Arama sonuçları: *

1. shizo skit

AMD 25.11.1 güncellemesi??

Nvidia'nın başarısı ve istikrarı tabii ki de inkar edilemez ama son dönemlerde gerçekten kötüler. Özellikle AFMF'ye rakip getirdikleri Smooth Motion'un oturması baya uzun sürecek gibi. Diğer kasamda da 4060 kullanıyorum. Onda da aylarca 560'lı sürücülerde kullanmıştım. Ama dediğin gibi biraz...
  2. shizo skit

Aylarca 25.4.1 sürücüsünü kullandım ben de. 25.5.1 ile beraber HAGS getirildi sürücülere ve baya bir uyumsuzluk oldu. Henüz daha ayarlayamadılar. Yalnız şaka maka Nvidia da son dönemde sürücülerde kötü. Piyasada yazılımı güzel bir firma kalmadı be.. Intel ne alemde acaba..
  3. shizo skit

7700 XT ile yaptım bugün güncelleme. Değişiklilik hiç yok neredeyse sanırım. Baktım bi sürüm notlarına. İşte 7500X3D işlemcili desteği gelmiş. Birkaç yorum gördüm bir öncekinde BF6'da çökme yaşıyordum bu sürücüyle geçti yazmışlar. Çok da yapmaya gerek yok yani. BF6 gibi oyunlar oynuyorsanız veya...
  4. shizo skit

İşlemcim boşta sıcak çalışıyor. r5 7500F

7000 serilerinde sıcaklık problemi var genellikle. Bende de Deepcool AK400 var. 7500f ile beraber kullanıyorum, aynı macun. Seninki gibi aynı 4 ısı borulu. Boşta 40-50 arası alıyorum. Yük altındayken de 65-75 arası alıyorum. 50-60 dereceler çok kafaya takılacak dereceler değil. PBO...
  5. shizo skit

Yardım Sapphire anakart Türkiye'de

Umarım bunu görür ve inceleme yapar.. Piyasadaki bilindik anakartlardan gına geldi zaten, hem değişiklilik olur. Biostar'ı da kimse önermez ve incelemezken; kendisi baya önermişti. Sapphire anakartları da merakla bekliyoruz.
  6. shizo skit

En iyi 9060XT 16GB modeli nedir?

Bunların arasında da en iyisi Nitro+'dır yine muhtemelen. Watt değerleri fabrika çıkışı 160 gözüküyor ama 160 watt TGP'lilerin OC olsun veya olmasın incelemelerinde 220 ve 230 watt arası çektiğini gördüm dün. Öyle Nitro+ modeli de değil, Pulse modeli.. Benim bu seride tasarım olarak XFX çok...
  7. shizo skit

Donanımarşivi'nden özel olarak istesek bizim için detaylı bir video yapsa nasıl olur Sapphire marka anakartların detaylı bir halini? Bu konu hem izlenir, hem de bilgilendirir.
  8. shizo skit

Yabancı kaynaklarda şu incelemeyi buldum Gayet iyi gözüküyor bu arada var ya. Sapphire'in tek kullandığım ürünü Pure ekran kartı. Ekran kartı için; ne çok beğendim, ne de hiç beğenmedim bir markaydı bana göre. Öyle arada bir şeydi benim için ama anakart için; Bios arayüzü olsun, kullanımı...
  9. shizo skit

Yanlış, yanlış ve yanlış. Bunun bir altında dediğin her 3 fanlı, her 2 fanlıdan iyi değildir dediğin de yanlış. Çünkü ben her 3 fanlı, her 2 fanlıdan iyidir diye bir şey söylemedim. Pulse modeli Pure modelinden iyidir de demedim. Pulse modeli ve Pure modeli birbirlerine kılıf giydirilmiş ve...
  10. shizo skit

Yok hocam yaratmaz hiçbir kablo. Lakin önceden hiç ekran kartı değiştirmediyseniz bir bilene değiştirmeniz veya yardım almanızda fayda var. Nitro 9000 serisinde kablo gizleme olayı çıkardı. Sanırsam bu modelinde de 8 pin pcie kablosu standart öne değil, arka kısma kapağı sökülüp takılıyor. Eğer...
  11. shizo skit

