Arama sonuçları: *

1. B

2026'da Javascript öğrenmek mantıklı mı?

Merhaba. 16 yaşındayım ve yazılım geliştirmeye ilgi duyuyorum. Geçen yıl Python'ın temellerini öğrendim. Ancak ilgim web ve mobil uygulama geliştirmeye yönelik olduğu için "WEB GELİŞTİRME KURSU (HTML, CSS, Javascript, React)" satın aldım. Yapay zeka'nın da gelişimini göz önünde bulundurarak...
  2. B

Kali kurulum başarısız oldu hatasını nasıl cozerim hızlıca yardım edermisiniz

Cözdünüzmü? Ve nasıl çözdünüz
  3. B

Film sitesi kurmak suç mu?

Bir film sitem var. Sitemin sunucularını VPS ile Almanya'ya taşıdım. Cloudflare ile ip gizliyorum, sitemin footer kısmına da, sunucumda film olmadığını, sadece başka sitelerden embed yaptığımı ve şikayet geldiği takdirde hemen filmin kaldırılacağını belirttim. Ama bu telif hakkı davalarından...
  4. B

Pes 2021 lisans yaması kurma

merhaba aynı sorunu yaşıyorum çözdünüzmü?
  5. B

"Intel Iris Xe Graphics" Fortnite sürücü sorunu?

Merhaba. Ekran kartım "Iris Xe Graphics" YouTube'dan Fortnite testlerine baktım düşük ayarlarda 75-80 FPS verirken benimkinde 45-50 FPS veriyor ve sürekli drop yiyor. Oyuna girerken de "grafik sürücüsünde bilinen bir takım sorunlar var" diyor. Büyük ihtimal bu hata yüzünden ama Intel'in...
  6. B

PS4 açma tuşu çalışmıyor!

Ben yapmadım. 2. el aldık. Çok da güzel oynatıyor ama fiziksel olarak iyi değil cihaz
  7. B

PS4 açma tuşu çalışmıyor!

Merhaba. Acayip bir çıkmazdayım. Geçenlerde PS4 kolunu telefona bağladım haliyle PS4 bağlantısı kesildi. Bağlantı kurmam için PS4'ü açmam lazım ama açma tuşu bozuk. Açmak için CD takılıyor ama PS4'ün içinde CD takılı ve CD çıkarma tuşu da bozuk. CD'yi çıkarmak için bir vida var. Onu çevirince...
  8. B

Huawei Matebook D15 İ5 11.nesil vs D14 i3 10. Nesil

Sizce Matebook D15 İ5 mi? D14 İ3 mü? Genel olarak D14 daha iyi ama i3? Hangisini alsam bilemedim?
  9. B

Huawei Matebook D15 vs Casper Nirvana c550

Sağolun. Bende öyle düşünüyorum
  10. B

Maalesef :( taksitli alacağız
  11. B

Arkadaşlar sizce hangi modeli tercih etmeliyim. Arada bı rfortnite ve Pubg Mobile oyniycam, Chrome giricem, Netflix, kod yazma vb. Ama kararsız kaldım Casper 4 bin TL daha fazla 18 bin TL'yi aşmak istemiyorum bütçe o kadar çünkü. Sizce hangisi. Farklı bir laptop da olabilir. Yeterki 18₺ geçmesin
Geri