Arama sonuçları: *

1. T

Cf-voge-rks hangisi alınır

250sr voge 250rr srk 250rs arasından hangisi niye alınır sıfır almayı düşünüyorum cf görünüşünü beğeniyorum ama kronikleri şüphede bırakıyo ve parça sorunu hala var mı bilen birisi yardımcı olursa sevinirim
  2. T

Xiaomi tel sürekli ana menüye giriyo

telefonum 10 gündür falan sürekli ana menüye girip duruyo telefonu yeniden başlatim demiştim takıldı kaldı paso ana menüde mi asistana da bağlanamıyorum nasıl çözücem herşeyim içinde silerem bidaha erişemem
  3. T

Redmi telefon sürekli main menü başlatıyor

nasıl çözdün bendede öyle
  4. T

Mondial Lavinia 125 pro

Benzinli zaten knk 1755154404 Buyuk sorunlar mi cikardi peki
  5. T

Mondial Lavinia 125 pro

2. El veya sifir bu tarz bi motor almayi dusunuyorum onerir misiniz evden okula vs gidicem gunde 100 kilometre yaparim rahat, 1 yil goturur mu buyuk sorun cikarmadan (2.el de alirken nelere dikkat etmem lazim) (Ruhsat,plaka,zorunlu sigorta ne kadar tutar tahmini)
  6. T

Yardim Lazim Zaman Ayirirsan Sevinirim

yani beni en çok düşündüren şey bi erkeğin iş hayatına 26 yaşında başlayıp kendine bi hayat kurmaya o yaşta başlaması çok geç değil mi ilk senesinde girip bitiren birisi iş hayatında 3-4. senesinde olucak bi ev veya arabası olmuş olucak düzeni olucak bense daha herşeye yeni başlamış olucam beni...
  7. T

5600X ,6700 XT , 32 GB RAM kaç sene daha götürür ?

Knk sistem iyi baya goturur en az 3-4 sene
  8. T

Yardim Lazim Zaman Ayirirsan Sevinirim

Ben suan 20 yasindayim bu sene yks ye giricem tutturamazsam 21 de girip 22 de uniye baslayip 26 da mezun olmus olucam bana bu artik gecmis veya mantiksiz geliyo bu saatten sonra uniye girmek. cunku insanlar o yaslarda artik duzenini yavastan oturtmaya basliyo isini gucunu vs ailem okumayip...
  9. T

Ds4 önerisi yardım!!

ps4 ve pc de çalışıcak ds4 önerisi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  10. T

GTA 6 AÇAR MI EKRAN KARTI BAZLI Bİ OYUN MU

bence rahat oynarsın sadece işlemciyi güncelleyebilirsen güncelle
  11. T

Gta v indirimde !!!!!

kendi sitesinde 275 e düşmüş kendi sitesinden alırsam bi sıkıntı olur mu ilerde daha önce alan oldu mu
  12. T

Ps4 ve pc ile uyumlu ds4 kol

ps4 kolumda tamir ederken galiba 12pin flexe zarar verdim ne güç tuşu çalışıyor ne de şarja takınca şarj oluyor tamir için flex sipariş ettim ama işe yaramazsa kol almam lazım pc ve ps4 de sıkıntısız oynatacak bi kol arıyorum yardımcı olursanız çok makule geçer
  13. T

The crew 2 crack yardım

ya onu gördüğüm zaman pc yi alacak kadar param vardı daha kalır dedim aldım 2-3 ay önce pc yi ama oyunu unuttum şimdi de unuttuğma pişmanım yaa 1731533538 oyunu mapi çok büyük o yhüzden aşırı seviyorum kafamdaki düşüncelerden dolayı sabaha kadar genelde uyuyamıyorum ps4 de oynarken müziğimi...
  14. T

The crew 2 crack yardım

crew 2 en sevdiğim oyunlardan ps4 de çok oynadım yakın zamanda pc aldım ve artık pc de oynamak istiyorum ama çok pahalı indirimli bulamadım full oyunun crackli halini bilen varsa paylaşabilir mi lütfen(oyunun yeri bende ayrı)
  15. T

Amerika ogrenci vizesi

Ben iki yillikla baslicam reis o kadar param olmadigi icin orda calisip para biriktirip oyle dort yilliga gecmeyi dusunuyorum
  16. T

Amerika ogrenci vizesi

Amerikada 2 yillik community college da okumak istiyorum bu sene paraki biriktirip gitmeyi dusunuyorum diger sene icin okul masraflari vize maaraflari vs ne kadar tutar bilen varsa yazabilir mi(ve simdiden vize basvurusu yapip randevu almaya calisim mi)
  17. T

Unity oyun tasarlamak istiyorum

Unity den oyun tasarlamak istiyorum ama hic bilgim yok nasil ogrenebilirim yardimci olabilir misiniz
  18. T

God of War Ragnarök kırıldı

Hangi siteden indirebiliriz
  19. T

Windows 10 300gb yer kapliyo YARDİM

Win 10 300gb yer kapliyo bu niyr boyle normalmi bana cok garip geldi yardim
  20. T

Windows yukleyemiyorum lutfen yardim

Daha oncesinde flashta linux yukluydu linux kuruldu chromdan windows indirmeye calisiyorum depolama yetersiz diyor ama 1tb ssd bombos pc yi yeni topladim Windows u indirirken depolama yetersiz diye fail veriyo ve linuxtan kurtulamiyorum nasil cozucem
Geri