Arama sonuçları: *

1. Y

CPU GPU KULLANIMI NASIL OLMALI

Point blank öylesine denedim valorantta da deniycem birazdan ama düşük olmasının sebebi oyundan kaynaklı mıdır 1708551923 Valorantta denedim Şuan böyle
  2. Y

Point blank öylesine denedim valorantta da deniycem birazdan ama düşük olmasının sebebi oyundan kaynaklı mıdır acaba
  3. Y

Arkadaşlar Sistemim Asus M650M-K Anakart Ryzen5 7500F işlemci Asus 4070 ekran kartı 5200 MHz Ram Gpu,Cpu Kullanımi sizce nasıl Test videolarında ekran kartı kullanımı 50-60 iken benimki 10-15, Bios güncelledim,Bios üzerinden Ram MHz yükselttim, Tam performans modlarına aldım
  4. Y

YENİ PC SONRASI BİOS GÜNCELLENMELİ Mİ?

Yeni bir pc topladım ve anakartım Asus Prime b650m-k İşletim sistemini yüklenmeden önce bios güncellenmesi kesinlikli yapılması mı lazım mı ?ve de internet sitesinden indirip rufus ile usb belleğe yazdırmamız mı gerekli? Tek Usb bellek üzerinden flash belleğe işletim sistemini rufus ile...
  5. Y

Bu sisteme 1080 P 280 Hz monitör?????

Bu sisteme Ryzen 7500f yerine, Ryzen 7 7800x3d ve ekran kartın 4060ti nasıl olur, Şuan 4070di ekran kartını kısıp işlemciyi yükseltmiş oldum nasıl olur böyle?
  6. Y

Alacağım monitör 240 Hz diyelim fps di 240 mı ayarlıyoruz
  7. Y

Ben şimdi 2k monitör aldığımda ayarları da 2k yapmak zorunda mıyım darboğaz yapmaması için
  8. Y

10K çıkarım monitöre ama 280 Hz düşünüyordum sorun olucaksa eğer 2k 170 Hz ile devam edeceğim
  9. Y

Arkadaşlar oynadığım oyunlar Valorant ve Cs Go, 1080 P ve yüksek Hz li Monitör istiyorum bu sistemde kullanılır mı darboğaz yapar mı?
  10. Y

BU SİSTEME HANGİ ANAKART VE BAŞKA ÖNERİLER?

Bu fiyata güzel gibi fakat içeriklerini tek tek sipariş etsem daha uyguna geliyor farklı sitelerde özellikle amazonda bu konuda ne düşünüyorsunuz taksitle alacağım için vade farkı koyuyor ama amazon 6 taksit vadesiz?
  11. Y

Benim attığım sistemdeki ekran kartı gıbabyte 4070 windforce bu ekran kartı hakkında yorumun nedir 23k, başka da bu fiyata bulamıyorum
  12. Y

1707473866 Ekran kartı olarak gıgbyte,msi,asus olabilir ve de amd li işletim sistemine ön yargılı baktım intel de olabilir
  13. Y

GAMEGARAJ SİTESİNDEN ALIŞVERİŞ YAPMAK GÜVENLİ Mİ BİRDE EKRAN KARTI MSI , ASUS GIBI MARKALAR TERCİHİM
  14. Y

LİNK ATABİLİR MİSİN
  15. Y

ARKADAŞLAR BÜTÇEM 60-65K ARASI ARAŞTIRIP BAKTIĞIM ÜRÜNLER AŞAĞIDA BUNA UYGUN ANAKART TAVSİYESİ ALABİLİR MİYİM -İŞLEMCİ İNTEL CORE İ15 13600K https://www.sinerji.gen.tr/intel-core-i5-13600k-35-ghz-14-cekirdek-24mb-1700p-10nm-islemci-p-44171 -EKRAN KARTI GIBABEYTE GEFORCE RTX4070 WİNDFORCE...
Geri