Arama sonuçları: *

1. N

Kira öder gibi ev sahibi olma

Son zamanlarda kira öder gibi sizi ev araba sahibi yapalım diyen şirketler tarafından sürekli aranıyorum.Aradıkları zaman bilgilendirme başvurusu yaptığımı iddia ediyorlar fakat ben herhangi bir yere bilgilendirme başvurusu yapmadım.Başlangıçta arayan kişilerin bilgilendirme başvurusunu yalandan...
  2. N

MİCROSOFT EDGE WEBWİEV 2 CPU KULLANIMI

internetten araştırdım tamamen kaldırıncada çözülmüyor diyorlar . Birde ablam kullanıyor edge i . Bence yaşadığım sorunun kaldırmak dışında bir çözümü olmalı.
  3. N

Ddr6 beklemeli miyim?

kardeşim bu sene yks senen ve bilgisayarla pek bir işin yok ise bence biraz daha bekle. Hem belki ddr6 bellekler çıkar hem de yks senende sınav hazırlığına daha iyi odaklanırsın. Yks senende zaten o kadar dersle uğraşacan birde pc toplama ile uğraşma
  4. N

Çözüldü✓ Bilgisayarım donuyor

Son windows güncellemesinden sonra sorunum çözüldü yardımcı olan herkese teşekkürler.
  5. N

MİCROSOFT EDGE WEBWİEV 2 CPU KULLANIMI

Merhabalar ; son 1- 2 haftadır bilgisayarımın cpu kullanımının çok arttığını fark ettim Görev yöneticisine baktım özgeçmiş yaklaşık olarak sürekli %15-20 arası cpu kullanıyor. Özgeçmiş kısmını genişlettikten sonra microsoft edge webviev 2 nin bu cpu kullanımının tamamını tamamınını üstlendiğini...
  6. N

Bi başka çözüm yolları arayayım donma sorunu için çözüm bulamazsak mecbur geri dönecez win 10 a
  7. N

Uygulama destekleri ne olacak
  8. N

Zamanında yaptık bir hata fakat artık geri win 10 a da dönmek mantıksız.Yavaş yavaş tüm uygulamalar desteğini kesmeye başladı win 10 un.Şuanda win 10 a dönsem bile bi süre sonra zorunluluktan tekrar win 11 kurmak zorunda kalacam.
  9. N

Bi bulmaya çalışayım ben o sürümün kodunu 1756638536 Windows update te kb 5064081 kodlu bir güncelleme gözüküyor acaba Microsoft bu güncellemede sorunu çözmüşmüdür ?
  10. N

Ssd sağlığım %95 gözüküyor.Aygıt yöneticisine girdim herhangi bir soru işareti yok
  11. N

Listeyi nerden bulabilirim 1756637271 Bilgisayarım donduğu zaman böyle hatalar vermiş pek anlanam bu hatalardan birde donduğu an kendini 6325 senesinde görmüş 😆 1756637314 Ben bu hatalardan pek anlamam yardımcı olabilirmisiniz
  12. N

Monster Abra A7 V11.3 İşlemci İ7 10750H Ekran kartı Gtx 1650ti Ram 16gb Hafıza 500gb ssd 1tb hdd
  13. N

Son 1-2 haftadır bilgisayarım birkaç günde bir bilgisayarı açtığımda donup kitleniyor.Bilgisayarı birkaç defa tuş ile kapatıp açmadan düzelmiyor.Sürekli donuyor olsa bilgisayarım artık bozuldu dicemde süreklide olmuyor.Nedenini çözemedim , yardıma ihtiyacım var.
  14. N

simulator oyunu önerisi

gas station u bi deneyeceğim drug dealer e az önce bi baktım steamden pek hoşuma gitmedi. 1721051662 oynadımda pek beğenmedim
  15. N

simulator oyunu önerisi

gas station u görmüştüm bi şans verebilirim.internet cafe 1-2 yi bitirdim.thief simulator oynadım ama pek beğenmedim
  16. N

simulator oyunu önerisi

Bu aralar canım çok sıkılıyo.Simulator oyunu oyanaysım var ama bendeki simulator oyunlarının hepsini bitirdim ve yeni simulator oyunu bulamıyorum.Varsa bildiğiniz güzel simulasyon oyunu önerebilir misiniz? ? Genelde işleme tarzı simulator oyunlarıı seviyorum ama başka tarz simulator oyunu öneriniz...
  17. N

Logitech g29 mu Thrustmaster t150rs mi

Merhabalar birkaç gün önce foruma logitech g29 alınır mı? diye yazmıştım.Herkes alınır diyip olumlu cevap verdi.Fakat ben araştırmalarım sonucu thrustmaster t150 rs yi buldum.Sizce loghitech g29 mu yoksa thrustmaster t150 rs mi daha iyi?. Önerebileceğiniz başka direksiyon seti var mı ?
  18. N

Sizce hangi sistem daha iyi?

Nvdia ekran kartları yapay zeka konusunda çok daha başarılılar.Ayrıca ışın izleme konusundada nvidia aldı başını gidiyor.Üstüne birde dlss yi ekleyince nvidia kartlar çok daha vazgeçilmez oluyor 1. Seçenekteki ekran kartı belki saf güç olarak daha güçlüdür fakat günümüzde artık saf güç değil...
  19. N

i7 11800H işlemcinin aşırı ısınması ve notebook soğutucu önerileri

Hocam bende mesajımda bahsettiğim gibi stant soğutucudan var.Ben gayet memnunum.Hem bilgisayarın sıcaklığını düşürdü hem de artık bilgisayara boynumu daha az bükerek bakıyorum.Zararı olacağını pek düşünmüyorum ben fakat senin dediğin gibi belkide zararlıdır(bende araştıracağım zararlı olup...
  20. N

Yardım Laptopun sıcaklık değerleri nasıl?

Bilgisayarınızı gayet normal bir şekilde kullanıyor gibisiniz.Dediğim gibi bilgisayarınızı yetkili bir servise götürün bence altından başka bir sorun çıkabilir.Onun dışında diğer arkadaşın bahsettiği programa bence çokta gerek yok.
Geri