Arama sonuçları: *

1. S

R5 3600 7 Ghz Şaka mı

Bu durum çok kısa yaşanıyor cpu-z testinde test bitmeye yakın her seferinde oluyor ve her seferinde daha yukarı çıkıyor ilk seferinde 5.6Ghz ikinci seferinde 5.6Ghz üçüncü seferinde 6 Ghz dündüncü seferinde 7 Ghz Acaba kontrol etmem gereken bir durum veya ayar varmı Not : 4.2 Ghz sabit...
  2. S

r5 5600x işlemcim bir anda 7 ghzi gördü

bendede oldu cpu-z testi yaptım ve işlemci güya 7 ghz yi gördü (71.98w ve 65.5 derece) :)
  3. S

Battlefield 2042 oyundan çıkarken bilgisayar kapanıyor

Düzeldiğini sanmıştım en son mavi ekranı verdi ve vindows birdaha açılmadı format attım dolayısıyla oyun silindi ve tekrarda yüklemeyi düşünmüyorum :/ aşağıya açılırken verdiği mavi ekranları bırakıyorum
  4. S

bios update den sonra yaptığım overclock sıfırlandı bende tekrar açmadım ve sorunum çözüldü şuanda
  5. S

7500f ddr4 ram destekliyor mu ? veya am5 ddr4 anakart mı var ?

bu olabilecek bir şey mi gerçekten bu sitemi sipariş edip başıma gelecekleri deneyimlemek isterdim ama bu sisteme verecek o kadar param yok maalesef
  6. S

oyun çökmeden bu sefer mavi ekran verdi buda minidump dosyası biri yardımcı olabilirse çok memnun olurum https://disk.yandex.com.tr/d/tjawL7nOVziLUQ
  7. S

Sorun ne ile alakalı biri yardımcı olabilirse çok sevinirim Sistemim: CPU : AMD Ryzen 5 3600, 4200 MHz (42 x 100) RAM: Corsair Vengeance LPX 2x8 GB Anakart: Asus TUF GAMING B550-PLUS BIOS Sürümü 3205 Ekran kartı: AMD Radeon RX 5600 XT Depolama: C: (NTFS) 465.2 GB (73.1 GB boş) D: (NTFS)...
Geri