Arama sonuçları: *

1. E

Yenilenmiş telefon alınır mı?

1 yıldır yenilenmis s21 fe kullaniyorum 0 sorunu var bunu almadan once a72 almıştım sarj soket arizaliydi baska bir sorunu yoktu neyse yaptirayim dedim gonderdim yapildi geldi taktım yine ayni sorun cihaziniz soğuk olduğundan falan filan hata veriyordu bu sefer aradim dedim ben bunu gonderdim...
  2. E

Sistem önerisi 30k bütçe sadece Nvidia

hocam 5800de kullanıyorum 1 aydır 1 kere bile donma yapmadı 6000 alınca sistemi kitliyor direkt tüm testleri yaptım bir tane bile sorun görünmüyor
  3. E

Sistem önerisi 30k bütçe sadece Nvidia

hocam bu ramları önermekten vazgeçerseniz iyi olur bende var ve 2 3 kişide de aynı sorun var 6000 mhzde çalışmıyor ramlar hata veriyor
  4. E

Yardım Bu kadar termal macun yeterli mi

kartla yay ben nokta veya x yapıp macunu kendi ağırlığıyla yayılmasından hoşlanmıyorum az bucuk illa ki boşluk kalıyor kullanmadığın kart yardımıyla kendin yay yapamazsan evde pasta yapmayı seven aile bireylerinden yardım iste onlar bu işin piridir :hoba:
  5. E

FSR/DLSS FG Teknolojileri hakkında.

o da olabilir herkes sahte kare diyor ama staller blade de ki gibi gecikme olmazsa veya dediğin gibi az bir gecikme rahatsız etmeyecek düzeyde olursa cidden çok iyi bir teknoloji suanlik böyle görünüyor ama ileride atıyorum 10 sene sonra 5060 ile mfg 4xde 10 fps aldığımız oyun 60 fpsye çıkıp...
  6. E

ne demek artiyor dalgasına aldığımda 4xte unutup oyunu oynamaya devam ettim gecikme filan yoktu sadece ucundan sanki hafif bulanık la gibi oldum o zaman farkettim çok hafif netliği kaybettiriyor o kadar
  7. E

Çözüldü✓ RTX 4060 nasıl bir kart

hocam yine aynı değil ya 12 gb evet ama birazda aklımı çelen testlerde mesela 16 gb ile 8 gb arası 5060 testleri mesela arada aşırı uçurum var sana sorayım bundan 3 yıl sonra oyunlar 13 14 gb altını istemediğinde ne olacak o 5070 merak ediyorum he tabi 2 3 yıl değildir 5 6 yıldır en azda oldu da...
  8. E

5060 aldım evet arada uçuk fiyat vardi ilk çıktığında değermi değmezmi diye düşünerek 60 aldım
  9. E

8 gb almaya değmez hocam 16 altı bile alınmaz 5070 12 gb almadığıma memnunum şimdi 2kda staller blade ya 11.6 ya da 10.6 vram tüketiyor 2 yıla filan 12 gb yetecegini bile düşünmüyorum hele gta 6da çıkacağı icin en düşük ayarlarda 8gb yeter mi ona bile emin değilim
  10. E

kanka bunu nasıl öğrenirsin fikrim yok ama dlss mfg kapa öyle bak orası ham fps olur ki ekran kartin ne bilmiyorum bende 5060 var mesela staller blade oynuyorum aktif olarak 2kda 60 fps sabitledim dlss en düşükte hic kapatıp bakmadım ama muhtemelen gerek yoktur dlsse bile o kadar yeterli mfg...
  11. E

🔥İndirim KTC H27T22C 27 İnç 2K 180 Hz IPS 6.291 TL

hocam ayıp değilmi niye monitörüme çöp atıyorsun çok ayıp idare ediyor işte :D
  12. E

Dram Sarı ışık sorunu(Görüntü yok)

Başta açılırken öyleydi şimdi 1 2 saniye dram ışığı turuncu yanıyor sonra tamamen gidiyor ram testi yap psu testi yap aklına gelebilecek herşeyin testini yap hata varmı bak ben birüsürü test kullandım 1 tane bile hata bulmadı çok şükür
  13. E

Çözüldü✓ Pc için gamepad önerisi

öneri yapan arkadaşlara teşekkürler gamesir cyclone 2 siparişini verdim
  14. E

desene indirimsiz alacağız yapacak bir şey yok teşekkür ederim
  15. E

ben yarış oyunlarına oldukça uzağım ama hack and slash tarzı tps fps kısaca yarış oyunları hariç her türü oynayan biriyim dedikleriniz gayet güzel iyzico ile indirim alabilir miyim mümkün mü mümkünse linkini atar mısın direkt alayım
  16. E

baktığımda gayet iyi neden önerdiğinizide yazsaydınız sevinirim
  17. E

teşekkürler Benim için görüntüsüde önemli hocam varsa daha fazla önerin bekliyorum yoksa diğer arkadaşlarıda beklemek istiyorum ki duruma göre alayım
  18. E

msı msı pro a620m e var hocam sizde de sıkıntı varsa sorun tamamen ramlarda lütfen sizde bu ramları alacak kişileri görürseniz uyarın almasınlar 3 5 fazla verip sorunsuz takılsınlar benim iade sürem geçti 1 2 aydır uğraştım ve çözümü böyle yakaladım ileride satar yeni ramlar alırım
  19. E

MErhabalar gamepad önerisi bekliyorum çok pahalı olmasın ama kalitesizde olmasın elimde monster pusat clutch gamepad var ve artık deli etti beni zaten sol analog hafiften bozuk güzel ölübölhgesi olmayan sağlam oyun oynarken rahat hissettirecek kol arıyorum 3000 TL'ye çıkabilirim max
  20. E

dediğim gibi hocam bende dram sarı cpu kırmızı yanıyordu bir kaç dakika açık bekletip direkt biosa atmıştı expo açıp tekrar bir kaç dakika beklediğimde bios update yaptım daha sorun yaşamadım şuan tek sorunum expo veya xmp açınca sistem 12 13 saat açık olduğunda test etmiştim 1 kere filan...
Geri