Merhaba bazen pcyi açtığımda cmd açılıp açılıp kapanıyor ama hani her zaman açtığımda değil nadiren oluyor. Son zamanlar olmaya başladı saniyeliğine açılıp kapanıyor bu neden olur hacklenme vs. değildir umarım yardımcı olabilirimisiniz?
Hocam inanın bu tur konulara biraz fransızım. Ekran kartım rtx 4060 işlemcim inte i5 12400f sistemi 1,5-2 ay önce aldım ama açılırken bunu gorunce aklıma takıldı onun dısında sorunsuz kullanıyorum
Anladım hocam. Satan kişiyle arkadaş falan olduk zaten yaşıtız ama yinede insan kuşkulanıyor ben ondan sordum bi çözüm varmıdır diye teşekkür ederim
1710003786
Sağol hocam iyi günler
bu olay birinin başına daha gelmiş 1 yıl sonra almıs geri satan kişi ama itemsatışta atmış parasını umarım benim başıma gelmez. Hepinize teşekkür ederim
İnsanların ne yapacağı belli olmuyor. Birisi sattıktan 1 yıl sonra almış geriden itemsatışda parasını atmış ama neyse umarım buda öyle birşeye kalkışmaz. Hem madem yasak itemsatışta neden hesap satılıyor
Satıcının bende tel no su falan var zaten kendimle yaşıt biri öyle birsey yapacak bırıne benzemıyor ama ınsan yinede tikleniyor aga ya bunu bilsem almazdım açıkcası ama bi kisinin basına gelmıs item satış parasını atmış. Yapılabilecek bir şey yok mu diyorsun yani hesabı geri alamaması için?
Aga bende sen gibiyim sistemim sorunsuz çalışıyor ama pcyi kapayıp açında ana kartta kırmızı ışık 1 kez yanıp sönüyo bende tiklendim sen gibi konuları araştırdım ama sıstem sıkıntısız calısıyor yinede anlarsın.Takıntı
Arkadaşlar sistemi açarken anakartta kırmızı ışık yanıyor bi ama sonra sorunsuz açılıyo bi sorun yok sadece sebebini merak ettim bu neden oluyordur bilen varmı? Anakartım: pro h610m-e ddr4
Merhaba epic games e postamı değiştirirken talebin işlenirken bir sorun oluştu. lütfen müşteri hizmetleri ile iletişime geç diyip duruyor nasıl çözeceğim yardım eder misiniz acil
merhaba gow oynarken cpum 100 oluyor yardım edermisiniz? sistemim
RTX 4060
i512400F
Bu konuyu çok merak ediyorum ve korkmaya başladım artık sizce nede oluyordur