Arama sonuçları: *

1. V

Voge Markası Kalitelimi

ben Muğlada yaşıyorum ve işim icabı İstanbula git gel yapmam gerekiyor yarı yolda patlarsa biraz sıkıntı yaratır benim için
  2. V

Voge Markası Kalitelimi

eğer 450sr ın 10k kilometreyi geçmiş kullanıcısı varsa sıkıntı çıkarmadı diyorsa tekrar radarıma alabilirim önerin için teşekkür ederim fakat şuan pek ilgimi çeken bir firma değil CFMoto
  3. V

Voge Markası Kalitelimi

450 sr ın kronik yağ soğutucusu olduğunudan pek ilgilenmemiştim
  4. V

Voge Markası Kalitelimi

Arkadaşlar çok yakın bir zamanda kendi motorumu sattım ve daha yüksek cc bir motor bakıyorum. Bildiğimiz markaların Yamaha,Honda gibi markaların motorları fazla pahalıya kaçıyor bu nedenden dolayı çin piyasasınada göz gezdirmeye başladım ve ilgilimi çeken bir marka buldum ''Voge'' birçok...
  5. V

Ses ile İlgili Problem

bir sohbet uygulamasıyla birlikte çalıştırıyorum uygulamadaki arkadaşlarımın sesi normal düzeylerde gelirken oyunumun sesi ciddi derecede az geliyor
  6. V

Ses ile İlgili Problem

oyunlarda daha az ses alıyorum mesela youtubeden izlediğim bir videonun sesiyle oynadığım oyun escape from tarkovun sesi daha az geliyor
  7. V

FORZA HORİZON 4 AÇILMIYOR

Steam'dan Forza Horizon 4 oynamaya çalışıyorum fakat uygulama açılmadan gelen yükleme ekranı geliyor sonrası yok ayrıca yetmezmiş gibi sanki bilgisayar daha önce oyun açamıyormuş gibi gidip gelmeye başlıyor siyah ekran veriyor oyun dosyalarımı doğruladım bir sıkıntı göstermiyor ekstra bir...
  8. V

Yardım MSI G272QPF 2k monitör sipariş ettim. Kullanan var mı acaba?

amazon ise sanıyorumki 165hz üstü yok ViewSonic markasının
  9. V

kesinlikle ekstra bir özelliği yok fakat daha güvenilir olduğunu söyleyebilirim
  10. V

öncelikle karar tamamen sana ait ben sadece öneri veriyorum fakat hayır bir sıkıntı yaşamazsın akıcılık konusunda
  11. V

Ayrıca eklemek isterim ViewSonic 180 hz bir monitör kullanıyorum ve daha hiçbir sıkıntısını görmedim
  12. V

Açıkçası fps oyunlar için çok yüksek bir çözünürlük seçmişsin 1738342892 1920x1080 bir monitör senin işini daha çok görür mümkün ise curved yerine flat screen tercih etmende fayda var
  13. V

Yardım ASUS VG249QL3A 180 hz sorunu

eğer dp monitör kutusunun içinden çıktıysa bir problem olmaması gerekiyor fakat garanti konuşamam kronik bir sorunda olabilir dediği gibi
  14. V

Yardım ASUS VG249QL3A 180 hz sorunu

Problem kablondan dolayı olabilir , kablon hdmi ise maksimum 140 veya 165hz kullanabilirsin diye biliyorum üstünü display port ile kullanabiliyorsun fakat hdmi kablon yanlış bilmiyor isem 2.0 ise monitör ayarlarından overclock özelliğini açıp hdmi ile 180 hzde kullanabilirsin
  15. V

KKTC internet sağlayıcıları

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
  16. V

teşekkür ediyorum fakat belirtmek isterimki maddi bir sıkıntım yok bu yüzden eğer bildiğiniz daha pahalı ve daha hızlı bir sağlayıcı var ise belirtirseniz sevinirim
  17. V

KKTC'ye taşınıyorum hangi internet sağlayıcısını alacağımı bilemiyorum eğer yardımcı olabilecek birileri varsa çok mutlu olurum merak ettiğim Ping Download ve Upload hızları önereceğiniz internet sağlayıcısı varsa değerleride belirtirseniz benim için daha iyi olur şimdiden teşekkürler
  18. V

Forza Horizon 4 Açılmıyor

Forza Horizon 4 oyununu eski bilgisayarımda gayet iyi açabiliyorken şuanki bilgisayarımda(AMD Ryzen 5 7600X , RTX 4060 , 32GB Ram)açılmıyor oyunun logosu ekrana geliyor belli bir süre duruyor ya kapanıyor ya ekranım gidiyor yada bilgisayar kafayı yiyor yardımcı olurmusunuz 1712050870 Hiçbir hata...
  19. V

Ray Tracing olduğunu nasıl anlarım

Teşekkürler
  20. V

Ray Tracing olduğunu nasıl anlarım

Oyunlarımda Ray Tracing Olup Olmadığını İndirmeden Bakabileceğim Bir Site Varmı Varsa Hangi Site ?
Geri