Arama sonuçları: *

1. H

E-yooso z686 kullananlar

merhabalar zamanında aliexten bu klavyeden alıp kullananlar ne durumda acaba? bende uzun zamandır kullanıyorum klavyede silme enter yukarı ok kısmı çalışmıyor artık ne yapsak düzelmedi? switchlerin yerini değiştirdim nafile sanırım vadesi doldu çok hunharca kullanan biride değilim çiçek gibi...
  2. H

İstanbul'da en iyi operatör hangisi 2026?

en kötüsü vodafone olduğu kesin çekim konusunda hiç tavsiye edemem hele metrolarda felaket. tt bile çekiyor bu çekmiyor. en iyisi turkcell para derdin yoksa turkcellden devam et. ben vodafone kullanıyorum ama para ödemediğim için mecbur kullanıyorum yoksa kullanılmaz :D
  3. H

40 bin tl ye yurt dışı iphone 17 alınır mı?

55 bine çıkamıyorsan alınır hocam düz modeli tek fark batarya ve kamera olur. düzde mavi renk çok şık duruyor tavsiye ederim
  4. H

40 bin tl ye yurt dışı iphone 17 alınır mı?

40 bine çift simli model mi buldunuz hocam?
  5. H

Android DİKKAT ! Hızlı Şarj Bataryayı BİTİRİYOR!

ben bu cihazı ilk çıktığı sene alıp kullanmıştım 2020 yada 2021 olması lazım o zamanlar bile batarya problemdi 3 ay sonra elden çıkarıp satmıştım anca dayandım hatta cüzdanlı kılıf almıştım severek kullanıyordum kılıfı saklarım hala. 2026 da kullanmak büyük başarı bana göre
  6. H

Temu kupon alma yöntemi

alcak bir ürün var mı mantıklı acaba alanlar paylaşırsa
  7. H

350k kredi borcum var patladım şimdi ne olacak yardım?

sosyal medyanın etkisi buda sanırım borç yapın ödemeyin zaten sizden alamıyorlar algısı var buda galiba bu işlere yönlendiriyor. daha 20 yaşındasın gelecek düşünmüyorsun belli ki kara listeyi göze almışsın banka sana hesap kartı bile kullandırmayabilir o listeye aldığında. başkalarının banka...
  8. H

50 bin tl civari iş için laptop

arkadaşlar genellikle adobe Illustrator ve photshop tarzı programlar kullanmak için laptop arıyorum. intel işlemci olması önceliğim bu yönden. Kullandığınız uzun süre kullanıp üzmeyecek makine önerebilir misiniz?
  9. H

🔥İndirim Pazarama 500TL Hediye Çeki 350TL

150 tl ye satsaydı anca alınırdı
  10. H

Türknet referans kodu

türknet kendi kuruyor
  11. H

Türknet referans kodu

PXT30GM18GMC aklına sorulan soru varsa sorabilirsin. ilk ay bedava sonraki 3 ay 399 tl ödersin kodu girersen.
  12. H

Kamera için iPhone 11e geçilir mi?

mesela kameraysa alınabilir arkadaşım 11 pro max kullanıyor hala kamerası yeterli seviyede. tabi 16nın çektiği fotoğrafın yanına yaklaşamaz ama bütçe buysa al
  13. H

❌İndirim Bitti! Kochler masaj aleti 40TL

satışa kapandı iptal gelirse yazın :D
  14. H

18 BTU Klima ikisi arasında kaldım hangisi

baymak tavsiye ederim servis olayı şuan aşırı yığılma oldu klimalara servis 10 gün kurulum süresi veriyor diye biliyorum arkadaş aldı hala bağlanmadı baymaktan ama klimaları gerçekten iyi
  15. H

Avrupadan Iphone 16 Pro Almak

1 fiziksel 1 e sim mevcut sanırım avrupa modellerinde. 4+4 olarak kullanırsın ama 2. simde hattını e sime geçirip sonra geri dönmen gerekir
  16. H

Yardım Vodafone Pay Cüzdanım Bakiyesini Kullanamıyorum

uygulamadan kayıt olabilirsiniz ben fazla bakiyeyi marketlerde kullanıyorum çekilebilir mi bilemiyorum
  17. H

Yardım Vodafone Pay Cüzdanım Bakiyesini Kullanamıyorum

ben istanbulkarta yükleme yapmıştım
  18. H

Klima tavsiyesi yardım?

ucuz klima alınmaz
  19. H

YD iPhone Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

bende yd 16 pro almayı düşünüyorum kapalı kutu almakta fayda var bulabildiniz mi sağlam bir yer?
  20. H

Samsung Galaxy A16 128 GB 6 GB Alınır mı?

Oyun oynamıyacaksanız iç görüyor güzel cihaz çok kamera beklentiniz yoksa alın. Şarjı güzel kasma donmada yok, güncelleme desteğide uzun en azından
Geri