Arama sonuçları: *

1. behzatC06

Goruntu olusturma gecikmesi

gta online oynarken oyun donarak ilerliyo gibi asiri rahatsiz edici sanki oyun fotografmıs da hizli hizli geciyomus gibi ekran kartı goruntu olusturma gecikmesinden dolayı oldugunu dusundum bu nasıl duzelir? birde bilgisayarda genel olarak bi piksellik var piksellikten kastım sanırım keskinlik...
  2. behzatC06

Spor İçin İki Adet JBL Kulaklık Arasında Kaldım

live serisini bilmiyorum fakat tune serisinden 3 tane kulaklık kullandım curuttum suan 720bt kullanıyorum gercekten hic bi sıkıntısı olmayan uzun omurlu bir seri bende sporda falan kullanıyorum leke falan yapmadi sıkıntısız cihazlar
  3. behzatC06

Bilgisayardaki piksellik sorunu

sistemim ryzen 5 5600+asus proart 4060 anakartım da asus b550 mk modeli cogu oyunda cok sinir bozucu bi piksellik sorunu yasıyorum bildigin kör gibi hissediyorum kendimi ozell kle uzaktaki nesneler gozukmuyor bildigin ve onceden boyle bi sorun yoktu son bi kac aydir bunla ugrasıyorum nasıl...
  4. behzatC06

x fusion rc32 hava basma

rockrider explore 540 bisikletim var maşasıda x fusion rc32 maşaya hava basmam lazım fakat maşanın sibop kapagına bastıgım an pembe bir yağ fışkırmıştı bende bir daha basmadim :) simdi ben bu maşaya nasıl hava basıcam sehrimde decathlon veya yetkili/yetkisiz servis yok
  5. behzatC06

Msi afterburner sorunu

Arkadasim benden habersiz bilmedigi icin benim bilgisayarimda ki msi afterburnerda tum herseyi fullemis ve kaydetmis suan bilgisayar acilir acilmaz donuyor hic bisi yapilmiyordu sonra acmayı denerken windows kurtarma ekranı geldi windowsun eksik dosyaları falan yazıyordu bende o ekrandan...
  6. behzatC06

Ekran kartı goruntu olusturma gecikme orani

1ms ustune cikmiyodu
  7. behzatC06

Ekran kartı goruntu olusturma gecikme orani

nvidia geforce rtx 4060 ekran kartım var asus proart serisi pc tamamen incehesaptan hazır sistem olarak aldım alalı 4 ay oldu ve suan cogu oyunlarda ekran kartı goruntu olusturma gecikmesi 8-11ms arası ve acayip rahatsız ediyor valorantta fps 500lerdeydi suan 150 ustune cıkmıyor oneriniz var mı
  8. behzatC06

Beamng drive düşük fps sorunu

sistemim; asus proart 4060 ekran karti, ryzen 5 5600 islemci, apacer phanter 2x8 16gb ram, asus prime b550m k anakart ve adata 512gb ssd beamng drive oyununda 40 70 fps arası veriyor bazenleri 30a dustugu oluyor veya 80e yukseliyor fakat bu bana dusuk geldi sizce sebebi ne olabilir?
Geri