Arama sonuçları: *

1. depord

Windows 11 gecmelimiyim

Gigabayt b760 anakart İ5 12 nesil ispemci 16 gb ram Gigabyt 4060 ekran karti Sorum su bu ozelliklerde bi pc ile windows 11 gecmelimiyim yoksa windows 10 ilemi devam etmeliyim
  2. depord

Tws kulaklik önerisi

Merhaba 1000 1500 arasi tws kulaklik onerisi istiyorum daha once lenovo kullaniyordum omrunu tamamladi suan bass tizi duzgun dış dunya ile iliskiyi kesebilecek bir kulaklik istiyorum onerisi olan varmi kulak ustu istemiyorum
  3. depord

Mekanik klavye onerisi

Sizin atiginiza baktim yan yani sag tarafdaki tuslar olmasini istiyorum
  4. depord

Mekanik klavye onerisi

Custom derken ?
  5. depord

Mekanik klavye onerisi

6. depord

Mekanik klavye onerisi

Merhaba arkadaslar sayi tuslari olan mekanik klavye onerisi olan varmi gerek yazilimda kullanacagim gerek oyun oynarken kullanabilecegim swicler hakkinda hicbir bilgim yok ona gore tavsiye verirseniz sevinirim
  7. depord

Ethernet kablosuz ağ kurma

Baktım onlar eternet kablosu ile iki pc bir birine baglayarak yapıolar ben bunla ugrasmak yerine aynı modem üzerinde baglı olan pc bir birine dosya alısveriş için kullanmak istiyorum yani bir ofis ortak dostası gbi
  8. depord

Ethernet kablosuz ağ kurma

Öncelikle selamın aleyküm arkadaslar benım evimde 2 tane bilgisayar var pek bilgim olmadıgı için 2 masa üstünüde bilgisayarımda modeme ethernet kablosu ile modeme bağlı benım sorum şu ben bu iki bilgisayar arasında dosya aktarmak için ağ kurmak istiyorum ama nasıl yapcağımı bilmiyorum yardımcı...
  9. depord

Bosta ilen cpu yuzde 70 olarak calisiyor neden olabilir

Bu gune kadar boyle bir problemim yoktu evet biliyorum sistem cok kotu ama bu gun formattan sonra bu hale geldi islemci ne kadar kotu olursa olsun hic bir islemci bence bosta iken yuzde 70 calismasi normal deyil sanirim yanlis bilmiyorsam
  10. depord

Bosta ilen cpu yuzde 70 olarak calisiyor neden olabilir

Oncelikle selamin aleykum arkadaslar intel pentium g3260 islemcim var bosta iken hic birsey acik deyilken cpu yuzde 70 de calisiyor internet felan actigimda yuzde 100 e yukseliyor sicaklik degerleride 56 ile 65 derecelerde sizce sorun ne olabilir
  11. depord

ARGB LED KASA VE FANLARİ DEYİSTİRİLE BİLİR KASA ONERİSİ İSTİYORUM

Ben bu sayfayi arkadas sayesinde yeni tanistim aranizda yeniyim bilmiyordum pc topladim boyle bi kasa verdiler 3 ay oldu daha toplayali arka fanlaein ledleri patladi aradim rainbow model fanlaei deyismiyor dediler
  12. depord

1707555521 Rampage zuko rainbow modeli ve asiri kalitesiz cikti fanlarin ledleri patladi
  13. depord

Evet benim anakarttada kontrol paneli mevcut hatta program bile var led ve fan kontrol icin gigabay kendi programi mevcut suan
  14. depord

Hocam yazmistim saten gigabyt b760 modeli
  15. depord

Onerebileceginiz bir model varmi pc yeni topladim ama rampage hic iyi cikmadi 3 ayda LEDleri patladi bulasmak istemiyirum rampageye
  16. depord

Oncelikle merhaba daha yeni pc topladim rainbow kasam vardi ve kasamin ledleri patladi suan yeni kasa almak istiyorum ama argb olmasini istiyorum ledleri kendim kontrol edebiliyim rtx4060edge ekran karti ve b760 anakartim var 2500 tl kadar onerebileceginiz bir kasa varmi lutfen rampage olmasin...
Geri