Arama sonuçları: *

1. K

Ekip arkadaşı aranıyor

maalesef yaş önemli dostum sen bizi hapise sokarsın :LOL:
  2. K

Ekip arkadaşı aranıyor

Arkadaşlar öncelikle herkese selam, Benim şu an1k üstü üyemin olduğu bir Discord sunucum var ve ekibime özel ayrılmış chat ve ses kanalları bulunuyor. Şu an aktif olarak 15-20 kişiden oluşuyor bu ekip birbirimizle çok yakınız tatillere falan gittik sürekli olarak da buluşuyoruz, 18 yaşından...
  3. K

Her oyunu oynayacak ekip arkadaşları aranıyor

Tamamdır ekle beni discordan arada pl oynuyoruz mesaj iletirsen dönüş yaparım. Genelde bir oyuna gireceğimiz zaman ekip etiketiyle bildiriyoruz gelmek isteyen geliyor
  4. K

sadece bir kısmını yazdım geçenlerde baldur's gate 3 bitirdik değişiyor yani çok geniş bizim band
  5. K

yok canım neden olsun ne varsa ona gelirsin
  6. K

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar, Benim şu an aktif 1k üstü üyemin olduğu bir discord sunucum var ve ekibime özel ayrılmış chat ve ses kanalları bulunuyor. Şu an aktif olarak 15-20 kişiden oluşuyor bu ekip, 18 yaşından küçük yok(hatta 18 bile yok ama sorun minimum 18 olmalı).Biz her oyunu...
  7. K

Öneri 2 Monitörüm var istediğimi istediğim zaman ortalayabileceğim bir stand var mı

2 tane main monitör kullanıyorum biri 4k 144hz (hikaye oyunları için) diğeri Full HD 540hz (rekabetçi oyunlar için) her birini istediğim zamanlarda ortalamam gerekiyor o an hangi oyundaysam ona göre o monitör ortada kalsın istiyorum ve bunu gerçekten istediğim gibi yapabilen bir stand bulamadım...
Geri