Arama sonuçları: *

1. V

Günlük işler için laptop önerisi.

Yakında Almanya ya gideceğim Oyun bilgisayarım ve kişisel bilgisayarımı ayırmak istiyorum kendime okula götürmelik not alıcağım günlük işlerimi halledebileceğim bir laptop alıcam . Retro emülatör oyunları da oynayabileceğim 500 euro altında ne alabilirim?
  2. V

Am4 upgrade vs Sıfır Am5

arkadaşlar selam bir sorum olacak şuan r5 2600 ve rx5600 lü bir sistemim var korona döneminden önce almıştım ve uzun süredir de kullanıyorum sizce 34000 tl ye r7 5700x , rx9060 xt 16gb ve 1 tb m2 ssd alıp upgrade etmem mantıklı mı yoksa biraz daha biriktirip am5 platforma mı geçmeliyim
  3. V

Bu microsoft mail sahte mi ?

Böyle bir mail geldi gelen mailde bahsedilen hesap gmail hesabı yani microsoft ne alaka bilmiyorum. Mailimin oturum açmasına baktım farklı bir şey görünmüyor. Hesap sahte mi ?
  4. V

Öneri PXN'in Yeni Direct Drive Direksiyon Setleri Gaming.Gen.tr'de Listelendi

ben sadece 3 pedallı olanda fren kiti geliyor diye biliyorum gaminggen de ürün içeriğinde de yazmıyor fren kiti. Gaming gene bir sormak lazım .
  5. V

Bilgisayarımın Gücünü Tam Kullanabileceğim Sanal Makine

Denemek istediğim bir şey var fakat kendi bilgisayarımda yapmak istemiyorum. Bilgisayarın gücünü kullanabileceğim fakat ana bilgisayarımı etkilemeyecek bir sanal makine var mıdır , veya başka bir yöntem?
  6. V

Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

Bu arada almak isteyenlere önemli not vd4 bundle içinde masaya bağlamak için aparat yokmuş onu ayrı satıyorlarmış büyük ihtimalle fren kiti de yoktur içinde o bile yoksa
  7. V

v10 ultrayı bende sordum tam tarih veremiyoruz dediler ama bunu alsam mı v10 ultrayı mı beklesem bilemedim ben ilk yurt dışından v10 ultra alıcaktım sonra getirmesiyle uğraşmaya değmez diye burdan almaya karar verdim bir de v10 un direksiyonu çok çirkin o da çok vaz geçirtti xd
  8. V

euas ın kendi sitesinde 20 k taksitle almayacaksanız ordan da alabilirsiniz yarın maaş yatıyor yarın veriyorum ben de siparişi
  9. V

PXN VD6 Direct Drive GELDİ!

İracing de veya Le mans Ultimate de denedin mi hissiyatı nasıl bende vd4 ü almayı planlıyorum önümüzdeki ay
  10. V

PXN VD6 Direct Drive GELDİ!

bende vd4 ü düşünüyorum daha önce senle de konuşmuştuk zaten v10 ultra hala gelmedi aslında onu bekliyordum ama 20k ya vd4 de mantıklı tek sorun hepsiburadaya 25 e koymuşlar sitelerinde 20 k eğer 25 k ise v10 ultrayı bekleyeceğim galiba.
  11. V

https://www.hepsiburada.com/vd4-bundle-f-direct-drive-direksiyon-seti-4-nm-sabit-tork-gucu-w-as-simit-ve-hall-effect-pedal-dahil-pc-uyumlu-sim-racing-pm-HBC0000AXVDPT hepsiburada ya 25 k ya koymuşlar sitesinde 20 k büyük ihtimal sitede fiyat yanlış.
  12. V

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Aldığımız ürünün kondisyonunu beğenmezsek iade edebiliyor muyuz?
  13. V

Yurt Dışından Direksiyon Seti Getirmek.

Artık emektar g29 dan kurtulma vakti geldi direksiyonun her yeri soyuldu kullana kullana.
  14. V

sattıkları ürünlerin fiyatlarına baktım global fiyatlarla aralarında 1.5 x fark var aşağı yukarı vd4 bundle 25000 gibi bir fiyata gelir sanırsam.
  15. V

sanırım cristmas indirimlerini bekleyip ona göre karar vericem belki tr de yakın fiyatlara gelirse hiç uğraşmadan tr den alırım. PXN in tr distribütörü kim bu arada?
  16. V

çok fazla para da harcamak istemiyorum aslında pxn v10 ultraya baktım 300 euro amazonda bir de tax refund alabilirim amazondan moza ve fanatec de tax refund alamıyoruz o da biraz kendine çekiyor ama direksiyonu ve malzeme kalitesi pek iyi değil diyorlar biraz bekleyip detaylı inceleme ve uzun...
  17. V

Bende Moza r5 bundle almayı planlıyorum burada 30k dan aşağı bırakmıyorlar mozanın kendi sitesinden 18 k gibi bir ücrete alabiliyorum en az 10 k kar da oluyorum hem yurt dışına çıkıp gezerim hem de alacağım şeyi daha ucuza alırım diye düşünüyorum ama garanti beni de çok düşündürüyor.
  18. V

Yurt dışına çıkacağım ve gelirken direct drive bir bundle getirmeyi düşünüyorum uçakla gidip geleceğim gümrükte sıkıntı yaşar mıyım? Daha önce getiren var ise tecrübelerini paylaşabilir mi ?
  19. V

Farklı ağ üzerinden wake on lan nasıl yapılır?

Sanırım akıllı priz veya akıllı parmak robot ile çözeceğim farklı ağ üzerinden açmayı bulamadım. Priz en mantıklısı gibi şu an.
  20. V

Farklı ağ üzerinden wake on lan nasıl yapılır?

Öyle bir şey için zaten pc nin açık olması lazım ki arkada uygulama çalışabilsin , benim amacım pc kapalıyken pc yi açmak.
Geri