Selamlar, Sapphire pulse Rx6700xt kullanıyorum. Kendime göre fan ve gpu ayarı yapıyorum ve hiç hata almadan kullanıyorum bilgisayarı fakat bilgisayarı kapatıp yatıyorum zaman sabah kalkınca, beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi bu hatayı...
Ben Samsung g65b aldım 2k 240hz hala kullanıyorum çok güzel Va panel fakat, IPS'den geçtim VA'ya bu monitör bana hiç İps'i artmadı ve aynıydı nerdeyse renk doygunluğu.
Merhaba Sapphire Pulse RX 6700 XT karta sahibim önceden de konusunu açtım birçok arkadaş servise gönderin dedi gönderdim ve servis bakıma ihtiyaçı yok kartın dedi. Sıcaklık stok ayarlar ile Max 80'e çıktı ve fanlar %42 %48 arasıydı bu, sıcaklıklarda bir şey olmayacağını, normal olduğunu...
Selamlar 1 yıldır kart bende, hazır sistem olarak almıştım, şimdi ise sıcaklıklar 78 79 derecelerde %55 fanda ve benimde aklıma takılan kartın 1 yıl daha garantisi var ve servise gönderip 2 3 hafta beklemek istemiyorum şahsen evimde yaparım fakat garanti olduğu için içini açmak istemedim, seneye...
Merhaba, ekran kartını alalı tam 1 yıl olacak bakımlarını daha yapmadım, 76- 80 dereceleri görüyor %100 kullanımda, fan eğrisi ayarı yaptım bende, fan en fazla %50 ile %55 olacak şekilde ayarladım, UV yaptım birazda sizce doğru olmuş mu ?
Her zaman 2.monitorden izliyorum, herşeyi sıcaklıklardan anlıyorum ve Ram'i de kaç kullandığını görebiliyorum, absürt bir durum göremedim o arızayı yaptığı zaman.
Selamlar, mouse imlecim masaüstündeyken donmaya ve kasmaya başlıyor biyere götürmeye çalışırken çok fazla kasıyor ve donuyor pc yi yeniden başlatınca düzeliyor fakat bu durum sinir bozucu neyden olabilir acaba?
İ5 12400f
Rx6700xt
32gb ram
1TB M2 SSD
500GB SATA SSD
Hocam fantastiktürk hocamın yaptığı inceleme de de bahsediyor zaten bizde böyle sorunlar çıkmadı çıkarsa panel arızasıdır diye bu arkadaş Technopath forumunada yazdı aynı cevaplar verildi.
Merhaba, 2 gamepad dongle 1 tane Wireless kulaklık dongle, mouse, klavye derken hepsi doldu USB portlarının ve bende bugün gamepad USB'sini çekince bilgisayar dondu ve görüntü gitti ama hala çalışmaya devam etti bu neden dolayı yapar?
Şuan bende kullanıyorum IPS ten geçmiş biri olarak ilk defa VA ve IPS arasındaki farkı anlamadım, ekstra olarak siyah ekranlar müthiş bir görüntü sağlıyor. IPS glow dan bıkmış kişiler bu monitöre yönelebilir.