Arama sonuçları: *

1. LUFFY ömer

Bios menüsünde yardım lazım

Evet display kablosu hdmi bağlantısı var ama dp ile bağlanıyorum kabloda değilde sistem içinde windowsa bi sorun olabilir mi 1714256201 Hallettim sürücüleri güncelledim direk gözüktü
  2. LUFFY ömer

Sanırım bunu diyorsun enabled yapıyorum bide seni çok uğraştırdım hakkını helal et son bir şey sormak istiyorum monitörüm 165 hz ama şuan 65 hzde mınitör ayarlarında başka seçenek gözükmüyor
  3. LUFFY ömer

O ayar nereden açılıyor biosun 1714253715 kral orada mısın
  4. LUFFY ömer

Windowsu yükledi yeniden başlattı başka yapmam gereken ne var ( tekrardan bios menuye girmedir cart curt )
  5. LUFFY ömer

Dediğini yaptım şöyle bişey oldu
  6. LUFFY ömer

Özel dedim sonra bu oluyor 1714252253 Sen bana özelden yazabilirmisin seni arayıp konuşsak daha rahat olur tabi istersen
  7. LUFFY ömer

Hemen bekle göstericem sorunu
  8. LUFFY ömer

Sonrasında ne yapmam lazım bi abim dediki win10 u normal değil biosdan kurman lazım dedi Allahını seveyim yardım 1714251946 Kral boot menu buyur
  9. LUFFY ömer

Asus prime A620M-A daha yeni en son bios sürümünü yükledim asusun sitesinden
  10. LUFFY ömer

Arkadaşlar bana acil bios menusunden anlayan bi cengaver lazım nvme M2 ssd me win 10 kuracağım ama boot menüsünde öncelikli sürücü yapmak istediğimde ismi listede bulunmuyor chatgpt secure boot kapat dedi ama disabled seçeneği yok secure boot da boot menüde içinde win10 olan flashım gözükiyor...
  11. LUFFY ömer

Hangisi daha iyi karar veremiyorum

https://www.itopya.com/gamebooster-238-gb-2420cf-200hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-va-curved-gaming-monitor_u23728 Bi bu monitör var 3700 bandında fiyatı var bide şu var https://www.gaming.gen.tr/urun/167453/asus-tuf-gaming-vg247q1a-23-8-inc-165hz-1ms-full-hd-freesync-gaming-monitor/...
  12. LUFFY ömer

Sistemime sıvı soğutucu alıcam

Bu sistemi alıcam ekran kartını 4060ti yapıcam. Bu sisteme sıvı soğutucu alıcam 360mm lik ilk defa sıvı soğutucu alıcam nelere dikkat etmem lazım tavsiye istiyorum hangisini alayım diye bide bu sıvı soğutucunun sıvısını fela değiştirmek lazımmı ne kadar sıklıkta bir değiştirmem lazım...
  13. LUFFY ömer

Hazır pc arıyorum yrdm

Hocam mpk ne anlama geliyor biliyormusun sen bilgili birisine benziyorsun
  14. LUFFY ömer

Hazır pc arıyorum yrdm

Hocam önceden 30k gibi bi fiyat verdim sağılsun arkadaşlar yardımcı oldular ama bana çok fazla geldi bu fiyat düşündüm taşındım sistemdede 4060 ti olmayı versin dedim çok pahalı oluyor mümkünse amd ryzen 5 li rtx 4060 lı sistem arıyorum bazı sistemlerde ryzen 5 5600 mpk gibi şeyler var anlamını...
  15. LUFFY ömer

bilgisayar toplamak istiyorum en fazla 30k

Amd işlemciliBuna baktım biraz parçalarını yükselttim rtx ekran kartı istiyorum ya amdye hiç bulaşmak istemiyorum illallah geldi zaten amd den yardımcı olabilecek varsa çok dua ederim
Geri