Arama sonuçları: *

1. M

Hangisi daha iyi yorumlarınızı bekliyorum.

İşlemcin çok sağlam 👍, sanırım önce işlemciyi aldın? Vrm yüksek olunca kuracağın sistemde daha rahat hareket ediyorsun galiba öyle anladım?
  2. M

Ben de almayı düşünüyorum nerden başlayacağımı bilmiyorum anakart mı işlemci mi, kaç vrm acaba? 1710359285 Önce işlemci mi alınır yoksa anakart mı?
  3. M

https://www.epey.com/anakart/karsilastir/812131-812782/msi-pro-x670-p-wifi_asus-prime-x670-p-wifi/
  4. M

Hangisi daha iyi hangisini alayım

7500f daha mantıklı geliyor, diğerinin de ekran kartı iyi, pek de anlama gerçi izlediğim videolardan öğrendiğim, bildiğim kadarıyla rx ekran kartları çok ısınma yapıyor ve FPS bir tık düşük oluyor belki hissedilmez bile.
  5. M

Çözüldü✓ Bilgisayarıma Ram yükseltme yapmak istiyorum

CPU Z programını indirip baktım cl22 imiş ram ların Cl değeri, çok teşekkür ederim.
  6. M

Teşekkür ederim akşama bakacağım.
  7. M

Asus tuf gaming f15 core i5 12500h FX507ZC4-HN081W kodu 2 ram slotlu üzerinde 1x8 GB DDR4 bunu 16 GB yapmak istiyorum fakat cl kodu nedir bilmiyorum internette bakındığımda Cl kodu 22 veya 19 olanlar var bu bilgisayara hangisi uyumludur Cl kodunun çok önemi var mıdır?
  8. M

Yardım Gamepower Kai vs gamepower kyruse

7.1 ne oluyor? 7+1 surround gibi bir şey mi? 1710187232 8-9 yıl önce Sony PS kulaklığın vardı 7+1 surround kablosuz harika bir şeydi call of duty oynuyorum genelde resmen oyunun içindeymiş gibi, bağlantı cihazını kaybettim kulaklık öylece duruyor kenarda. Şimdi 4-5 bin lira.
  9. M

Acer Nitro 5 Bu Kadar Isınması Normal mi ?

En mantıklısı bende de öyle bir şey var
  10. M

Öneri Laptop ram yükseltme

Merhaba, Asus tuf f15 laptop ram yükseltmek istiyorum 2 adet ram slotları üzerinde 1x8 GB 3200mhz DDR4 var, cl22 veya başka bir şey olduğunu nasıl anlarım? ilanlara baktığımda cl22 cl19 yazanlar hangisi olduğunu nasıl anlarım?
  11. M

Laptop RAM Takviyesi için RAM tavsiyesi

Bu marka iyi mi? Laptopda şu an üzerinde olanla bir uyumsuzluk olmaz değil mi?
  12. M

Çözüldü✓ Windows başlat çubuğunda üzülen yüz var

Bende anlamam tahminde bulunuyorum, süresi mi bitti acaba?
  13. M

Dell dizüstü bilgisayar

Herkese selamlar Elimde Dell dizüstü bilgisayar var bunu nasıl hızlandırabilirim neler yapabilirim? Oyun oynayıp ders çalışır duruma getirebilir miyim, neleri elden geçirmek gerek? 1709911169 1709911239 Depolama kapasitesi 2tb
  14. M

Çözüldü✓ MSI PRO B650 S nasıldır ?

Pek bilgim yok gördüğüm kadarıyla soketleri fazla, hayırlı olsun. Farklılıklar neler acaba?
  15. M

N11 de 6390 TL'ye var cuma gününü mü beklesem siz nerden aldınız kartı?
  16. M

1708351493 Ms Msı pro b650-s wifi anakartı ne kadar aldınız siz? 1708351531 Siz ne kadara aldınız anakartı?
  17. M

Peki bu anakart için 7000 serisi işlemci olması gerektiği söyleniyor, siz hangisini düşünüyorsunuz? Ben ryzen 7 7700 keşfettim onunla ilgili Türkçe inceleme videosu bulamadım Google de bir kaç yazı gördüm onlara bakıp karar vereceğim, fiyatı 9k civarları
  18. M

Evet daha uyumlu olmaz mı? Bir ekran kartı 8gb kimi 2 fanlı kimi de 3 fanlı, 3lü fan olması soğuma anlamında daha mı iyi?
  19. M

Siz kaç GB olanı düşünüyorsunuz ekran kartı için? Bir de anakart bildiğim kadarıyla AMD destekli ekran kartının AMD Radeon olması daha uygun olmaz mı? Yani parçaların uyum içinde çalışması için.
  20. M

4060 ekran kartı kaç GB olacak sizin almak istediğiniz? 8 GB var 12 GB var 16 GB var neye göre alınıyor bunlar? Ben yeniyim bu konularda öğrenmeye çalışıyorum, ekran kartını ben de b650-s wifi almayı düşünüyorum araştırma yapınca sizin kunuşmanıza rastladım. Bu arada ram fiyatı gerçekten...
Geri