Arama sonuçları: *

• Users: mwlig
  • Order by date
  1. M

75000 Tl Televizyon Önerir Misiniz ?

Teşekkürler kral.
  2. M

75000 Tl Televizyon Önerir Misiniz ?

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim şekilde tv önerisi istiyorum sizlerden 75knın ütsüne çıkamam diye düşünüyorum Herkese iyi forumlar. Bugün 1 saat içinde falan alcam yardım ederseniz sevinirim.
  3. M

Windowsu Ayarlardan Formatlamak Güvenlimidir?

windows forrmatı biraz gereksiz bence usbyi hazırla biostan hızlıca yapabiliyorsun
  4. M

❌İndirim Bitti! Amd Ryzen 7 7800x3d 12.684 Tl 🔥Dip

bence bu şu fiyattaki 7800x3d ile 9800x3d arasındaki farka değmez paran varsa şu an bunu al geç
  5. M

❌İndirim Bitti! 7800x3d kaçıranlar üzülmesin 13.992₺

ben zamanında kulaklık aldım sıkıntı yaşamadım vala
  6. M

Ryzen 9800x3d x870 anakart ram önerisi neler?

bir de başlık hocam cahilliğimi mazur görün 1:! 1:2 ne demek ilk defa sizden duydum bu tabirleri bence siz benden daha bilgili gibisiniz :D
  7. M

Ryzen 5 5600 işlemci için tower soğutucu önerisi F/P

bencede 5600 çok ısınan bir işlemci değil arkadaş dedi diye önerdim bende 1778198435 oc yapmadıysan
  8. M

https://www.hepsiburada.com/dark-freezer-x125-fixed-rgb-fanli-kule-tipi-sogutucu-dkccx125-p-HBCV000002Q8IT?magaza=Hepsiburada şu an gözüme bu çarptı çok araştırmadım ama önemli olan rpm değerleri ve ne kadar bakır borusu olduğu bunda tek tarafta 6 var iyi denilebilcek miktar
  9. M

he bir de önceden ısı değerlerin iyi miydiki fazla ısınmaya başladı dedin termal macun değeişimi yapabilirsin öyleyse
  10. M

bütçe ? 1778198110 2500e de var 1000e de var 500e de düştüğü oluyor yani
  11. M

Ryzen 9800x3d x870 anakart ram önerisi neler?

fiyat iyiyse gayet iyi ram bunu 6000e 28 clye çekebiliyorsun biostan onlardan daha iyi
  12. M

İnventus Bilgisayar güvenli mi?

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2159&gad_campaignid=23249106174 bir de üstüne böyle bir şey var biraz diğerlerinden pahalıdır ama noctua kalitesi arctic freezer 3 pro üstüne bunu öneririm
  13. M

İnventus Bilgisayar güvenli mi?

hocam neredeyse aynı fiyata pro modeli varken bu biraz garibime gitti...
  14. M

AMD VALORANT DONMA SORUNU

hep 1000 fps de mi oynuyorsun? ramlerde sıkıntı olabilir bir de
  15. M

Termal macun tavsiyesi

Valla hocam adam deneyimli olduğunu söylüyor bize laf düşmez burada doğrudur
  16. M

Termal macun tavsiyesi

2 gram yeter bence fazla sürmüyorsunuz zaten 1778181154 hocam kurumaması önemli bir onu geçtim intel tarafında çok ısınan işlemciler var ve 2k-4k da çok ısınabilir ama öyle fazla ısınan bir işlemci yoksa zaten bu konuşmalar boşa
  17. M

🔥İndirim HyperX Cloud III S Kablosuz 5.355,99 tl KAZI KAZAN KOD İLE 4.855,99 TL

ben razer kkullandım hocam blackshark v2x miydi hatırlamıyorum kablolu versyon o bana daha iyi gibi geldi mikrofon olarak arkadaşlarımın yorumlarıda bu yöndeydi neyse zaten almışsınız hocam çok kurcalamaya gerek yok hayırlı olsun güzel günlerde kullanın ama cs2 de vs. ses kasarken ses...
  18. M

Termal macun tavsiyesi

hocam hayır 8 gram termal macun çok gereksiz diye dedim yani bilmiyorum noctua termal macunlarını uzun ömürlü yapıyor dediğinz termal macun habire 6 ayda aç değiştir gerektirirmi falan bilmiyorum biraz sinirli gibi konuşmuşsuz hatam varsa özür dilerim yanlış anlaşılmak istemem
  19. M

Termal macun tavsiyesi

hocam 8 grama ne gerek var ?? şunu izle kararın değişcek
  20. M

🔥İndirim HyperX Cloud III S Kablosuz 5.355,99 tl KAZI KAZAN KOD İLE 4.855,99 TL

bir de evde dolanırken çok uzağa gidemiyorum hemen bağlantı kesiliyor o baya kötü
Geri