Arama sonuçları: *

1. E

Superlight için dot skatezi nasıl yerleştirmeliyim?

tam öyle yaptım alt tarafda sürtünme baya var gibi hissediyorum galiba alışmam gerek sağolasın
  2. E

tamamdır hocam deneyeecğim şimdi sağolasın
  3. E

nasıl koyacağımı çok bilmiyorum şlmdilik geçici olarak böyle kullanıyorum ama garip hissettiriyor.Bilenler varsa yardım ederse sevinirim.
  4. E

Gamermarkt hesap geri çekme yardım.

Ne yaptınız hocam
  5. E

X3d mod nasıl açılır

Benim anakart biostar b650m pro bios update açıklamasında x3d mode geldiği yazıyor ama bulamadım bilen var mı
  6. E

anakart dram ışığı yanıyor

Çözebildin mi
  7. E

Kırmızı DRAM Işığı yanıyor

1 aydır ryzen 7500f kullanıyorum bugün 7600x3d aldım gelince taktım hemen ama anakartta dram ışığı yandı.sonra eski işlemciyi taktım yine dram ışığı yandı.yardım edebilecek var mı? 1) bütün slotlarda denedim 2)bios pilini sök tak yaptım 3)çıkarıp silgiyle sildim
  8. E

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3D + RTX 4060 Ti

hocam pubg de kaç fps görüyordunuz4060ti ile
  9. E

Yardım FC 24 DE ULTİMATE TEAM AÇILMIYOR

Dün format attım pcye sonra oyunu yükledim ama ultimate team açılmadı 3 kere daha format attım yine açılmadı ultimate team yazısına tıklayınca yükleme ekranında bırakıyor beni geri falan da yapamıyorum alt f4 atınca da görev yöneticisinde oyun çalışıyor olarak gözüküyor ve ordan da kapanmıyor...
  10. E

ikinci telefon olarak iphone önerisi

30k çok para hocam
  11. E

ikinci telefon olarak iphone önerisi

bende 14 pro yd var 120 gün sonra imei kapanıyor.2. telefon olarak bi tane daha iphone alıp aynı icloud bağlamak istiyorum böylece ikisindende konuşabiliyorum ancak bu 2. aldığım iphone dışarıda sadece hotspot olarak kullanılacak yani pili uzun götürmesi gerek max 10k verip 2. el bi tr cihazı...
Geri