Arama sonuçları: *

1. volkanertekin

Laptop önerisi max 120k

Merhaba zamdan önce laptop alıcam 120k max bütçe henüz zam yememiş güzel bir bilgisayar alacağım öneriniz nedir
  2. volkanertekin

Yardım Fazeon 540 hz 27 inç monitöe VESA SORUNU

.güncel
  3. volkanertekin

Yardım Fazeon 540 hz 27 inç monitöe VESA SORUNU

Fazeon 540 hz 27 inç monitör mevcut arkası vesa uyunlu demesine rağmen aldığım monitöe ayağına çok az küçük geliyor ve sığmıyor ne yapılabilir A Aldığım ayak North Bayou NB F80 17"-30" Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı Yeni Tasarım 2023 Black Edition
  4. volkanertekin

Yardım Telefon İnternet Paylaşımı Sorunu

DNS ayarları nedir bilgisayarda normal mi değiştiyse oda bozuluyor bazen
  5. volkanertekin

Telefonu usb ile internet sorunu

Sorun pc nin DNS ayarlarının farklı olmasıymış öyle çözüldü
  6. volkanertekin

Telefon un interneti işe bağlanıyorum ya telefonun hattının mh sini ariyim değil mi
  7. volkanertekin

Telefonu usp type c ile internet paylaşımj açıyorum youtubr a giriyoe bilgisayar da ama steam vs hiç bir şeyi düzgün açmıyor hata veriyor nassıl çözerim
  8. volkanertekin

Bilgisayarıma nasıl bir yükseltme yapabilirim

R7 7800x3d vrya r7 9800x3d düşünüyorum da bilemedim ya 1762415691 Daha çok rekabetçi oyunlar rust valo tarzı oynadığım için 540 hz var ama oled düşünmüyorum işlemciyi bi tık yükseltebilirim ama
  9. volkanertekin

Şu anki sistemim bu evet
  10. volkanertekin

Merhaba bilgisayara nasıl ve nereden yükseltme yapabilirim veya uyumsuz bir ürün varmı burada Palit rtx 5070 AMD Ryzen 5 7600x AM5 Soket İşlemci Gigabyte B650M S2H AMD DDR5 Anakart Gskill Trident Z5 64 GB (2x32GB) 6000 MHZ RAM Samsung 2 TB 990 EVO M2 SSD Dragos AquaForge LCD Ekranlı...
  11. volkanertekin

Trendyol 7800x3d almam lazım

Teşekkürler
  12. volkanertekin

Trendyol 7800x3d almam lazım

Merhaba trendyoldan ryzen r7 7800x3d almam lazım kartıma özel taksitlendire bşliyorum güvenebilir miyim
  13. volkanertekin

Yardım Dragos aquaforce argb siyah 360mm işlemci sıvı soğutucu ekran siyah

Merhaba dragos aquaforce argb siyah 360mm işlemci sıvı soğutucu ürünü mevcut normalde çalışıyordu evi taşıdım artık lcd ekranı çalışmıyor diğer ışıkları ve fanlarında sorum yok fakat lcd ekran gei olarak duruyor driverı disconnected olarak görünüyoe ayrıca
  14. volkanertekin

Fazeon dan asus a geçmek mantıklı mıdır

Merhaba fazeın 540 hz monitöre sahibim asus rog 540 hz 0.2 ms olan monitöre geçmek mantıklı olurmu değermi farkı?
  15. volkanertekin

Yardım Oyun için mouse gerekiyor

https://ty.gl/sml1pwdv83ma8 Bu ürün nasık ayrıca
  16. volkanertekin

Yardım Oyun için mouse gerekiyor

Merhaba düşük gecikme ve kaliteli olan fp bir mouse alacağım önereceğini bir mouse varmı valorant gibi oyunlar için
  17. volkanertekin

540 hz vs 360 hz hangisi mantıklı rekabetçi oyunlarda

Öğrenci değilim malesef
  18. volkanertekin

540 hz vs 360 hz hangisi mantıklı rekabetçi oyunlarda

Merhaba hangisi alınır sizce...
  19. volkanertekin

Fazeon 27 inç 540hz monitör ayarları

Evet donanım arşivinin çektiği videoda onfan bahsediyordu ben onu bulamadım onu nereden açıyoruz tam olarak
Geri