Arama sonuçları: *

1. S

Yardım 5070 12Gb mı yoksa 4070 Tİ Süper mi 30k bütçe

5070 almazsanız ben alabilirim bilgi verirseniz
  2. S

🔥İndirim Amazon 10.000tlye 750tl kupon

Teşekkür ederim hocam
  3. S

🔥İndirim Amazon 10.000tlye 750tl kupon

Nereden görüyorsunuz hocam bu kodları
  4. S

🔥İndirim Vatan bilgisayar ekran kartlarında indirim

Hangi modeli kullanıyorsunuz 5070 kaç derece oluyor hocam oyunlarda
  5. S

🔥İndirim 44.335 TL 6 TAKSİT INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC Ekran Kartı

Zotac 5070 amp yada msi 5070 inspire düşünüyorum kullanan var mı sıcaklıkları nasıl
  6. S

🔥İndirim Vatan bilgisayar ekran kartlarında indirim

Zotac 5070 amp yada msi 5070 inspire düşünüyorum kullanan var mı sıcaklıkları nasıl ?
  7. S

2350 saat QD-Oled monitör kullanım sonrası

Teşekkür ederim bu modellerden birini tercih ederim değerli bilgileriniz ve tavsiyeleriniz için ayrıca teşekkürler oled hakkında bilgi sahibi çok az kişi var kendinizi daha da geliştirip çok iyi yerlere gelirsiniz inşallah
  8. S

Asusları eledim o halde stok gelirse tandem olanı olabilir Msi mı yoksa 280hz dell mi glossy istiyorum ancak sizin şunu al dediğiniz bir model varsa direkt onu alabilirim
  9. S

G8 oled almıştım ancak iade ettim glossy model olarak Asus Rog Aqdmgr gen 2 ve Aqwmg bakıyorum Aqwmg internet stoğu yok bekliyorum ancak beklemeyip Aqdmgr almalı mıyım yada attığınız msi daha mı iyi
  10. S

Hocam Asus Rog 27Aqdmgr gen2 hakkında görüşleriniz nedir 27 bin fiyatı var şu an alınır mı ?
  11. S

Oled monitör tavsiyesi

Teşekkür ederim 1772042038 Rogda gri bant sorunu gördüm forumlarda ancak dediğiniz gibi QD olanlar siyahta daha eksik ben sizin fikrinizi öğrenmek istiyorum açıkçası bu 2 model yada farklı modeller için
  12. S

Oled monitör tavsiyesi

Teşekkürler önereceğiniz farklı bir glossy model var mı bu bütçede
  13. S

Oled monitör tavsiyesi

@Perfectshot06 @Tayfunns
  14. S

Oled monitör tavsiyesi

Merhaba oled monitör konusunda fikirlerinize ihtiyacım var G8 Oled kullanıyordum ancak iade ettim bu sefer glossy almak istiyorum ASUS 26,5" ROG STRIX XG27AQWMG alacaktım ancak stok yok fiyatı stoksuz 30 bin İkinci model olarak aklımda ROG XG27AQDMGR var fiyatı 27 bin sizce almalı mıyım yada...
  15. S

Gaming gen ekran gelmiyor

Eğer daha önce hiç sistem toplamadıysanız 1-2 video izleyerek ve yapay zeka desteği ile yapabilirsiniz göründüğü kadar zor ve karışık değil ancak karar sizin 1771443693 Ekran kartı olmasa dahi görüntü vermesi gerektiği için güç gelmiyor olma ihtimali yüksek psu bağlantıları yanlış olabilir...
  16. S

Ekran kartına güç gelmiyor olabilir hocam anakart bağlantısı tekrar kontrol eder misiniz tam oturmamış olabilir tık sesini duyun takınca eğer anlıyorsanız psu kablolarını kontrol edin ama işlemciniz 7600 dahili grafik birimi var yani ekran kartı olmasa bile sistemde görüntü almanız gerekiyor...
  17. S

Görüntü kablosunu anakarta bağlamış olabilirsiniz, ekran kartına takmanız gerekiyor bi kontrol eder misiniz ? İsterseniz yapay zekaya fotoğraf atarak neyi nereye takacağınızı kolayca öğrenirsiniz
  18. S

Yardım OLED monitörümü kaça satmalıyım ?

Şimdiden hayırlı olsun gayet güzel monitör eğer anlaşıp konu sahibinden alırsan daha da iyi olur ilk elden az kullanılmış olduğu için
  19. S

23-25 arası diye tahmin ediyorum
  20. S

Hocam oled diğer paneller ile kıyaslanmaz gerçekten, ama ne için aldığınız önemli 240hz bence de gayet yeterli ve f/p bir ürün zaten 2k çözünürlükte 240hz her sistem veremez
Geri