Arama sonuçları: *

1. Burakrocky

yeni f/p beyaz klavye

ya oyle ama bende bi guzel model bulamıyorum , ayrıca ucuz daha sonra iyisini alırım diye düşünüyorum
  2. Burakrocky

yeni f/p beyaz klavye

evet memnundum dandik falan ama iyiydi aklıma yatan bir şey bulamazsam yine aynısından alcam
  3. Burakrocky

yeni f/p beyaz klavye

arkadaşlar iyi akşamlar az once klavyeme ayran döküldü be tamamen bozukdu ,hiçbir tulu çalışmıyor işikları falanda gitti , sanırım tamir olmaz. trendyolda satılan T60 lık klavyelerden,bryaz olanlarından yeni klavye fikri vardı aklımda ayranda buna vesile oldu :) maks 2/3k bütçem var beyaz bi...
  4. Burakrocky

dongle takınca MS artıyor

abi iyi günler seni de çok uğraştırdım ama kusura bakma evde annem ve babamdan kaynaklı başka bir şey yapamıyorum sanırım tek alabileceğim bir şey bu senin attığın linkteki powerline , fiyatı biraz tuzlu olduğu için korkuyorum aldıktan sonra işimi görür mü internet hizimi bir nebze olsa da...
  5. Burakrocky

internet dağıtıcı taksam iş görür mü

link atabilir misin 1719741435 hocam fiyatları biraz pahalı geliyor ya
  6. Burakrocky

abi bu yazdıklarında haklısın doğru bilgi berdin cs de ortalama 100/130 fps 10 ms 11 ms alıyorum falat dongşe ile kullanınca ms artıyor fps de düşüyordur bu arada bitane tanıdıkla konuştum bana bunu önerdi alt kata taksam iş gorur mu modem ile pc nin arasında biyere takıcam 1719735997 abi...
  7. Burakrocky

internet dağıtıcı taksam iş görür mü

arkadaşlar iyi gunlar benim internet modemim üst katta ,alt kata alamıyorum modemi bı yüzden alt kata bitane bundan taksam iş gorur mu vodafone 70mgpt alıyorum ortalama
  8. Burakrocky

abim ben ping ve ms’i farklı şeyler olarak biliyorum ms gecikmedir ping ise internettir şimdi diceksin e internette gecikme ama farklı şeyler pingim cs.de 50/60 ms 10du 17 oldu ortalama bitane tanıdık var onunla konulucam mümküne internet direkt aşşağı kata alcam ve ethernet çekicem çok...
  9. Burakrocky

abi 5ghz i denedim faakt olmuyor hiç oynatmıyor çok kotu internet sürekli takılıyor fos drop yiyorum
  10. Burakrocky

hocam fiyatı biraz tuzluymuş başk bir yol var mı birde 5ghz e bağlandım şimdi deneyip bakacağım fakat 5ghz 2.4e göre daha yavaş gibime geliyor (ortlama 70mgp alıyorum )
  11. Burakrocky

yani fps genel olarak aynı düşmüyor , kasmıyor fakat oyun takılıyor laptop wifi ile bağlı bizim modem üst katta ve nasıl kablo çekeceğimi bilmiyorum onu biriyle destek alarak yapmam lazım, modemin ve merdivenlerin konumu ters düşüyor birde ethernet oluyor dimi bahsettipin şey
  12. Burakrocky

arkadaşlar iyi akşamlar ben laptop kullanıyorum cs2 oynarken genelde 10 ms alırım 8/9/10/11 gibidir MS değerlerim.dün mediamarktan Razer Blackshark V2 Pro aldım , şimdi cs2 oynuyorum ve kulaklığı kullanıyorum ,dongle ile kullanıyorum falat MS değerlerim 17 yi buluyor ne yapmam lazım ,ses...
  13. Burakrocky

blackshark v2 mi nova7 mi

şimdi mediamarktayım steelseries nova 7 almayı düşünüyordum lakin ordaki çalışan ağabey bana razer blackshark v2 pro’yu önerdi . sesi falan nova 7 ye gore daha iyi nova7 5.900 tl blackshar 7.300 tasarım benim için cok onemli nova 7 tasarımda daha iyi bana gore fakat blackshark v2 nin ses...
  14. Burakrocky

IOS telegram sorunu lütfen yardım edin

hocam daha onceden bir telefonum vardi samsumg a50 orada vardı telefon kırıldı sonra ben ios da açtım be samsungdan çıkış yap diye birley yaptım daha sonra da bilgisayarımda birkaç defa açtım fakat çıkış yap butonuna basmadan sekmeyi kapattım belki ondan dolayı olabilir ama oradada açık değil...
  15. Burakrocky

hocam numara istiyor sadece,mail falan istemiyor ne yapacagımı bilmiyoeum,başka bir şey de yapamıyoeum uygulamadan ,başka tuş,üç nokta falan yok
  16. Burakrocky

tıkladım hocam mail attırıyor .direkt mail açılıyor onuma 20ye yakın mail attım fakat bir şey olmadı
  17. Burakrocky

arkadaşlar telefonumda yer olmadıgı için yelegramı silmek zorunda kaldım sonra geri yükledim fakat” giriş yapma kodunu başka cihazdaki uygulamana göncerdik” dior.Eski kırık cihazıma gondermiş kodu herhalde yada ben hatırlamıyorum başka cihazdaki hesabımı ne yapmam lazım
  18. Burakrocky

Yardım 4060ti’mi 4070super mi

Anlaşıldı hocam @CupOk ’da aynı şeyi yazmış cok teşekkürler
  19. Burakrocky

Daha iyi dimi , ama fiyat farkıda cok ya
  20. Burakrocky

Selamlar lütfen yorumlarınızı esirgemeyin ben pc toplicam işlemcim ryzen7 7800x3D olacak ekran kartı olarakta 4070suoer 12 gb düşünüyordum taaki 4060 ti 16 gb’ı görene kadar.SORUN ŞU; 4070super 12gb mı yoksa 4060ti 16 gb mı.oyun odaklı olacak Arada 8 bin tl lik fark var ve bu fark benim için...
Geri