Arama sonuçları: *

1. W

Sizce İki Sistem Arasından Hangisini Almak En Mantıklısı ?

valla hocam bir yerden kisip bir yeri saglam yapmak lazim fiyatlar cok zorluyor inan. Bu söyledigin daha mantikli geldi belki ilerde ekran kartini yükseltirsem hic degilse digerleri mantikli secim kalmis olur. Sanirim bu dedigini +2 bin verip almak daha mantikli. Birde söyle bir hazir sistem...
  2. W

@55superx hocam tekrar merhaba kusura bakma seni darliyorum sürekli :) Son karari vermemde bana yardimci olur musun? Biraz sistemleri degistirdim. Yazdigim iki sistemden hangisi daha verimli olur? Ikinci sistem daha mi iyi sanki ama birincide de 4070 ti olmasi kafami kurcaliyor. Tesekkür ederim...
  3. W

tesekkürler 1708282739 tesekkürler
  4. W

Tesekkürler cevabin icin. FP önerebilecegin monitör var midir ?
  5. W

hocam tekrar merhaba konu disinda bir sey sormak istiyorum eger cevap verirsen :) birinci sistemi alacagim ve buna yönelik monitör tavsiyen var midir ? Nereye bakarsam bakayim 4070 kartlarda 2k monitör kullan yaziyor. 2k monitör fiyatlari da inanilmaz ucmus durumda. 1080p cözünülükte bu pc...
  6. W

tamamdir hocam cok tesekkür ederim yardimlarin icin degerlendirecegim hepsini cok sagol
  7. W

teşekkürler soğutucuyu bu şekilde yapacağım yalnız vento olan kasanın fanları çok sesli çalışıyor diye belirtmiş alanlar bu yüzden değiştirmek istedim. Burada var olan kasalardan önerin var mıdır vento yerine?
  8. W

Cevabın için teşekkür ederim. Gönderdiğim linkteki hazır sistemi özelleştirdim ilk sistemde, eğer linke bakabilirsen soğutucu olarak hangisini tavsiye edersin? Çok bütçe olarak da çıkamıyorum maalesef :)...
  9. W

Arkadaşlar merhaba iki tane bilgisayar arasında kaldım sizce hangisini almalıyım lütfen yardımcı olur musunuz? 50-51k bütçem var. Birinci Sistem / 50.870 TL İşlemci: AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 MPK İşlemci Anakart: Asus PRIME A620M-E-CSM A620 AM5 Soket DDR5...
Geri