Arama sonuçları: *

• Users: Edg35
  • Order by date
  1. E

Hot wheels koleksiyonu için site önerisi

Sağolun hocam bakacağım.
  2. E

Hot wheels koleksiyonu için site önerisi

Öncelikle merhabalar. Ben Hot wheels, Disney arabalar ve mini gt karışık koleksiyon yapmak istiyorum. Yurt içinde önerebileceğiniz fazla çeşide sahip internet üzerinden veya mağazaları bulunun iş yeri önerir misiniz?? Dolop, letgo ya da sahibinden yazmazsanız sevinirim. Yurtdışı olarak Çin'e...
  3. E

Assassins's Creed Origins DLC Görevindeki Bug

Merhabalar. Assasin's Creed Origins'teki Curse of the Pharaoh DLC'sindeki Blood in the Water görevinin sonlarında bug oldu. Normalde kadınla konuştuktan sonra kadının gitmesi gerekirken bende gitmedi. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.
  4. E

Ubisoft Connect'te "microsoft visual c++ runtime library" hatası

Soru başlıktaki gibidir. Ubisoft Connect'i açtığımda "microsoft visual c++ runtime library" hatasını alıyorum. Visual dosyaları güncel,x64 ve x84 sürümleri mevcut. Yardım Edebilirseniz sevinirim. İyi günler.
  5. E

5000 TL bütçeye koltuk önerisi

Max bu kadar olur hocam ama yinede teşekkür ederim
  6. E

5000 TL bütçeye koltuk önerisi

5000 tl bütçem var. Rahat,arkaya eğilebilen ve kol desteği olan koltuk arıyorum şimdiden teşekkürler. İyi günler
  7. E

The witcher 3 kaç gb

Epic games'ten indirimle witcher almaya karar verdim fakat bazı yerler güncellemeyle 85 gb olduğunu söylüyor. Bu bilgiyi okuduğum yer bir iki sene öncesine dayanıyor. Sonrasında bir güncelleme geldi mi? Geldiyse şu an oyun kaç GB?
Geri