Arama sonuçları: *

1. Zillullah

🔥İndirim Samsung Odyssey G50SF Oled 2K 180Hz 22859TL (Yeni model)

Keşke zamanında qled televizyon alacağıma oled monitör alsaydım.
  2. Zillullah

🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

Siyah olsaydı alırdım. Evde ak820 pro var gittim rengine aldanıp beyaz aldım kirlendiğinde tozlandığında çok belli oluyor çirkin görüntü oluşuyor.
  3. Zillullah

🔥İndirim VENTO Neptune VG07F ARGB kasa (PSU yok) - 1620 TL

Ya ben bu kasanın siparişini verdim ama benim anakart Mini anakart buna takılır mı ona göre iptal edeyim. Tamam okuyormuş adamlar sitelerinde ayrıca m. ATX anakart ve bu kasa ile hazır sistem bile yapmışlar.
  4. Zillullah

Trendyol Kazı Kazan (Perşembe saat 21)

2000'e-500 veya 2000'e 400 varsa ben de alırım.
  5. Zillullah

🔥İndirim 🔥🔥 Lancool 207 Digital Siyah 🔥🔥

Yakışıklı kasa alınabilir.
  6. Zillullah

Hepsiburada Premium Worldcard Almalı mıyım?

6.000₺ üstüne 6 ay taksit yapıyor belli bir limit üstüne de 9 taksit yapıyor faizsiz sık sok oradan alış veriş yapacaksan iyi oluyor bedava blu TV veriyor kullanırsan o da iyi. Onun dışında her kredi kartında olan kampanyalar var.
  7. Zillullah

Grimelange 2 al 1 öde

Bir siyah bir beyaz ama kalitesini bilmiyorum pamuk olduğu için tercih ettim...
  8. Zillullah

Grimelange 2 al 1 öde

Kışlık eşofmanlardan çektim 2 tane kışın lazım olur.
  9. Zillullah

🔥İndirim 25.499 TL TCL Q LED GoogleTV

O paralara çıktıktan sonra 55" C755 de alınabilir yahut üstüne koyup https://www.vatanbilgisayar.com/lg-oledb46-55-inc-139-cm-4k-oled-smart-tv-sihirli-kumanda-uyumlu-webos24-uydu-alicili.html Bu da alınabilir.
  10. Zillullah

❌İndirim Bitti! Hepsiburada'da 600TL Sepet Tutarına 100TL Kod

Çok sağol hocam ben de 2 gündür bir babayiğidin çıkıp böyle alacağım üründe geçerli bir kupon, paylaşmasını bekliyordum. Hemen kullandım.
  11. Zillullah

❌İndirim Bitti! Hepsiburada 600/100 indirim kodu

Hangi kategoride geçerli ben girdiğimde bu kategoride geçersiz diyor.
  12. Zillullah

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Bana da kupon geldi ama sepeti en az 550 kağıt yapman lazım diyor siz böyle bir problemle karşılaştınız mı? Bir de manyetik şarj cihazı (standı) yazıyor yanlış ürünü alıyor olabilir miyim?
  13. Zillullah

❌İndirim Bitti! Türktelekom yeni kampanya

İyi ben buna başvurayım bu ay sondu benim taahhüt tek korkum TT'de İnternetin su gibi bitmesi halihazırda Vodafone kullanıyorum İnternet öyle su gibi gitmiyor.
  14. Zillullah

GETİRYEMEK 50 TL İNDİRİM

Ben bu kampanyaları hiç kullanamıyorum her seferinde ya uygun değil diyor ya da ekliyor kupon gözükmüyor tekrar eklemeye çalışınca zaten kullanılmış diyor.
  15. Zillullah

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

H. O olsun hocam güle güle kullan bize de İnşallah düşük vergi ile gelir.
  16. Zillullah

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Benim sipariş gümrüğe mi gelmiş yoksa ben mi yanlış anlıyorum? Daha TC vermedim herhangi bir yerden sorgulama da yapamıyorum.
  17. Zillullah

❌İndirim Bitti! ₺1.345 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless)

Geçenki indirimde alamadım diye içimde kalmıştı da siparişi verdim nota da yanwen express ya da yun express ile gönderin inşallah vergi çıkmaz hayırlısı bakalım.
Geri