Arama sonuçları: *

• Users: Neeo
  • Order by date
  1. N

Sistem Toplama Önerisi Hk.

Çok teşekkürler hocam sağ olun 😊 1733948555 Yorumunuz için size de teşekkürler hocam ama fiyat olarak oralara çıkamadığımdan f/p de bu mantıklı geldi açıkçası. Siz neden bu yorumu yaptınız bu arada?
  2. N

Hocam çok teşekkürler desteğiniz için. Ekteki sistemi aldım 38k fiyatla. Yorumunuz nedir?
  3. N

Aslında genel olarak cs2 oynuyorum. Haklısınız sanırım. Önerdiğiniz sistem aşağıdaki linkteki pc ile çok benziyor. Fakat biraz fiyat farkı var gibi.
  4. N

Hocam öncelikle çok teşekkürler. İşlemci olarak intel önerir misiniz peki?
  5. N

Anladım teşekkürler. Tek tek toplama ve hazır sistem olarak ikisi için de önerileri alabilirim.
  6. N

Merhabalar, Şuanda Monster Abra A5 V17.2 notebook kullanıcısıyım. Kasa toplamak istiyorum. 45K bütçeli RTX 4070’li sistem önerileriniz nelerdir? Klavye, mouse, kulaklık ekran mevcuttur. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  7. N

Ps5 mi almalıyım yoksa xbox s mi?

Teşekkürler hocam bilgilendirmeniz için 1707680311 Teşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için. Attığınız konuya bakıcam
  8. N

Hocam şuanda 3050 ti i5 11.nesil pc var. Bu durumda xbox almaya bile gerek yok o zaman öyle mi? 1707660064 Hocam evet videolarda xbox s ps5 e göre daha lag’lı gözüküyor. Bundan dolayı mı? 1707660119 Anladım hocam. Teşekkürler yorumlarınız için. 1707660197 Anladım hocam S almadığım durumda...
  9. N

Anladım hocam. Fiyat farkını düşündüğüm zaman mantıklı olur mu acaba dedim ama siz de dahil herkes net ps5 diyor.
  10. N

Hocam teşekkürler yorumlarınız için. Peki donanım özelliklerinden dolayı mı yoksa farklı nedenler mi? Biraz açıklayabilir misiniz?
  11. N

Aradaki fiyat farkını düşünürsek yine de ps5 mi alınır hocam?
  12. N

Merhabalar, Uzun süredir arkadaşlarla pc üzerinden fifa oynuyoruz. Ben de hem oyun deneyimini iyileştirmek için hem de hevesim olduğundan ötürü bir oyun konsolu almaya karar verdim. Ps5 almak istiyordum ama şuanda pahalı olduğundan ötürü Xbox series s önerisi verdi arkadaşlar. Sizce fifa vb...
Geri