Arama sonuçları: *

1. kaşmerli oguz

Yeni sistem aldım biostan çıkmıyor

Tamamdır usb flsahım var kurmayı deneyeceğim
  2. kaşmerli oguz

Kurulu geliyor diye biliyordum ama galiba kurulu değilmiş dediğim gibi sistem dizmeden anlıyorum ama yazılım kurulumdan asla anlamıyorum 1765561579 rica etsem direkt video linki atabilir misin
  3. kaşmerli oguz

Bir bilgisayar cahili olarak Abdulllah abinin paylaştığı hepsiburada üzerinden 56klık 5070 sistemi aldım sistem geldi ekran kartını takıp bilgisayarı açtım biostan ramleri 6000 mhze çektim kaydet çık diyorum ama sürekli aynı şekilde biosa atıyor yardımcı olursanız sevinirim çözüm bulamıyorum...
  4. kaşmerli oguz

Abdullah Abinin paylaştığı sistemi aldım

Bu model 2k değil ama ben 24 inç 2k monitör arıyorum kriter olarak
  5. kaşmerli oguz

Teşekkürler hocam muhtemelen bunu alacağım❤️
  6. kaşmerli oguz

Abdullah abinin yaptığı bütün sistemler alınır
  7. kaşmerli oguz

Hocam fikir alışverişini bol yapalım bu monitör hakkında ne düşünüyorsunuz bende kararsızım ama gözüme bunu kestirdim
  8. kaşmerli oguz

Bu attığım ürün itopyada yok 24 inç 2k 300 hz
  9. kaşmerli oguz

Ben hem hikayeki hemde fps oyunları oynayacağım için bunu düşünüyorum ama başka insanlarında yorumlaması lazım https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-q25g4sr-24-5-0-3-ms-2k-pivot-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1084049361.html
  10. kaşmerli oguz

Bende aynı sistemi 59a 9 taksit aldım taksit seçeneği ve parçaların tek tek 64k civarı olması yüzünden ben 59a aldığım için bile çok mutluyum
  11. kaşmerli oguz

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Hocam 2 sistem arasında ben pek bir fark göremedim zaten sizin attığınızda taksit yok ve o sistem alınsa bile boistar ile alınır
  12. kaşmerli oguz

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

https://m.n11.com/urun/ih-meder-v1-r5-7600-32-gb-1-tb-ssd-12-gb-rtx5070-w11-masaustu-bilgisayar-86559846?magaza=incehesap hocam şu sistem alınır mu bu bütçe de yoksa Abdullah abinin geçenlerde videosunu yaptığı sistem mi
  13. kaşmerli oguz

Sizce ne yapmalıyım?

Hocam siz kızla konuşana kadar ben manita yapacam az kaldı siz ne durumdasınız
  14. kaşmerli oguz

Trafiğe alişmak için başlangiç motor ne onerirsiniz ?

Activa daha iyi ama 2 motor da bütçeyi geçiyor
  15. kaşmerli oguz

Sizce GTA 6 Türkçe dublaj ile gelir mi?

Bilerek ya da bilmeyerek önemli değil destek vermek dışında önerin var mı
  16. kaşmerli oguz

Sizce ne yapmalıyım?

Hocam vaziyet nasıl
  17. kaşmerli oguz

Sizce GTA 6 Türkçe dublaj ile gelir mi?

Bu iş destek işi eğer türk oyuncular şimdiden ps i olmasa bile Türk hesabından gtayı istek listesine eklerse ve bu konu hakkında atılan tweetlerw yeterli destek verilirse başarılamayacak ii yok 80 milyonluk bir ülkenin pazarı rockstar gibi bir firma bile olsan çok önemli ve artık bizi görmezden...
  18. kaşmerli oguz

Sizce ne yapmalıyım?

Hocam madem şundan emin olun kızın biriyle ilişkisi var mı onun yakın bi arkadaşına sorun ya da herhangi bir sosyal medya hesabında buna bir delil var mı diye bakın eğer ilişkisi olmadığına emin olursanız yazın instadan
  19. kaşmerli oguz

Sizce ne yapmalıyım?

Hocam direk gidip odun gibi konuşmayın sınıfça bir etkinlik ya da ortam olur orda diyoloğa geçersiniz zaten çok değil 2 3 tane 5 6 cümlelik diyolog kurmanız yeter sonra istek atarsınız Örnek diyalog sallıyorum belli bir şeye birileri gönüllü olunur ya da belli bir arkadaş grubu arasında bir...
Geri