Arama sonuçları: *

1. slurpy

🔥İndirim XPRİME KOLTUKLARDA İNDİRİM

hocam adlığım koltuğu 2500 lira ek ücret ödeyip yükselttim toplamda 6000 lira ödedim aura modeli ayın 22 sinde elime ulaştı koltuk deneyimlerime gelicek olursak koltuk gayet büyük geniş ben pek iri birisi değilim o yüzden bir tık sanki bana büyük geliyor gibi ayrıca sıkıca vidalamama rağmen...
  2. slurpy

dün sipariş verdim yoğunluk varmış yaklaşık 7 gün sürüyormus sanırım gelmesi geldiğinde yazıcam düşüncülerimi
  3. slurpy

ben rofth koltuğu sipariş verdim 3500 lira olan siyah modelini geldiğinde incelememi yazıcam buraya şuanda yoğunluk varmış sanırım geç gelebilir
  4. slurpy

Yardım Türk Telekom Fiber Binama Çekildi Devamı Yok Öylece Kaldı

hocam binaya kutu kondu biz fiber kullanmıyoruz yakında taşınacağımız için fakat apartmanda kullananlar var yani fiber çalışır vaziyette şuanda ama fiber kutusu türk telekomun olmasına rağmen apartmanda birisi türknet fiberi kullanıyor bende bilmiyorum nasıl oluyor
  5. slurpy

🔥İndirim SanDisk Extreme 500GB 5000MB-4000MB/s M.2 Gen 4.0 NVMe SSD - 1149 TL

yarın karta para yatırıp alıcam umarım hala devam eder indirim
  6. slurpy

VG249QL3A monitör alınır mı?

bende var aynısı yırtılma yaşamıyorum çok fazla monitör kullanmadığım için öbür monitörlerden ne farkları var tam bilmiyorum
  7. slurpy

Işlemcim çok mu sıcak

ankarada yaşıyorum hava soğuk genel olarak şuanda
  8. slurpy

Işlemcim çok mu sıcak

merhaba işlemci olarak ryzen 5 7500f soğutucu olarak dark freezer x123 kullanıyorum anakartımda msi pro b650m-b bi kaç dk stres testi açınca işlemcim 91 derece oldu normal mi termal macunu işlemciyi bir bilgisisayarcıdan aldım ve macunu da hediye etti plastik torbaya koyup bantladı eğer macunu...
  9. slurpy

Yardım Türk Telekom Fiber Binama Çekildi Devamı Yok Öylece Kaldı

burdada aynı her evin önünde kablo var ama kutu yok apartmanda
  10. slurpy

Vatan'da bilgisayar parçalarında güzel fiyatlar mevcut.

ramler güzel mi am5 geçmeyi düşünüyorum
  11. slurpy

Win 11 24H2 Kurulum.

indiriyorum kurunca farkları yazıcam videodan baka baka yapıyorum hangi sürümü indirdiğime nereden bakabilirim
  12. slurpy

🔥İndirim Anker Soundcore Life Q10i Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaklık 999 TL

bende bilgisayar için almayı düşünüyorum nasıl acaba
  13. slurpy

Çözüldü✓ bu 4060 lı hazır sistem nasıl

fiyatı ne kadar?
  14. slurpy

Anime önerisi yapar mısınız

bleach (fillerleri izleme)
  15. slurpy

Ücretsiz 3 aylık Gamepass alma methodu (Nvidia)

olmuyor sanırım artık geç kaldım
  16. slurpy

EVDE WCNİN LAMBASINI AÇINCA MONİTÖR KAPANIYOR :D ?

prizin nereye bağlı bilmiyorum ama pcin kapanmadığına gore o prize coklayıcı takıp monitoru ve pcyi aynı prize taksan kapanmaz bence
  17. slurpy

Görsele shop yapabilir misiniz ?

böyle oldu benimkide pek okunaklı değil yakından bakmadıgın sürece
  18. slurpy

sadece 3.5 dolara 2 kat fps elde etmek mümkün mü? (MÜMKÜN!)

güncel crack linki olan varmı denemek istiyorum almadan once
  19. slurpy

Çözüldü✓ Msi a320m pro vh plus Anakarta ryzen 5 5600x takılırmı?

bende de aynı anakart var a 320 ve aynı işlemcim var 2 aydır bir sorunsuz kullanıyorum endişelenmeli miyim bir sorun goremedim kule tipi soğutucum var
  20. slurpy

Chrome Ve Steam'de Gezerken Ekranda Siyah Kare Sorunu !!

tarayıcı ve discordda bendede aynı sorun oluyor özellikle discordda birisinin yayınını izlerken
Geri