Arama sonuçları: *

1. E

Ac origins fps sorunu???

Beyler öncelikle selamun aleyküm , sistemim intel arc a750 , ryzen 3-4100 , 16gb ddr4 ram var bütün işlemci yoran oyunlarda denedim darboğaz sıkıntısı yok rebarımda açık oyunların hepsinde 60dan garanti yüksek fps alıyorum ama şu kodumun ac originsinde bir şey var şehir içi 25-30fps yi geçmiyor...
  2. E

Kasa çalışıyor herşeyin ışığı yanıyor ama monitöre görüntü gelmiyor

Hocam bayağı araştırdımda neredeyse hiç kimse yaşamamış bende şaşırdım doğrusu şimdi pcyi açmayı deniyecem 4 saattir dokunmadım bakıcam 1708289728 Denedim şimdi açılmadı sistem
  3. E

Hocam a320m s2h anakart , ddr4 16gb ram , rx5700xt ekran kartı , ryzen 3 4100 işlemci , 700w psu var sistemdeki tüm parçalar çalışıyor monitörde dahil sürücülerin hepsi güncel windows 10 kullanıyorum lively yorumlarında bir kişide aynı sorunları yaşadıgını gördüm eğer programda bir virüs yoksa...
  4. E

Sorun ne olabilir ki ozaman şuan yine silip başka uygulama yükledim yine sorun başladı muhtemelen benim sistem kaldırmıyor olabilir
  5. E

Hocam yaptım sorun donanımda değilmiş kasa açıldı görüntü geldi hemen bir uygulama vardı lively wallpaper diye onu sildim düzeldi uygulama virüslü galiba
  6. E

Rami sildim başka slota taktım ekran kartım çalışıyor işlemci fanı tam oturmuş şekilde çalışıyor ama görüntü gelmiyor kablolar tam takılı , 30-40dk bekliyom açıyom ekran geliyo windowsa giriyom tekrar kapanıyo durduk yere bu gün sabah çalışıyordu pc oyun indiriyordum ekran uyku moduna girdi...
Geri