Arama sonuçları: *

1. A

Bilgisayarı açtığımda cmd açılıp açılıp kapanıyor

Merhaba bazen pcyi açtığımda cmd açılıp açılıp kapanıyor ama hani her zaman açtığımda değil nadiren oluyor. Son zamanlar olmaya başladı saniyeliğine açılıp kapanıyor bu neden olur hacklenme vs. değildir umarım yardımcı olabilirimisiniz?
  2. A

Bilgisayar açılırken anakartta kırmızı ışık

Hocam inanın bu tur konulara biraz fransızım. Ekran kartım rtx 4060 işlemcim inte i5 12400f sistemi 1,5-2 ay önce aldım ama açılırken bunu gorunce aklıma takıldı onun dısında sorunsuz kullanıyorum
  3. A

Xigmatek Odin O700
  4. A

Epic Gamesten Hesap Aldım Herşeyi Değiştirdim ama Geri Alabilirmi satıcı?

Hocam bende diyorumki madem hesabı alamıyorum parayı kurtarayım.
  5. A

Anladım hocam. Satan kişiyle arkadaş falan olduk zaten yaşıtız ama yinede insan kuşkulanıyor ben ondan sordum bi çözüm varmıdır diye teşekkür ederim 1710003786 Sağol hocam iyi günler
  6. A

bu olay birinin başına daha gelmiş 1 yıl sonra almıs geri satan kişi ama itemsatışta atmış parasını umarım benim başıma gelmez. Hepinize teşekkür ederim
  7. A

Paramı geri alabilirmiyim ozaman İtemsatıştan?
  8. A

Hocam bilmiyordum ben .Şimdi discordda takılırken öğrendim bir sunucudan yoksa almazdım böyle bir olay olduğunu bilseydim
  9. A

Sattığına dair elimde video kaydı vs var? oyle bir şey yapsa bile geri alamazmıyım veya paramı kurtaramazmıyım?
  10. A

İnsanların ne yapacağı belli olmuyor. Birisi sattıktan 1 yıl sonra almış geriden itemsatışda parasını atmış ama neyse umarım buda öyle birşeye kalkışmaz. Hem madem yasak itemsatışta neden hesap satılıyor
  11. A

Satıcının bende tel no su falan var zaten kendimle yaşıt biri öyle birsey yapacak bırıne benzemıyor ama ınsan yinede tikleniyor aga ya bunu bilsem almazdım açıkcası ama bi kisinin basına gelmıs item satış parasını atmış. Yapılabilecek bir şey yok mu diyorsun yani hesabı geri alamaması için?
  12. A

İtem satıştan aldım kanka 1 ila 1,5 ay önce de şimdi bir yerde gordum aklıma takıldı
  13. A

Nasıl alabiliyor? geri alacaksa satmasın veya geri alırsa ne yapmam lazım hocam pek bilgim yokta.
  14. A

Ben fortnite hesabı satın aldım arkadaşlar ama herşeyini değiştirdim yinede alabiliyormu hesabı satan kişi?
  15. A

Anakartımdaki yanan kırmızı ışık nedir?

Aga bende sen gibiyim sistemim sorunsuz çalışıyor ama pcyi kapayıp açında ana kartta kırmızı ışık 1 kez yanıp sönüyo bende tiklendim sen gibi konuları araştırdım ama sıstem sıkıntısız calısıyor yinede anlarsın.Takıntı
  16. A

Arkadaşlar sistemi açarken anakartta kırmızı ışık yanıyor bi ama sonra sorunsuz açılıyo bi sorun yok sadece sebebini merak ettim bu neden oluyordur bilen varmı? Anakartım: pro h610m-e ddr4
  17. A

Epic games e postamı değişemiyorum.

Merhaba epic games e postamı değiştirirken talebin işlenirken bir sorun oluştu. lütfen müşteri hizmetleri ile iletişime geç diyip duruyor nasıl çözeceğim yardım eder misiniz acil
  18. A

God of war oynarken cpu 100 oluyor

Ben birde msi afterburner indirip denedim fakat orda 70 falan kullandıgı olarak gosterıyor görev yoneticisinde 100.
  19. A

God of war oynarken cpu 100 oluyor

merhaba gow oynarken cpum 100 oluyor yardım edermisiniz? sistemim RTX 4060 i512400F Bu konuyu çok merak ediyorum ve korkmaya başladım artık sizce nede oluyordur
Geri