Arama sonuçları: *

1. B

SİZCE EN İYİ ANİME İZLEME SİTESİ NEDİR?

4k anime diye bir şey yok onlar kontrast ve parlaklık ayarı değiitirilmiş animeler sadece
  2. B

Öneri 4000tl bütçe psu önerisi

o zaman bütçem dahilinde 5060ti 16gb bakacağım sağolun
  3. B

4070s i sadece nvidia ya geçmek istediğim için öyle bir yükseltme yapıcam çünkü yayın vs yapıyorum ve nvidia programları çok işime yarar
  4. B

almışken sıfır almak istiyorum hocam ama 1000w olan ilgimi çekti link atabilir misiniz
  5. B

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-raijintek-cratos-lite-0r30b00037-gen5-1-850-w-fiyati,1186430164.html bu nasıldır
  6. B

850 seçeneği gözükmüyor bunda
  7. B

Sistem R5 7500f rx6700xt Bu sistemi ileride rtx 4070s ile yğkseltmeyi düşünüyorum şuan elimdeki msi mag a600dn psuyu satıp üzerine para ekleyerek 850w bir psu almak istiyorum ne önerirsiniz.
  8. B

Öneri Max 1700 tl kablosuz mouse önerisi

O bütçede daha çok mchose A5 ultra ya zorlamak isterim açıkçası şuanda sınav senemdeyim o yüzden aşırı yüksek paralar harcamaktan kaçınıyorum tavsiyeniz için sağolun
  9. B

Bende onu almayı düşünüyordum konuyu açmadan önce ama ne olur ne olmaz sorayım dedim
  10. B

hem çok ağır hemde stoğu yok atk a9 plus aklıma takıldı 3395 sensörü var ayrıca 40 gram daha hafif
  11. B

bütçem max 1700 tl kablosuz, oyun için mouse önerir misiniz.
  12. B

Yks sınav ücreti ile alakalı yardım!!

Ben niye sana 100 veriyom gibi bişey döndü burda sanırım bizim rehberlikçi maaşı az gördü
  13. B

Kafam yandı iyice şimdi ben 1550 tl ücret vericem dimi
  14. B

Yani anlattığım gibi mi tyt ve ydt ye ayrı ayrı 700 veriyoruz giriş ücreti de alınıyo ayrıca :D bide gelip ... Neyse
  15. B

Yks sınav ücretini internette 700 olarak gördüm okulda hocaya sorunca tyt 700 ydt 700 bir de giriş parası olarak 150 olarak toplam 1550 olduğunu söyledi bu sene ilk kez giricem sınava ve bu konuyu anlamadım tam olarak ne kadar tutucak
  16. B

Bilgisayar her açıldığında bu hatayı veriyor yardım

Win 11 de daha önce bir arza oldu ve ne onarabiliyodum ne de çözümünü buldum pc daha açılmadan asus yazan ekranda hata var pc yeniden başlatılıcak diyodu ve bu döngüde gidiyodu bende çözümü formatta buldum
  17. B

amd software indirdim otomatik olarak güncellendi sonra güncellemeleri denetle dedim başka güncelleme yok
  18. B

hiç sarı yok hepsi güncel
  19. B

dün açtığım konuya cevap verilmediği için pc yi sıfırlayıp en baştan win 10 pro kurdum ve güncellemelri yaptım her açıldığında bu hatayı veriyor
Geri