Arama sonuçları: *

1. B

Hangi mouse almalıyım?

Hangisi daha iyi olur PAW3395 sensörlü olanlardan. Çok büyük bir ele sahip değilim ortama sayılır hangisini önerirdin
  2. B

Hangi mouse almalıyım?

Şimdi önümde 4 seçenek var 1. Attack shark x3 2. Attack shark x6 3. Attack shark r1 4. Attack shark x11 Bunlardan hangisini almam gerek konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardım ederse sevinirim özellik ve teknik olarak hangisi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar
  3. B

Hangisi daha iyi fiyat kısıtlaması yok

-Attack shark x3 -Zenith pro 4k -superlight x2 Fiyat kısıtlamam yok ama benim için en rahat edebileceğim mouse hangisi başka öneriniz varsa fikre açığım yeni 1 adet kablosuz mouse almayı düşünüyorum. Mouse tuş atamaları fazla olması gerekli kendi uygulamasından ayar vs yapabileyim kendi isteğine...
  4. B

Çözüldü✓ 1000-1500 arası oyun oynarken rahat edebilceğim mouse

Yurtiçinden almayı düşünüyorum mümkünse
  5. B

Çözüldü✓ 1000-1500 arası oyun oynarken rahat edebilceğim mouse

1000-1500₺ bütçe arasında oyun için mouse lazım birde dpi ve mouse için makro vs ayarlanabilir olursa güzel olur
  6. B

Bios güncellemesinden sonra bilgisayara giriş yapamıyorum

Birkaç şey daha denedim ama olmadı yinede yardımlarınız için teşekkür ederim mecbur format attım elden bir şey gelmez
  7. B

Deneyeceğim umarım olur
  8. B

Malesef yok 1723587902 Bunu deneyebilirim ama laptop için değilmi bu ben masaüstü kullanıyorum
  9. B

Kurtarma olarak e posta değil telefon numarası kaydetmiştim 1723587582 Ben pin falan biliyorum ama telefona kod gelicek diyor o telefon numarasınıda kapattırdım 1723587732 Bu arada ilk defa başıma geldi önceki bios güncellemelerinde hiçbir sorun çıkmamıştı tuhaf bir durum
  10. B

Oda açık 1723586934 Custom ve standart var bende standart otomatik ayarlı
  11. B

Şimdi benim anakartımda bios güncellemesi vardı onu yapayım dedim yaptımda ondan sonra bilgisayarı açmak için pin girdiğim yerde 'Cihazın güvenlik ayarlarındaki bir değişiklik nedeniyle PIN artık kullanılamıyor diye hata aldım açılışta ve Microsoft hesabıma da giremiyorum telefon numaram değişti...
  12. B

Ramlerim 2133mhz de çalışıyor bunun bi ayarı varmıdır

İ5-12400f 1723068622 Denedim ama olmadı sabah bakacağım
  13. B

Forumda sorun var herhalde paylaşamıyorum discord vs gibi bir yerden atabilirim
  14. B

Yaptım hala aynı 2133 MHz gösteriyor
  15. B

Corsair vengeance 8gb ddr4 1723050560 Xmp enabled disabled var sadece
  16. B

İnternette gezinirken bi video gördüm ondan sonra kendimde bakmak istedim ve Rablerine 2133mhz de çalışıyor bunu tam performans ile nasıl çalıştırabiliriz bi ayarı varmıdır biostan veya başka bir şekilde -Anakart Msi h610-E ddr4 (MS-7D48)
  17. B

1500 TL kulaklık oyun için

Genel oyun için kullanacağım güzel önerileri bekliyorum Ekstra-...
  18. B

Şöyle bir sistem alıyoruz nasıldır?

Tamamdır 1720219001 Tükendi malesef alamadık ama başka 26k civarına önerbileceğiniz varmıdır full setup
Geri