Arama sonuçları: *

1. P

Ddr5 bir sistem önerir misiniz

Hocam valla fiyat çok iyi geldi iyice bakıp alabilirim
  2. P

Valla baya iyi fiyatı mouse falan var zaten kablolu ama
  3. P

Valla sistem 30k olsa 5k falan ayırırım diye düsünüyodum da 1718130624 Valla iyi olur monitöre para kalmıyo
  4. P

Bide sistem bi tık pahalı geldi bana 32k daha ucuza yokmudur
  5. P

Valla hocam ortalama bi monitör arıyorum sisteme uygun
  6. P

Merhaba dr5 sistem önerir misiniz 7500f li ayrıyetten sisteme uygun monitör söylerseniz sevinirim
  7. P

Yeni bilgisayar öneri

30k lık Nvidia sistem önerir misiniz acaba bide monitör lazım
  8. P

20-30k arası pc ve monitör önerir misiniz

20-30k arası pc lazım Ekran kartı olarak Nvidia tercih ediyorum oyun ağırlıklı kullancam
  9. P

Bu hazir sistem Alınır mı??

Bende oyle dusunuyorum
  10. P

Acilmadi sogutucu linki 1708263820 Bi kac ay beklicem O zaman Ben hemen yapip kurtulmak istiyom zaten yillarca cok kotu seviye bilgisayarlarda oynadigim icin bu bilgisayar beni ddr5 e gecmeden cok goturur gibi Ben eski bilgisayar da (laptop) i5 8250 ve uhd graphics 360 mi oyle bise vardi cok...
  11. P

O zaman da monitore ve ekipmanlara para kalmiyo biraz kullanip alirim 7500F
  12. P

Amd icime sinmedigi icin ekran kartinda almak istemiyorum ve fiyati zora sokabilir bende onceki sistem beni goturur zaten cok hard core Oynayan biri degilim
  13. P

Soylediginiz sistemi hangi siteden topladiniz akakce ye baktigimda hepsi 27k cikti 22k gercekten iyi fiyat
  14. P

Ne farki oluyo ddr5 in bide monitorde alcam ona gore dusunuyim
  15. P

Sagolun bilgilendirme icin 1708257687
  16. P

Merhaba bu sistemi alcam da nasil sizce Alınır mı? Minecraft valo bigtime gibi oyunlarda fps degeri nasildir bide bu sisteme gore monitor onerirseniz sevinirim iyi gunler
  17. P

Hazir sistem oneri

Arkadaslar bu sistemi almayi dusunuyom valo minecraft big time falan kac fps verir sizce Alınır mı?
  18. P

Pc toplama tavsiyesi

Tm oyunlarda nasi performans gosterir bu sistem fiyatina gore iyi mi? f/p olarak
  19. P

Pc toplama tavsiyesi

Zaten bunu dusundum monitor klavye falanda alcam O yuzden 30k yazdim 1708250483 Bu sistemin performansi ve kalan butceme uygun monitor klavye falan soylerseniz sevinirim
  20. P

Pc toplama tavsiyesi

Islemci ; Amd Ryzen 5 5600 Ekran karti: Asus dual RTX 4060 8gb white GDDR6 128 bit ekran karti Ana kart: Asus prime B450-Mk 2 soket AM4 mATX anakart Ram: Apacher panter 8x2 gb Gb ddr4 3200mhz Bu sistemi almayi dusunuyom butce 30k kusur monitor klavye falanda onerirseniz sevinirim
Geri