Arama sonuçları: *

• Users: toli
  • Order by date
  1. T

🔥İndirim Havit 33w Şarj Adaptörü 299TL

xiaomi 33w destekliyor mu?
  2. T

❌İndirim Bitti! TOD Sana özel kısmında 0 TL paketler

spor extra plus paketi oldu sadece bende. onda da süper lig yok sanırım.
  3. T

🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

Tod kodlarının süresi ne kadar oluyo bilen var mı? 2 ay sonra etkinleştirsem olur mu mesela?
  4. T

🔥İndirim HONOR MAGİC 8 PRO FİYATI AÇIKLANDI 76999TL

Dün sabah Trendyol'da düşmüştü ancak tükendi. Satıcı Trendyol idi.
  5. T

🔥İndirim HONOR MAGİC 8 PRO FİYATI AÇIKLANDI 76999TL

Anneme düşünüyordum ancak fiyatı görünce 40'a 15t pro alıp geçtim açıkçası. 65'e gelse alacaktık.
  6. T

🔥İndirim Teknosa Çok Ucuza Ürünler

router var mı uygun fiyata
  7. T

🔥İndirim Kumtel Konvektör Isıtıcı 2500W 28mt2 için 1.498TL

Dün sipariş verdim ama hazırlanıyor aşamasına bile geçmedi henüz. İptal olmaz inşallah.
  8. T

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Tableti sattığım için elimde kaldı. Yurtdışından yeni geldi sıfır kılıf. İçi kadife kaplı arkası sert malzeme. İsteyene aldığım fiyattan yardımcı olabilirim.
  9. T

Benim aldığım tablette çok hafif bir eğrilik var. İsteyene aldığım fiyata verebilirim yoksa iade edeceğim. Biraz ben takığım böyle şeylere yoksa gözün çok göreceği bir şey değil.
  10. T

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

peki bir menzil yükseltici kullansam ya da eski modemim keenetic'i o amaçla kullansam max ne kadar hız alabilirim?
  11. T

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Vodafone'un verdiği zte wifi 6 modemden hiç memnun değilim. 1000 mbps paketim var 2-3 kişi girince 2.4 ghz 40-50 mbps veriyor. Acaba bu router sorunumu çözer mi? Keenetic'ten çok memnundum ancak wifi 6 routerları bayağı pahalı...
  12. T

Bildirimler de kapalıydı açtım bakalım gelecek mi. teşekkürler.
  13. T

Fatura nereye geldi size? Bana maile gelmedi, numaramı da trendyola siparişten sonra kayıt ettim. Ondan mı gelmedi acaba
  14. T

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, trendyoldan aldım umarım iptal edilmez.
  15. T

Nasıl denk getiriyosunuz? Hala stok varsa pcye oturup alt f4 çekicem bütün gece
  16. T

❌İndirim Bitti! Jack Wolfskin Pamir Jkt Erkek Outdoor Mont 3700₺

Normalde XL-XXL giyiyorum ama kalıbı hafif genişmiş sanırım XL aldım. Olur umarım. Paylaşım için teşekkürler.
  17. T

SPX'de sepette yüzde 60 indirim

Hesaba yine giremedim. Şifremi unuttum dedim ama ne maile ne de numaraya şifre sıfırlama bağlantısı gelmedi. Nasıl giriyoruz? Sormayın gerçekten rezil bir firma. 30 dk uğraşmışımdır en az, her yolu denedim...
  18. T

SPX'de sepette yüzde 60 indirim

Arkadaşlar sipariş verecektim ancak bir türlü yeni üyelik oluşturulmuyor. Farklı tarayıcılar, mobil uygulama her şeyi denedim. Yardımcı olabilecek var mı?
  19. T

❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Gece Siyahı 13.949TL

benimki de hazırlanıyora düştü. bakalım ne olacak.
  20. T

❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Gece Siyahı 13.949TL

Benim pek umudum kalmadı ancak thh'ye mutlaka başvuracağım.
Geri