Arama sonuçları: *

1. P

Şantiye şefiyle konuşmalı mıyım?

Bana yaptik dedide bu ayın 15 i gibi maaş yatacak ozaman gözükür dendi arkadaşla beraber tekrar gidip 30 32 isteriz en kötü ama şeflede kötü olmak istemiyorum.
  2. P

Usta konuştum kendiyle diğer ay 28 yapacaz diyoda zam gelecek zaten kendilerinden ilgisiz zaten zam gelecek demeyi unuttum bide ilk işim diyede birsey diyemedim bir inşaat işcisinin normal geliri nekadar? Sigorta, kredi başvurum için lazim buarada.
  3. P

Ben bu yaz hem harçlık çıksın hemde sigorta olsun diye bir işe girdim arkadaşın tavsiyesiyle bana girmeden 28 dedi arkadaşım ama gittiğimizde ikimiziede 24 bin tl dediler normlade ben orda yapılan yerlere bakmak için sabah birşeyler çalınmasın diye işe girdim onun dışında herşeyi yapıyorum...
  4. P

Yarı dönemde üniyi bıraktım geri dönebilir miyim?

bu sene veya geçen sene olması lazım 1. Sınıfın yarısında dönemi tamamlayamadan ailevi sebeplerden dolayı bıraktım 2. Öğretim okuyordum okulu dondurmadım kaydı silmedim benim girdiğim senede son 2. Dönem senesiydi ben simdi geri donebilirmiyim donebilirsem dersleri nasıl yapacağım ?
  5. P

Sürekli miyavlayan kedi nasıl sakinleştirlir?

Kedi otu al ver kendine akşama dogru severse kullanırsa baygın yatar
  6. P

Tuttu Tutmadı Oynuyoruz

Tutmadı, alttaki bilgisayardan anlamıyor.
  7. P

Hangi Parfümü Kullanıyorsun?

Cok şekerli degilmi hocam absolutely, intensi koklamadim ama daha iyi diyorlar
  8. P

Lattafa honor&glory var bende 1 fısa evi dolduruyor lattafa kadar güclü parfümler yoruyor ustam beni
  9. P

Elixir yaz için kullanılırmı hocam
  10. P

Hangi modeli usta popüler cünkü forumlarda
  11. P

Burbery weekend kadın parfümü değilmi hocam
  12. P

Parfüm zaten kirliyken sıkılmaz kirli tende güzel kokmaz
  13. P

Ben başlıyorum hugo boss bottled elixir. Dekant almayı düşünen arkadaşlar almayın beymen boyner vs. Gibi yerlerde deneyin.
  14. P

Fitness Başlıycam Tavsiyeniz Var Mı

İlk günlerden kendini zorlama sevmeni zorlaştırır ilk bikaç hafta git eğlen yeni hareketler dene yarışma yok önünde takıl biraz herzaman gitmek isteyeceğin bir noktaya gelince ciddileşip üstteki arkadaşın dediklerini yaparsın
  15. P

Sizce Ankara'da yaşayan bir lise öğrencisi ayda kaç tl harçlık almalı?

Bu arkadaşlar kaç senesinden fiyat söylüyor anlamadım ben öğrenciyim yurtta kalırken elime ne geliyorsa yemeğe gidiyordu ama birikim içinde hesaplarsak 10 12k aylık urtta kalacaksan birikimde yaptırır 1743928573 Liseymiş çok pardon haftalık 500 yada 1k yeter
  16. P

8000 TL YE RTX3080 ALINIR MI ?

Böyle şansım olsa havada kaparım ekran kartını al işlemciyi değiştirirsin sonra
  17. P

Kavga Tecrübelerinizi anlatın (Ciddili abartmayın)

Öncelikle bir kavgaya gireceksen ilk yapman gereken şey kavgaya girmemek, Kavga sonrasında 5 dkklık adrenalin rush için akıl karı iş değil pişman olacağın şeyler yapmamanı öneririm
  18. P

Geforce now için monitör tavsiyesi

Hocam laptop cok eski yani 1k bile etmeyebilir kanka valla haklısın bide ben sadece monitör almayı düşünüyorum diye 1 parcaya okadar yukselttim fiyatı yani ikinci elde 20k ya r5 5600 B550 rx7600 lü sistem toplayacaktım ama dediğim gibi birden toplu para vermek istemiyorum 3 4 senedir bilgisayar...
  19. P

Sağol ustam ya kücüklügümden beri hayalimdi kendi bilgisayarım olsun diye ama foyatlar uçmuş bende boyle bir çözüm bulayım dedim 2k alıp 2kda oynamak için istiyorum bunuda
  20. P

Bence 12kya dizecegim sistemden hayır gelmez fazla bi pcye 2k da oynamak icin 40 50k da baglamak istemiyorum sahsen arkadasla böyle düsünduk ayda 500 e gforce now 4080 bide gamepass alıcaz 12kyada ekran devam edicez pc toplamaktan faha mantikli bence
Geri