Arama sonuçları: *

1. Chivelary

🔥İndirim AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Türkçe Manyetik Kablosuz Klavye 1879 TL

ben geri iade ettim bu arada hali hazırda mod007b vardı 60 denemek istediğim için aldım ama kalitesi baya düşük boş hissediyor ses falan ucuz klavyeler gibi update gelmiş software değişmiş bazen görüyo görmüyo ayarlar tam olmuyo 60da çekilcek gibi değil eksik tuşlarla yapamadım iade ettim
  2. Chivelary

🔥İndirim Akko Monsgeek Fun60 Pro He Hotswap Türkçe Klavye TT Kupon ile 1740 TL

https://forum.donanimarsivi.com/konu/akko-monsgeek-fun60-pro-turkce-manyetik-kablosuz-klavye-1879-tl.1206176/ var konusu zaten
  3. Chivelary

❌İndirim Bitti! Samsung tab a11 plus 7500₺ (malesef vatan bilgisayar)

iade almama durumu tablet falan genelinde mi yoksa yazın ben monitör alıp iade ettim beğenmedim diyerek 1 haftada yattı parası
  4. Chivelary

🔥İndirim AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Türkçe Manyetik Kablosuz Klavye 1879 TL

1999tl olduğu için kupon 1tl ile kullanamıyodum 10tllik kitap ekleyip aldım 1710tlye geldi
  5. Chivelary

AKKO Fun 60 pro Model farkı

Evet bu fun60 modelin farkları yok birbirleriyle fiyat farkları yüksek mesela pro ve max modelinde de 8k hz var ama sadece max kablosuz olarak 8k hz verebiliyor buda aşırı gereksiz bişey klavye için en ucuz olanını alıp geçeceksin bu model bazında
  6. Chivelary

AKKO Fun 60 pro Model farkı

Keycap farkı var biri komple saydam diğeri harfler saydam sadece
  7. Chivelary

🔥İndirim TCL 55c7k 55 inç Miniled Televizyon - 52.000 TL (Peşin Fiyatına 4 Taksit)

görüntü kalitesi olarak fark var ben mağazada almadan önce bakmıştım q7c c7k ile aynı 6 olanlar alt model premium değil 1770330132 yotube de falan dolby destekli bişey açınca otomatik dolbyye geçiyor benimki ekranın solunda pop up çıkıyor ayar falan bakmadım
  8. Chivelary

🔥İndirim TCL 55c7k 55 inç Miniled Televizyon - 52.000 TL (Peşin Fiyatına 4 Taksit)

11 kasım indirimlerinde 65 inç versiyonunu aldım çok memnunum aşırı iyi gösteriyor birde q7c ve c7k modeli aynı düşünen varsa
  9. Chivelary

🔥İndirim GLORİOUS MODEL D 699 TL TWİNMOS 512 GB M.2 2899 TL İ5 14600K 11.599 TL

14600k fiyatına bak 3 ay önce sinerjiden 7kya aldım yanına bf6 verdiler onuda sattım 5kya geldi
  10. Chivelary

I7-13700K sistemde sıcaklık problemi

Yukardaki arkadaşın bilmeden söylediği yanlıştan döndüyseniz yeterli eğer son zamanlarda bu 100 derecelere çıkma olayı yaşandıysa muhtemelen 1-2 aya su pompasından sesde gelmeye başlayacaktır. Yaşadığın olayı aynen yaşamıştım benim sistemimde 13700k ve h150i 360mm soğutucu seninki gibi ısılara...
  11. Chivelary

I7-13700K sistemde sıcaklık problemi

Hocam pompayı pump kısmına takmalısın yukardaki arkadaşın dediği gibi cpu yazan yere takarsan full devir çalışmaz, pompa full devir çalışmalı radyatör fanlarınıda cpu kısmına tak. Birde sormak istiyorum aioyu yenimi aldın da oldu yoksa sonradan mı oldu fark ettin sıcaklıklar eskiden nasıldı?
  12. Chivelary

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III Pro 360 Beyaz 5.599TL

Bugün alıp TD500 V2 için kurulumu yaptım çok rahat sığdı hatta rame 2 parmak boşluk var hala anakart asus z690 p
  13. Chivelary

tam bilgisi olan yok mu ya cooler master td500 v2 mesh kasa var sığarsa alcam
  14. Chivelary

kasa olarak td500 v2 var bende sığar mı bilen var mı?
  15. Chivelary

🔥İndirim ASUS ROG STRİX XG27ACS 11.000 TL

Ya güzel kardeşim inan ki bak gözle anlayabileceğin bir durum yok. Sana şöyle bir örnek vereyim 8k hz mouseler var değil mi ama kullanımda 8kya aldığında hiç bir fark hissedilmiyor ki incelemelerde bunu söylüyor fakat kağıt üstünde veri olarak daha iyi değil mi? Benim demek istediğim konuda bu...
  16. Chivelary

Ya birader 3. sefer yazıyorum robot değilsen aradaki farkı göremiyorsun ki arada 5000tl var hala daha yok cihaz vs. diyorsun gözünle göremediğini cihazda iyi yazıyor diye 5000tl vermeye gerek yok diyoruz. Birde üstüne hakaret ediyorsun bastım raporu geçtim uğraşmaya değmezsin. Sen inceleme...
  17. Chivelary

Okumamız var neyse ki yanlış bildiğini anladıktan sonra lafı değiştirmiyoruz. Senin kafa tofaş kullanıp mercedes almak isteyen arkadaşına alma parçası pahalı demekten başka bir şey değil. Neyin incelemesini yapıyorsun? Kullandığın ürünün incelemesi yapılır çinin youtubesine girip gördüğün düz...
  18. Chivelary

Noktasına kadar katılıyorum ben ne gördüğümü bilirim. Araştırdım diyor ama araştırma yapsa kaplamanın çok kötü olduğu direkt ilk sayfalarda çıkıyor kaldıki rtings bile kaplamanın çok agresif olduğunu yazmış :D Birde Dell i kötülemek tamamen akıl tutulması.
  19. Chivelary

Hocam ben deneyimleyip gördüğüm için hepsini o yüzden yazıyorum evet parlaklık olarak GS modeli GR modelinden az fakat çok farkeden bir olay yok. Kağıttaki farkları ayrı olabilir ama gözle fark edilmiyor bunlar. 3ünüde yanyana deneyimlediğim için yazıyorum x siteden incelemelere bakıp almadım...
  20. Chivelary

Ben bunu geçen ay aldım 10600'e iyzicoda 1000tl geri iade verdi 9600, birde oyun hediyesi vardı onu da 1500den sayarsak 8000tl ye gelmişti ama yinede iade ettim görüntüyü gördükten sonra. Bi kaplama yapmışlar ekrana parlak renklere bakmak imkansız yağlı elli biri tüm ekranı ellemiş gibi...
Geri