Arama sonuçları: *

1. E

Türk telekomdan 250 TL Petrol Ofisi Kuponu

Bilgilendirme için teşekkürler
  2. E

🔥İndirim Anker 10.000 Mah 30W Powerbank 699TL

Alternatif bir öneri var mı?
  3. E

🔥İndirim Spigen 45W Type-C Adaptör * Örgü Şarj Kablosu 484TL

Hem Samsung M34 5G hem de Samsung S9 FE ile kullandım şarj hızı başarılı fazla ısınma da yapmıyor ama dediğim gibi benimkinde cızırtı sorunu mevcuttu başka bir modeli daha var iki girişli daha kare gibi olan onu da aldım onda böyle bir sorun yaşamadım 1743356658 Gayet iyi çalışıyor hızlı şarj...
  4. E

🔥İndirim Spigen 45W Type-C Adaptör * Örgü Şarj Kablosu 484TL

Bu model cızırtı ve sararma yapıyor herkesin başına gelmemiş ama benim geldi alacak arkadaşların bilgisine :/
  5. E

Çözüldü✓ Görüntü var hiçbir sorun yok ama BOOT ışığım yanıyor?

Hocam sizin sorununuzu tam bilmiyorum tabi de bendeki çözüm eğer ryzen işlemci varsa önce monitörü sonra pcyi açmak oluyor böyle boot ışığım yanmıyor. Bundan önce de boot ayarlarını sıfırlamıştım varsayılana, belki öyle düzeltebilirsiniz
  6. E

🔥İndirim Spigen 45 Watt 2 Port Şarj Adaptörü 349 tl

Evet aynı şekil hocam bir de benim kablonun başındaki çip kısmında sarımsı sanki yanık lekeleri oluştu sizde de aynı sorun var mı?
  7. E

🔥İndirim Spigen 45 Watt 2 Port Şarj Adaptörü 349 tl

Hocam bahsettiğiniz ürün de bu 2 çıkışlısı da var bende, bu çift çıkışlı olan ya hiç yapmıyor ya da yok denecek kadar az cızırtı yapıyor ihtiyacı olanlara tavsiye ederim
  8. E

🔥İndirim NZXT T120 120mm Beyaz Kule Tipi İşlemci Soğutucu 999 TL!

Soğutmasını bilmiyorum da baya güzel gözüküyor
  9. E

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Aktif kullanıyorum güzel cihaz her türlü apk uygulama yüklenebiliyor google tv. Arayüz hızı da güzel kapasitesi az ama model farkı olabilir belki 10gb falan bi yeri var şuan
  10. E

🔥İndirim Slazenger Ürünlerin çoğu indirimli

Ürün kaliteleri nasıl? Çok sıcak tutacak şeylere benzemiyor resimlerden ama tam anlayamadım
  11. E

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder Essential white edition 649.00 TL

İndirime yorum yapamam da ürün kronik sorunlu zamanında 140TL'ye almıştım 1-2 ay sonra günlük kullanıma bağlı (Oyun olarak EU4 oynuyordum sadece) tekerleği bozuldu çift tıklamaya başladı benzer fiyattaki diğer ürünlere yönelmek gerek
  12. E

🔥İndirim Antec marka Siyah Oyuncu Kasası 1200 TL

Kasa gamegarajın kullandığı XPG kyber meshin aynısı galiba. Şahsen havalandırması çok iyi değil başka modellere bakın bence
  13. E

🔥İndirim REDMİ PAD PRO 6/128 GB KLAVYE+KALEM HEDİYELİ 9999

Xiaomi kalemde, kalem üstündeki tuşları yazıyı silecek şekilde ayarlayabiliyor muyuz? Samsungların s-peni öyle mesela o butona silme işlevi atanabiliyor mu bilen varsa çok makbule geçer
  14. E

🔥İndirim FİFİNE A6NEO 758 TL İLE YENİDEN STOKTA

Yeni kullanıcı 1259tl
  15. E

🔥İndirim Spigen 35W USB-C Güç Adaptörü 2 Port GaN (Akım Korumalı) 389 TL

Samsung Tab S9 FE+ (45W destekli) ve M34 (25W) destekli iki cihazım var. Bunları kendi destekledikleri Watt oranında şarj edebilir miyim? Bu adaptörle M34 cihazım zarar görür mü? Bilgisi olan varsa yazabilirse çok memnun olurum
  16. E

Sıvı Soğutucu Önerileri

Bu soğutucu iyi bir işlemci soğutucu değil kendim de kullanıyorum memnun kalmadım. Fiyatının da yüksek olduğunu düşünüyorum. İşlemcinizi soğutur ama eğer sistem değişmeyi düşünüyorsanız memnun kalmazsınız kesinlikle. Deepcool - bitfenix modelleri bakılabilir o konuda öneri veremeyeceğim ama bu...
  17. E

🔥İndirim Samsung Galaxy M34 5G ÖĞRENCİ İNDİRİMİ İLE 5320TL

https://ebelge.gib.gov.tr/earsivsorgula.html GSB ile telefonda konuşup eğer bu linkten onaylandığını görürseniz bir sorun olmaz dönüşünü aldım. Onların yalancısıyım o şekilde başvuru yaptım. Daha önceden Samsung'un kendi sitesinden almıştım ekran koruma sigortası muhabbetinden faturada...
  18. E

Samsung Galaxy M34 9499TL Öğrenci Iadesine Uygun.

Biri SİM2'ye takıp kullanabilir yazmış
  19. E

Çok telefon kullanmadığım için uzun süredir güncellemedim telefonumu. Şuan 2017 çıkışlı Huawei Mate 10 Lite kullanıyorum, buna göre zaten ne alsam iyi bulacağımı düşünüyorum elimdekinin kendi telefon uygulaması bile çalışmamaya başladı :ROFLMAO: Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim :)
  20. E

Çok sağolun teşekkürler
Geri