Arama sonuçları: *

1. Brian_dk

Yardım Kablosuz gaming klavye önerisi

Fazla bilindik marka değil rastgele bir marka bende royal kludge r61 var amozon aliexprees gibi yerlerden alınabilir kargo ne zaman gelit bilemem bende 1 ay gösteriyordu 1 hafta içinde elime ulaştı
  2. Brian_dk

Bu sistem alacağım nasıldır

O zaman fazla ısınmaz heralde
  3. Brian_dk

Yardım Kablosuz gaming klavye önerisi

Git custom al. Amozondan aldım 1 sene önce 1.5k hotswap gayet iyiydi şimdi switchlerini değiştircem mekanik almanı tavsiye ederim
  4. Brian_dk

Bu sistem alacağım nasıldır

Ben olsam ince hesaptakini alırdım ekran kartı nvida tercih ederim ama amd işlemci ne kadar ısınır bilemem eski ısınma sorunu devam ediyormu bilmiyorum bu modelde
  5. Brian_dk

Yardım 1.000 ve 1.500 TL civarı mekanik klavye önerisi

Normalde Dierya ×TMKB T68se almayı düşünüyordum ama hotswap olmadığı için biraz tedirgin kaldım MAGIC-REFINER RK68 yada stokların dolmasını bekleyip DIERYA DK61E mi alayım önerilerinizede açığım
  6. Brian_dk

Yardım 1.000 ve 1.500 TL civarı mekanik klavye önerisi

Normalde Dierya ×TMKB T68se almayı düşünüyordum ama hotswap olmadığı için biraz tedirgin kaldım MAGIC-REFINER RK68 yada stokların dolmasını bekleyip DIERYA DK61E mi alayım önerilerinizede açığım
  7. Brian_dk

Yardım Laptop bakımı yapan yerler?

Kullandığım laptop Hp Victus 15-FA0003NT normalde Hp kendi servisine göndermeyi düşünüyordum ama garanti dışı olduğu ve servisle ilgili çok şikayet olduğundan dolayı kendi servisine göndermek istemiyorum. O yüzden güvenilir, bakımını iyi yapan temizlenmesini, termal macunun kalitesi veya termal...
Geri