Arama sonuçları: *

1. furtake

🔥İndirim 1 ay ücretsiz TOD TV Aboneliği YANDEX den!

TV'den izlenmiyormuş maalesef :/
  2. furtake

🔥İndirim Kahve Dünyası 3ü 1 arada 40lı paket 2 al 1 öde ile adet fiyatı 2₺

merhabalar ben jubilaum kullanıyorum memnunum hocam
  3. furtake

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore Q21i Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1.011 TL🔥

fit 3 fena değil aslında xiaomi uyumu ne alemdedir acaba
  4. furtake

yani çok da elzem değil güzel bı indirim olsa spor için bi bileklik veya saat alabilirim yerine
  5. furtake

Buds 2 kulak içi kulaklık var. Ders çalışırken veya müzik dinlerken kullanmak için alınır mı?
  6. furtake

❌İndirim Bitti! 1KG (250gr x 4) Kahve Dünyası Filtre Kahve 280₺

Marka önerisi var mı acaba çok fark ediyor mu
  7. furtake

🔥İndirim JBL TUNE 570 BT 1.299TL [Teknosa][Amazon]

Siyahın başka bir albenisi var ya. Fiyat farkına değer mi acaba
  8. furtake

🔥İndirim JBL TUNE 570 BT 1.299TL [Teknosa][Amazon]

İndirim tekrar gelir mi
  9. furtake

🔥İndirim Klimalı Yastık 229₺ %70 İndirim🔥Madame Coco🔥

200 lira bu yastık için büyük bir meblağ değil. Ben daha önce 150 lira civarı iken almıştım hala kullanıyorum, tavsiyedir.
  10. furtake

Adidas da %50 indirim basladı...

Bana da öyle geldi hocam birkaç ayakkabıyı diğer sitelere göre kıyasladım 50-100 ancak oynuyor.
  11. furtake

Temu kargom hala gümrükte

Hocam haklılık payınız var, ancak ben kendim paramı geri istiyorum diye desteğe yazmadım açıkçası. 10 günden fazladır bu üründen haber alamıyorum, gümrükte mi uçakta mı vs bi güncelleme olmuyor bir sorun mu var diye yazdım. Destek direkt olarak paranızı geri iade edelim dedi. E ben de tamam...
  12. furtake

Şöyle de bir ekleme yapayım. Ben zaten sipariş kargoya verilince desteğe yazdım iade iptal olsun diye. Kendileri bunun mümkün olmadığını, ürünlerin bana temudan bir hediye olduğunu söylediler. Müşteri memnuniyeti konusunda çok hassas davranıyorlar.
  13. furtake

Valla öğrenci adamız hocam. Min sepet 2k olmasa arkadaşın dediği gibi bir alışveriş daha yapardım.
  14. furtake

Aynen öyle hocam. Sağ salim ulaşır elimize umarım
  15. furtake

Hocam benimkini MNG teslim almış sizinki ne âlemde?
  16. furtake

Hocam ama acayip aklımı çeldiniz şu anda destekle görüşüyorum bakalım iadeyi iptal edebilir miyim :D Edit: Olmuyormus :/ 1721730315 Sizin sipariş kargoya verildiğinde buraya bi yazar mısınız hocam. Bakalım bizimki de belki gelir :d
  17. furtake

Aynı tarihte elime 3-4 tane AliExpress gönderisi ulaştı hocam. Tamam gümrükte normalden uzun kalıyor ama aynı gümrükten bunlar da geçiyor yani.
  18. furtake

Hocam az önce destekle görüştüm. Hemen kupon tanımladılar. Üstüne isterseniz ücret iadesi gerçekleştirelim siparişiniz size ulaşırsa hediyemiz olsun lütfen mağdur olmayın vs yazdı. Dedim maden her türlü geliyor para iadesi yapalım :)
  19. furtake

Hocam aynı durumdayız sanırım 12 temmuzda havaalanına inmiş ve daha güncelleme alamadım. Aynı şekilde MNG ile geliyor
  20. furtake

🔥İndirim Ocean Marine 495 Seaconfort Boat 249.000TL

Teşekkürler hocam yaz vakti tam ihtiyacım olan şey. Acaba liman ücretleri ne alemde 😄
Geri