Arama sonuçları: *

• Users: yag?z
  • Order by date
  1. yag?z

Lga 775 pin için en iyi ucuz işlemci

hocam peki en azından bir 60 fps oynatacak sistem nasıl yaparız max 3-5 k bütçe
  2. yag?z

pek bir bütçe yok usta ya en azından 60 fps oynatacak bir makina olsa gene iyi
  3. yag?z

merhabalar başlıkta belirtmiş olduğum gibi lga bir anakartımız var ve valorant açmak istiyoruz ekran kartıda lazım sistemin şuanki hali şöyle işlemci: pentium e6500 ekran kartı: hd 6350 anakart: asrock 775 pin psu bilmiyorum ayrıca 4gb ram e sahip ne yapabiliriz tercihimiz anakart değiştirmemek
  4. yag?z

4K Monitör önerisi lazım

Hocam eğer 4k olması şart d Hocam illaki 4k olması gerekmiyorsa kullandığım monitor var çok güzel onu tavsiye ederim renkler bayağı canlı çünkü bu fiyatlara bulmak çok zor
  5. yag?z

4K Monitör önerisi lazım

Hocam siz Ghostingden şikayetçiydiniz bu 4 ms ghosting yapar en az 1-2 ms genel olarak 1 ms yaygın 1751746757 Hocam ben ips ekran tavsiye ediyorum adobeye giriyorum demiştiniz o halde renkler ile aşağı yukarı işleriniz var demektir o yüzden ips panel tavsiye ediyorum va ben alınmaz diyorum hele...
  6. yag?z

Arkadaşlar ekran kartı alcam yardım lazım

hocam 10k bütçeye güzel bir sıfır ekran kartı bulmak zor intel b580 alabilirsin 11k ya
  7. yag?z

Kasamda harddisk ve ssd nerede?

hocam bilgisarda sata kablosunun arkaya u gittiğini görüyorum arkda var hdd yada ssd
  8. yag?z

Çözüldü✓ RX580 2048SP kart a Rx 590 Biosu atılırmı?

anladım hocam bence en iyisi hiç bulaşmamak :d çünkü kartı aldığım günden beri hiç oc undervolt vesayre denemedim hiç bozmayayım hocam
  9. yag?z

4K Monitör önerisi lazım

hocam nadiren oyun oynuyorsanız 60hz olabilir aslında ama şöyle 10k ya bir monitör buldum yorumlarıda genel olarak iyi bilindik markalarda fiyatlar çok uçuk kaçık ucuz olanları 60hz 4ms-8ms bayağı ghosting yapar en iyisi bu alternatifide gigabyte m28u...
  10. yag?z

Yardım RTX 4070 Super Overclock Yardımı

selam arkadaşlar rtx 4070 super ekran kartım var galax ın overclock atmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
  11. yag?z

4K Monitör önerisi lazım

hocam şimdi tam ne amaçla kullanacaksınız dizi film izleme amaçlımı kullanacaksınız
  12. yag?z

hocam şimdi bir şekilde attık diyelim bir hata verme olasılığı yüksek midir 470 e atıyolar rahat kullanıyolar diye biliyolur arkdaşım öyle dedi onda 470 var
  13. yag?z

4K Monitör önerisi lazım

biraz bütçeyi yükseltebilirsen gigbyte m28u çok iyi olacaktır 144hz tazeleme hızı var 1ms rahatta oyun oynatır https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-m28u-28-1-ms-4k-oyuncu-u-fiyati,1522463759.html
  14. yag?z

Selam arkadaşlar elimde RX580 2048SP kart var ve bu kart a RX590 biosu atmak istiyorum 470 kart a atıyolar bu karta neden atılmasın
  15. yag?z

Valorant HWID Ban Süresi Uzarmı?

merhaba arkadaşım valorantta hile kullanımından HWID ban yedi açılmasına 2 ay süre kalmışken beraber HWID ban a sahip anakartlı sistemden giridik van 152 hatası aldık farklı bir hdd ye kurmuştuk windows gene aynıydı sizce valorant HWID ban süresi uzamışmıdır?
  16. yag?z

Yardım Acil yardım edin h100m d anakart pin sorunu

Beyler bu anakartın front panel pinleri yanlış takılmıştı internetten bir kaç video izleyip yapmaya çalıştım dedikleri gibi yaptım taktım açılmadı anakartın kullanım kılavuzuda yok bakamıyorum yardım edin ne yapacağım kasa hiç bir şekilde start almıyor
  17. yag?z

Windows 10 pro açılmama sorunu

Hocam acaba harddisk arızalı olabilirmi
  18. yag?z

Exper h110m d pin hatası

Beyler pinler yanlış takılmıştı reset tuşu falan takılmıyordu ama start alıyordu internetten gösterdikleri gibi baka baka taktım ama şimdi kasa start almıyor ne yapacağım
  19. yag?z

Çözüldü✓ Ekran Kartı tavsiyesi

Rx 580 olabilir 8gb
  20. yag?z

9500 tl ye işlemci ve anakart önerisi tercih am4

arkadaşlar merhaba benim ramazan ve bayramda topladığım para bu ve işlemci ve anakart almak istiyorum ama işlemciden ve anakarttan fazla anlamam ekran kartım var. AMD RX 580 8 gb lik ekran kartını rahat besleyebilcek işlemci lazım. anakartta m2 ssd girişi falan olmasını istiyorum işlemci en az 6...
Geri