Ek olarak Pulse modeli Pure'dan iyi dediğim tek bir mesajımı gösterin lütfen hocam. Pulse ve Pure modeli tasarım ve fan sayısı haricinde çok çok farklı model değiller. Gigabyte ekran kartlarının da fanı değilim. Dediğinizde haklı olabilirsiniz ama bakır boru çöptür diye bir ibare yok. Çünkü hava...
  12. shizo skit

Valla hocam iki sitede de aynı şeyi yazmışlar soğutma kısımlarına https://www.sapphiretech.com/en/consumer/pure-radeon-rx-9060-xt-16g-gddr6 https://www.sapphiretech.com/en/consumer/pulse-radeon-rx-9060-xt-16g-gddr6 Yani kişiden kişiye; kasadan kasaya değişiklilik gösterebilecek basit ve...
  13. shizo skit

Nitro AMD'de en kaliteli segment olabilir hocam. Güle güle kullanın. Ama monte ederken dikkat etmeye özen gösterin. Kasanız 330 mm destekliyor diyor, 300 mm kendi başına ekran kartı. Yine de 5600 o ekran kartını tam besler mi emin değilim. İleride işlemcinizi değiştirmekte fayda var. Tam...
  14. shizo skit

Distribütörü mü varmış Noctua'nın Türkiye'ye hocam? https://www.techpowerup.com/review/sapphire-radeon-rx-9060-xt-pulse-oc/40.html Pulse'un soğutma performansı için bunları bulabildim. Pure modeli için de soğutma kısmında tam olarak şunlar yazıyor "The composite heatpipes are fine-tuned for...
  15. shizo skit

DH15'i Türkiye'de bulursak alırız hocam. 3 gün sonra çıkacak hava soğutmalar da bakır borulu olacak maalesef. Bu devirde soğutma alınmaz. 9060 XT'ler de bildiğim kadarıyla 100 derecede çalışıyor. Sapphire'in en alt segmenti olan Pulse modeli de nelere kadirmiş bak şu işe. Teşekkürler...
  16. shizo skit

3 fanlı 9060 XT'nin 2 fanlı Pure ve Pulse modelinden daha soğuk çalışacağını düşünüyorum yine de. Zaten oldukça küçük ve giriş seviye bir ekran kartında sıcaklıkta problem yaşayacağını da sanmıyorum. Pure ve Pulse modelinin soğutmasını araştırdım şimdi. Kompozit soğutma kullanıyormuşlar. Yani...
  17. shizo skit

Boyutları uyduğu sürece hepsi aynı işlevi görecektir hocam zaten. Keyfinize göre seçin bir tanesini. Kart gelmeden almayın bir de hocam. Kartı alın aradaki mesafeyi öyle ölçün.
  18. shizo skit

İki tip var hocam onlardan. Biri kasanın ızgaralarına takılan, diğeri de direkt ekran kartının altına konulan. İkinci dediğim çoğulukla 3D yazıcı ile basıyorlar. Bu yüzden uyguna bulunabiliyor. Ekran kartı ve kasanın altındaki mesafeyi ölçüp ona göre araştırabilirsiniz. Izgaraların oradan...
  19. shizo skit

Çift fanlı ekran kartı alacaksanız almanıza gerek yok hocam ama 3 fanlı alacaksanız almanızı tavsiye ederim. Anakartınızın da PCie slotunda koruma braketi yok. O yüzden 3 fanlı ekran kartları için gpu destek braketi almanızda fayda var. 1763059260 Gpu kullanımı mı %77'i geçmiyor hocam? Test...
  20. shizo skit

Takarken dikkatli takın işte. Anakarta çok değdirmemeye çalışın. Darboğaz oluşması drop yapması işte hocam. Anlık gpu kullanımını takip edin. 95-90'ın altına düşüyorsa hikayeli oyunlarda darboğaz yapıyor demektir. O da anlık fps dropları oluşturacaktır. Fps oyunlarında gpu kullanımı daha az...
Geri