Arama sonuçları: *

• Users: mds5
  • Order by date
  1. M

Acer Nitro ısınma sorunu

faz değişimli termal macun. Türkiye'deki alternatifi olarak Thermalright Heilos aldım uyguladım sıcaklıklar ciddi düştü.
  2. M

Laptop Termal Macun Değişimi

Herkeste aynı olacak diye bir durum yok ama benim Nitro 5'te 3 haftada pump out oldu.
  3. M

Acer Nitro ısınma sorunu

Termal macunu yenileyin mümkünse ptm uygulayın
  4. M

Acer Nitro 5 AN515-58-7687 Aşırı Isınma

PTM7950 uygulayın hocam. Başka türlü soğumuyor.
  5. M

33700 TL lik; Rtx 4060 "140 watt" lı laptop alınır mı? Kronik sorunu var mıdır

Rdr yok bende. daha sonraki yayınların birinde konuşuldu o yüzden öyle söyledim.
  6. M

Acer Nitro 5 nh.qm0ey.00c Alınır mı?

Cyborg ve thin serisi berbat. Tek fan ne ya :D
  7. M

33700 TL lik; Rtx 4060 "140 watt" lı laptop alınır mı? Kronik sorunu var mıdır

Watt kısıtladığı için öyle. Sesli çalışıyor stok macunu kötü. Gerisinde sorun yaşamadım.
  8. M

Yardım Performans ayarı ????

hp omen uygulamasından performans moduna alın. ekran kartını da yalnızca nvidia seçerseniz en yüksek performansı alırsınız.
  9. M

Anker q45 vs Anker q35

Malzeme farkı var mı bilemiyorum tam olarak ama ayar yerinden çatlama sorunu sıkça var q30’larda
  10. M

Anker q45 vs Anker q35

Q30'larda kırılma çatlama sorunları var. yoksa en fp q30.
  11. M

Anker q45 vs Anker q35

Ses yüksekliği olarak yorum yapmam zor fakat benzer ses yüksekliğine sahiplerdir diye düşünüyorum.
  12. M

Anker q45 vs Anker q35

Nfc çok da bir işe yaramaz ki maks eşleştirme için. Bütçeniz varsa ve dengeli ses profili seviyorsanız farka değer.
  13. M

Anker q45 vs Anker q35

Q35 daha basslı bir ses profiline sahip. Q45 ise bass tiz mid olarak daha dengeli sesi profiline sahip.
  14. M

Anker q45 vs Anker q35

Daha dengeli ses seviyorsanız q45.
  15. M

Acer Nitro 5 12700H işlemci çok ısınıyor

benim cs2'de 95leri görüyor rahat rahat. aynı zamanda almışız. yaz aylarına gelmeden iyiydi ama. 55w kısıtladım verim alamadım yalnız.
  16. M

Monster Tulpar T5 V32.2.4

Güncelleme geçeyim. Sorun yok sanırım. Yerden düzgünce yükselttim evin sıcaklığı kış günü tişört şortla oturulacak aşamada 90-95 derece işlemci normal. İ7 12650h msi katana 15 de benzer performansa sahip
  17. M

Altını kitap vs yükseltiyorum idarelik. Soğutucu da alırım o zaman işimi görür teşekkür ederim.
  18. M

Ciddi sorun çıkarır mı başıma yoksa yüksek sıcaklık ama devam edilir mi?
  19. M

Bilgisayarımda i7 12650h 16 ram 1 tb ssd ve 4060 var. En yüksek grafik ayarlarında rt açık 90-95 derece işlemci sıcaklıkları görüyorum normal mi? İyi bir macun alsam sürsem ne kadar etki eder? Alalı henüz 1 hafta oldu.
Geri