Arama sonuçları: *

1. A

Fiat egea cross 1.6 dizel otomatik 1.400.000 tl 2024 sıfır alınır mı?

hocam 2 m ye kadar çıkıyorsanız sıfır titaniumx focus alabilirsiniz . 1.8m olması geerkiyor. Ayrıca çıkamam diyorsanız egea alırken dolu paket almaya özen gösterin
  2. A

Win 11 aniden donma sorunu

donduğu zaman bilgisayar gram tepki almıyor
  3. A

cpu dan olmadığına eminim de diskten emin değilim . onu nasıl anlarım donduğu zaman bakamıcam o yüzden soruyorum
  4. A

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 haftadır bilgisayarda ara ara donma oluyor mecbur reset düğmesine basmak zorunda kalıyorum. sıklığı yavaştan artmaya başladı. bunun sebebi ne olabilir ? NOT: Özellikle pencere kapatırken oluyor
  5. A

Win 11 geçmeli miyim

tercih meselesi ya ben çok seviyorum
  6. A

Win 11 geçmeli miyim

ilk çıktığı günden beri windows 11 deyim. Performans sorunu çok yaşadım ama yine windows 10 a geçmedim. şimdi ise aşırı akıcı ve sıkıntısız bir deneyim yaşıyorum. bir de yenilikçi şeyleri sevdiğimden kaynaklıdır
  7. A

Steam 40 Dolar ne yapılır

hocam cs'yi sürekli oynayacaksan seçkin al. haricinde alma. ben ehvesle seçkin aldım öylece kaldı oynamadım bir daha şahsen
  8. A

R5 5600 Aldım Soğutmak için tavsiye

deepcool ak400 ankarada aynı işlemci için kullanıyorum ısınmıyor hiç
  9. A

Tıraş makinesi önerisi 1-1.5k civarı

2 senedir philips 3000x kullanıyorum. gerçekten çok güzel kesiyor ama sivilceniz varsa o tarafta birazcık çoğaltabilir.
  10. A

Yardım Aras kargo şubesinin hakareti ne maruz kaldım

valla benim burda düzeldi diyim . aras kargo sadece teslim edildi diyip geç gönderiyor
  11. A

zaman kaybı zaten ona lafım yok ki. böyle şeylerde şikayet etmek en azından şubeyi tedbir esasında tutar
  12. A

dar bakış açısı sensin. şubenin gel sen al kargonu demesini bile savunuyorken nasıl bir cevap bekliyorsun. hakkını aramadığından savunuyorsun .
  13. A

Öneri Sizce Halı Paspas mı Yoksa Havuzlu Paspas mı?

ben havuzlu seviyorum isteristemez çamurlu ayakkabi ile biniliyor . - halının yerini kimse tutamaz ama -
  14. A

ne kadar boş yapmışsın kardeşim. ben kargo ile geliyorsa kapıma kadar getirmelerini isterim niye gidip mazot harcıyım oraya ? benzer olayı yaşadım genel merkezden tut her yere şikayet ettim. ertesi gün sabah 9 da kargom gelmişti ki normalde en erken 15 de gelirdi. daha sonra beni aramışlardı...
  15. A

Yardım Xcode apple developer hatası çözemiyorum

2 yıldır flutter ile uğraşıyorum işim kolay olsun diye mac e geçmiştim değişen olmayıp androide em. devam ediyordum .d
  16. A

çok teşekkür ederim. inanın 1 ayda kafayı yemiştik android emülatör kullanmak zorunda kalıyordum <3
  17. A

dediğinizi yapacağım teşekkür ederim sizlere
  18. A

emin olun her şeyi denedim hesabı sil yükle vs
  19. A

tabi ki sıkıntı yok sıfırlarım
  20. A

inanın hatırlamıyorum 1 ay olmuştur siz laptopu sıfırlamayı mı önerdiniz