Arama sonuçları: *

1. emoraen

Rampage KB-R96 Klavye Alınır Mı?

Bu fiyat bandında klavye öner o zaman reisim
  2. emoraen

Tavsiye eder misin? Ses harici sorun çıkarttı mı?
  3. emoraen

Şuanki klavyem baya hasar gördü o yüzden değiştirme kararı aldım. Sizce dostlar bu fiyat bandında Rampage KB-R96 alınır mı? görünüş olarak çok beğendiğim klavye oldu ama tam olarak özelliklerini bilmediğim için sizlere sormak istedim. https://ty.gl/kyp1xlwtt6x7n
  4. emoraen

Çakma Dualshock 4 V2 sizce alınır mı?

O marka sanırım artık dualshock satışı yapmıyor
  5. emoraen

Tamamdır teşekkürler.
  6. emoraen

Ne kadar bir süre kullandınız yani şundan korkuyorum hani aldım 1-2 ay sonra elimde kalır mı acaba şüpheliyim
  7. emoraen

İlla orjinal gibi hissettirmesine gerek yok oyunu güzel bir şekilde oynasam ve uzun süre beni götürse yeterli olur 1743332030 600-800 Civari olabilir
  8. emoraen

Pcde fc25 oynayacaktım lakin klavyeyle mousela sarmadığını ve zor oynandığını anladım bende kol alacam ama orjinal kollar pahalı attığım linkteki kol sizce alınır mı? https://ty.gl/4zvza3kydmgy4
  9. emoraen

Yardım GTA V Hızlı İndirme Taktiği

Olm kaç sene önceki konu bişey olmaz soehwoehowjs
  10. emoraen

Yardım GTA V Hızlı İndirme Taktiği

Reis senin da**n yenir adamsın valla 100kb veriyodu şimdi 7,8mb/s veriyi da**ana beton yetmez krall
  11. emoraen

HASAN ARAT İSTİFA ETTİ !

Hakkettiği buldu süleyman sebanın ismiyle prim kasıp sosyal medya aracılığıyla oy topladı ve transfer sezonunda 2 transfer yapıp fotoğraflar çektiler inşallah hüseyin başkan hasan başkan gibi yapmaz ama benim gönlüm serdal adalıdan yana
  12. emoraen

Yardım Sizce bu 4 oyundan hangisini ilk almalıyım?

Selamlar Arkadaşlar, abiler, ablalar bu 4 oyundan hangisini ilk almalıyım sizce? cevaplarınız için teşekkürler. -Batman Arkham Knight : 60tl -Heavy Rain : 70 tl -Beyond Two Souls : 70 tl -Sherlock Holmes Chapter One : 25 tl
  13. emoraen

4 oyundan hangisini almalıyım?

Arkadaşlar, abiler, ablalar bu 4 oyundan hangisini ilk almalıyım sizce? cevaplarınız için teşekkürler. -Batman Arkham Knight : 60tl -Heavy Rain : 70 tl -Beyond Two Souls : 70 tl -Sherlock Holmes Chapter One : 25 tl
  14. emoraen

Sistemim "BATTLEFİELD 1 VE MORTAL KOMBAT 11" kaldırırmı veya kaç fps verir?

•İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 •Ekran Kartı: Asus AMD Redaon RX550 2GB •Ram: 16GB Battlefield 1 ve Mortal kombat 11 kaldırırmı veyahutta kaç fps verir cevaplarsanız sevinirim iki oyunda indirime girmiş aldım ama daha yüklemesi nasip olmadı sizce iyi bir şekilde oynayabilirmiyim?
  15. emoraen

BU SİSTEMDE BATTELFİELD 1 VE MORTAL KOMBAT 11 OYNANIRMI?

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ -İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 -Ekran Kartı: AMD RX550 2GB -RAM: 16 GB Kaldırırmı veyahutta max kaç fps verir acaba yanıtlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..<3
  16. emoraen

Valo 60fps normalmi Ryzen 3 3100 - RX 550 2Gb

Sistem: RX550 Ryzen3 3100 16gb ram Hdd Windows 10 pro Normalde csde 120-140fps fln aliyoda valoda en fazla 65 fpse çıkıyor bütün ayarlarıda yaptım.
  17. emoraen

Valorantta neden 30 fps veriyor?

Düzelmedi
  18. emoraen

Şuan evde değilim eve gidince bakayım sonra size yazarım. 1718130195 Vsync açıkmı olması lzm yoksa kapalımı
  19. emoraen

•RX 550 •Ryzen 3 3100 •16GB Ram •Windows 10 -Csde 160fps+ veriyor lakin valorantta 30fpsin yukarısına çıkmıyor sebebi nedir bilen biri varmı acaba?
  20. emoraen

Bu sistem iyi mi?, ortamı, kötümü?

10k eder bence teşekkür ederim
Geri