Arama sonuçları: *

1. shizo skit

Aorus B850M ICE Servis Skandalı: 260$ + KDV Ücret!

Keşke iade ederken kargonun son halini videoya çekip öyle kargolasaydın. Marka veya satıcı kötüleyemeyeceğim, lakin satın aldığın siteden ben de bir sürü alışveriş yapmama rağmen çok mağdur olduklarını da söyleyen var. Herifler böyle bir hüküm koyduysa ve şu an anakart onlardan kaynaklı veya...
  2. shizo skit

🔥İndirim LG UltraGear 180Hz IPS HDR10 oyuncu monitörü 4599₺🔥

HDR açtığın zaman Smart Energy otomatik olarak devreye giriyor ve deaktive edemiyorsun. Parlaklılığın stabil ayarında kalmıyor bu yüzden. HDR'ı kapatıp, kendin ayar yaparsan devre dışı bırakabiliyorsun o özelliği. Monitörden çok anlamam ama kullanıcı olarak söyleyebileceğim bir özelliği bu. Bu...
  3. shizo skit

Yardım RTX 3080 Ti vs RX 6900 XT

Bilgisiz bir şekilde yalan söyleyerek ve bilgisizliğinin sonucu yaşadığın şeylerle başka yerlere varman; ne kadar da cahil olduğunu kanıtlıyor dostum. Benim düşündüklerimi uygula dediğim tek bir cümlemi göster. Bir önceki metinde "paraya ihtiyacım vardı" deyip, bir sonraki metinde "her şeyin...
  4. shizo skit

Umarım bir gün akıllanır, fikrin olmayan konularda yorum yapmazsın. Ryzen 5 7600 için sıvı soğutma al sen kardeşim. 10 bin liralık sıvı soğutma al hatta. Böyle bir şey mi iddia etmişim? Geleceğe dönük kart arıyorsun, son model çıkmış kartı bırakıp; 2 nesil önceki kartları almak istiyorsun ve...
  5. shizo skit

5070 satıp, 3080 TI ve 6900 XT soracak kadar beyin yoksunu olup; sonrasında bir de beyinden bahsediyorsun. 12 GB VRAM'den şikayet ediyorsun, gidiyorsun 12 GB VRAM'li kart alınır mı diyorsun ve önceden 12 GB VRAM'li kart almışsın. Çok fazla düşük IQ şey gördüm ama bu kadar oda sıcaklığı...
  6. shizo skit

Sen ne kullanıyorsun oğlum? "5070 kullanıyordum, 12 GB VRAM korkutuyor" deyip 3080 TI "12 GB" ya da "6900 XT" alınır mı diye soru soruyorsun. Sonrasında da 6900 XT zaten kullanıyorum diyorsun. 8 yaşında mısın la? Girme bugün internete. Kartın kendisi sorunlu değildir, sen kullanmayı...
  7. shizo skit

Çözüldü✓ 12WHPR kablosu bükülme açısı iyi mi ?

Cam kabloya, kablo sokete baskı yapacak ne demek hocam? Sokete baskı yapmak ne demek daha doğrusu. Camın 5 kilo mu? 5 kilo diyelim, sokete baskı yaptı diyelim; soketin bir noktası var hani. Nereye kadar gidebilir baskı halinde? Bu 2x6 kabloların yanma nedenleri sokete tam şekilde takamadıkları...
  8. shizo skit

AMD R7 9800X3D - RTX 5070 TI 79.866TL alınır mı?

Dostum tabii ki de fark var. Hatta nVidia giriş segment kartlarını çok umursamaz. 5060 8GB ve 1080p kartı. Sen muhtemelen DLSS, MFG/FG açarak 2k'da o değerleri alıyorsun. AAA oyunlarda saf güçte de, upscale de, VRAM kısıtlamasında da her türlü büyük bir fark olacaktır. 5070 ti zaten 4k'ya giriş...
  9. shizo skit

Her kafadan bir ses işte. 5080'i falan 2k kartı sanıyor olabilir. Teknolojileri haybeye çıkartıyorlar sanıyor da olabilir. %1 low 60 fps'ten yukarısı fark etmiyor zaten darboğazın yoksa. 7700 xt ile 2k'da her oyunu High-Ultra arası oynuyorum. Zaten 5 yıl önce çıkan oyun da, şu an çıkan oyun da...
  10. shizo skit

Yav fotoğrafına nVidia koymuş bir de puahahhah. Burada çok fazla bilgi kirliliğine şahit oldum ama bu kadarını da ilk kez görüyorum. "5070 ti 2k giriş kartıdır." SKJSKSJSKSJSOSKSOSL 5070 ti 4k giriş kartıdır. 2k her oyunda ultra oynarsın. 5070 native 2k kartıdır, 5060 ti 16 GB 2k giriş...
  11. shizo skit

