Arama sonuçları: *

1. E

ASUS VP2448H NASIL BİR MONİTÖR

Alınabilecek bir monitör
  2. E

90 K YA TOPLADIĞIM BİLGİSAYAR NASIL OLMUŞ?

İlla topla demek bana düşmez o senin takdirine kalmış ama atarsan iyi olur
  3. E

Bn internet kafedeki g4 monitörü sevdim diye ekledim her yone hareket edebiliyo çok ergonomik o yüzden bunu koydum ama cidden o kadar kötü mü yaa 1714158918 Toplanıyorsa toplayıp atın beyaz sistem 2 monitör klavye mouse sıvı soğutma 2 tb ssd 6400 mhz 32 gb ram daha sayiyim mi
  4. E

bu kasa nasıl hepsiburada.com/dragos-north-1x-fan-usb-3-0-type-c-atx-mid-tower-panoramik-temperli-cam-gaming-bilgisayar-kasasi-beyaz-p-hbcv00005kpkhr 1714072647
  5. E

zaten 32 gb ram var azıcık arkayı okursanız anlarsınız 1714070432 monitör full hd 1080p ve dediğiniz gibi bir sistem oluşturup yazacağım teşekkürler <3
  6. E

1 bu sistemi daha sonra kesin olarak geliştireceğim için x670 aldım r7 7800x3d düşündüm ama öyle olunca fiyat 100 k'lara çıkıyor 2 benim için estetik baya önemli o yüzden beyaz sistem topladım ve gerçekten ramleri ararken fazla uğraşmadım mevcutta 1 tane bilgisayarım var laptop ama çöp resmen...
  7. E

Hocam Ram 32 GB zaten 2x16 32 gb 1713975722 4070 alsaydım hem 12 gb az hem de daha pahalı bence gerek yok bu arada sadece kasa yok 2 monitör klavye mouse var 2 tb ssd var ve sistem beyaz 1713975813 Sadece kötü demekle bir yere varamayız Hocam ne konuda kötü hangi konuda eksik var bu şekilde...
  8. E

merhaba şuan kendime masaüstü sistem istiyorum ve hepsiburada'dan böyle bir sistem topladım nasıl olmuş eksik bir şey var mı yada uyumsuz bir şey ve hazır sistem bakmıyorum genelde hazır sıstemler x670 anakart olmuyor(= aşağıya sistemin fotosunu bıraktım
  9. E

rx 7900 GRE kasma sorunları

kardeşim sapphire pure ile nitro arasında ne fark vardı ben anlamadım
  10. E

5000 tl altı güzel bir monitör tavsiyesi

Ya olum bunu 1 ay önce söylicektin yaa lenovo legion r25f 280 hz monitör 4100 liraydı başka seçenek aklıma gelmiyo şuan
  11. E

Stardew valley çeksem izlenir mi?

Benim eski laptop ile (amd a6 işlemci 4 gb ram) crypto miner tycoon simülatör oynuyordum oyun çok keyifli ama en çok tutacak oyun cs 1.6 olacaktır
  12. E

40 Bin TL Sistem Topladım İyi mi ?

Kral win 11 proya para mı vereceksin🤭 knk gidiyon neredeyse herkeste win 10 lu flash var hadi bulamadın git bi markete ucuz bi flash al zaten herhangi pc den yapılıyo hadi pc de yok diyelim git internet cafeye ordan indir win 10 sonra windows updateden 11 e yukseltirsin böyle max 150 tl yapıyor...
  13. E

Sistem nasıl olmuş ?

Bu sisteme 4080 yakışır ya satmak bence mantıksız olur ama sisteme H6 Flow rgb çok güzel olur 👌
  14. E

Stardew valley çeksem izlenir mi?

Knk bence başka oyunlarda da video çeksen anca öyle ben daha önce Stardew valley oynadım bence pek izlenmez ama sen yine de dene Hem stardew valley o kadar ilgi gören bir oyun değil sadece çok delileri var başka yok bence senin pc nin kaldırcağı başka oyunlarda vardır bilgisayarın özelliklerini...
  15. E

Bu bilgisayar sizce nasıl

5500 xt sıfır aldıysan onun yerine rx 6600 xt çok daha mantıklı olurdu ve rx 5500 xt ve r5 5600 e çok az gelir ama hayırlı olsun monitör sistemle uyumlu olmuş
  16. E

Dostlar bu PC alınır mı? 32k’ya Sizin Başka Öneriniz Var Mı?

O anakart ne olum psu bence geliştir başkada gerek yok gibi gözüküyor
  17. E

Düşük Bütçeli Apu Sistem Önerisi

Monitör yok ama onda 14k çok fazla 1710794035 2. El ekran kartı alsam bi ara bakıyodum ama şimdi geçici olarak apu qlacağım bütçe olunca ekran kartı alicam zaten 1710794116 1710794218 O monitör 7.3 k zaten sepette bende fiyat değişmedi o fiyata 165 hz düşündürdü ama asus güven veriyor bilemedim
  18. E

Düşük Bütçeli Apu Sistem Önerisi

bu aralar masaüstü almaya karar verdim benim laptopum şuan yetmiyor monitör dahil olacak şekilde 16-17k arası monitörün kaç hz olduğu önemli gerisi pek önemli değil düşündüklerim şunlar sizce nasıl ilerde belki işlemciyi 5600x yapıp ekran kartı alabilirim Nova APU Oyuncu...
Geri