Arama sonuçları: *

1. D

Minecraft canlıların yok oluşundan sonraki duman kaldırılabilir mi?

1. seçenek mantıklı geldi aslında onu denicem 2. seçenek sınırlı bir çözüm pek kulağa güzel gelmedi 3. seçenek başka optimize eden modlar kullandığım için optifine ekleyemiyorum 4. seçenek öyle bir mod bulamadım 1.20.1 sürümündeyim Forge Java
  2. D

Minecraft canlıların yok oluşundan sonraki duman kaldırılabilir mi?

Sorunum başlıkta ki gibi, Minecraft'ta bir canlı öldükten sonra arkasından bir duman veya kül gibi bir efekt çıkartıyor. Bunu oyundan kaldırabilir miyiz? Texture pack olsun, mod olsun, script olsun, plugin olsun bir şekilde kaldırmak istiyorum.
  3. D

bu oyunu bilen var mı

biri buldu en sonunda oyunun adı One Chance https://en.wikipedia.org/wiki/One_Chance_(video_game) sanırsam steamde falan yok oynanmıyor
  4. D

bu oyunu bilen var mı

olabilir vallaha adal mı ne videosunu çekmişti veya tanıdık bi youtuber 1709731119 yada hatırladım orkun ışıtmak çekmişti
  5. D

bu oyunu bilen var mı

oyun pixel 2D bir oyundu, biz bir bilim adamıydık kızımız ve eşimiz vardı, evden çıkıp çalıştığımız yere gidiyorduk ve o sıralarda bi virüs ortaya çıkmıştı. Biz virüse çare bulmaya çalışırken gün geçiyor ve gün geçtikçe şehirde olan insan sayısı virüsten dolayı azalıyordu. Hatta yanlış...
  6. D

Öneri Acer Nitro 16 AN16-41-R08S, Lenovo LOQ 15IRH8 hangisi alınır?

Hocam ama ben genellikle ordan oraya giden birisiyim yani laptop neredeyse hiç masada durmuyor. Acar'ın bu laptopunun sıvı metal akma riskinden bahsediyorlar. Gerçekten o kadar riskli mi?
  7. D

Merhabalar hocam, Acer markasıyla ilgili bilgim veya tecrübem olmadığı için Lenovo odaklı düşündüm acaba haklı mıyım kalite konusunda sizce?
  8. D

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-41-r08s-amd-ryzen-7-7840hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-16-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-qlley-002-p-HBCV00005CJIS3...
Geri