❌İndirim Bitti! Deepcool Le520 240mm ARGB Sıvı Soğutucu : 1999 TL

Fena sıvı soğutma güzellemeleri okudum, böyle bir yorum iyi geldi. Herhalde herkes X3D de dahil stok ayarlarda kullanıyor. Yok 50 dereceleri geçmedi de, şöyleydi böyleydi de. 30-40 watt'ta işlemci kullanıyorsan zaten sıvı soğutmaya neden ihtiyacın olsun? Ek olarak 7500f için neden sıvı...
  12. shizo skit

Ekran Kartı Upgrade Değermi?

Hee anladım hocam sıfır 9060 xt 16 da güzel kart. Facebook market'e falan bakmadıysanız bakın bir de. Orada da güzel kartlar ucuza düşebiliyor kimi zaman.
  13. shizo skit

Soruna da gelirsek hocam bence 3060 ti'dan upgrade edilecek bi grafik zıplaması yok ya şu anlık. 1080p oyunculuk için ideal, 2k'da da kısa kısa götürür. İlla 2k oynayacağım derseniz; ben 7700 XT ile kullanıyorum şu an 2k'da her oyunda 90+ fps üstü veriyor. 7800 XT çok çok daha iyi olacaktır...
  14. shizo skit

Bu uçmuş zaten satamaz da ama 3050'yi şekilleyip 10 bin'e koyanların satabileceğine inanıyorum. İnsanlar bilgisiz ve ekran kartını da hiç araştırmadan alanlar, fiyatı doğru sananlar olacaktır. Mesela 6700'ü 7 bin'e de, 8 bin'e de bulabiliyorsunuz ve 12 bin'e de bulabiliyorsunuz :D Fiyatlar feci...
  15. shizo skit

Kimisi gerçekten de bilgisiz. Hepsiburada'da görmüş bir tane dandirik bir satıcı, stok yok diye 7700 XT'yi 55 bin liraya koymuş. Bu da sıfırı böyleyse, ikinci elini böyle vereyim diyor yorum yapanlara :D Şekil A...
  16. shizo skit

10 bin liraya 3050 satan, 12-13 bin liraya 3060 satan gördüm bugün. 7700 XT'yi 25-30 bin lirasına satan da var. Fena bir bilgi kirliliği var sarı sitede. Kimisi kazıklarım belki diye koyuyor, kimisi gerçek fiyata koyup satıyor. Çorba olmuş fiyatlar alksdklasdlk
  17. shizo skit

Çözüldü✓ İKİNCİ EL 3060Tİ ALDIM 6.500'E AUORUS TAMİRLİ NASIL?

Sonuçta 2k kartı olarak piyasaya sürüldü ilk. Benzer dönem çıkan oyunlarda ya da next gen güncellemesi almayan oyunlarda 2k'da da bir yere kadar götürebilir tabi. Ben de mesela 7700 XT'yi 2k'da her oyunda 90+ fps oynuyorum ama herkes 7700 XT'yi 1080p kartı olarak kullanıyor neredeyse ve native...
  18. shizo skit

Çözüldü✓ İKİNCİ EL 3060Tİ ALDIM 6.500'E AUORUS TAMİRLİ NASIL?

Hocam güle güle kullan. Bir riske girmişsiniz ama olabildiğince güzel sonuç elde etmişsiniz. Muhtemelen tamir görmemiş diye de satılan bir sürü sıkıntılı kart var sarı sitede. Tertemiz bir 3060 TI'ya 9 bin verip de sıkıntı yaşayabilirdiniz, VRAM'i dahi değişmiş bi 3060 TI'ya 6500 verip sıkıntı...
  19. shizo skit

Bu Sıvı Soğutma Alınır Mı?

1000-1500 liraya tek kuleli, 4 ısı borulu Thermalright al geç bence. İster çift fanlı, ister tek fanlı al. İkisi de güzel performans verir. Gereksiz para bunlara, hele ki 5600 için...
  20. shizo skit

4070 12gb VS 9060 16gb Sizce hangisi arasında 5k var

Konuda 2.el yok da 4000 serisinin stoklar bitti. Adı sanı bilinmeyen satıcılar 4000 serisini sıfır diye ikinci el satıyor. Bunlarla alakalı çok fazla mağduriyet görebilirsiniz. Tabi kurumsal, bilindik ve güvenilir bir firmaysa tabii ki sıfır gönderir de; stokları bittiği için çok ihtimal...
Geri