Arama sonuçları: *

1. rslbeyk

HP Victus RTX 3050 i5-11400h OMEN Yazılım Sorunu

zaten o yöntemi yapıyorum sürekli ama bilgisayar varsayılan olarak açıyor startup uygulamalarından kaldırsam da artık bat dosyasını herhalde startup lara yerleştircem öyle kapatıcam uygulamayı bakalım ama işte yazılımı problemli güncellemeden sonra düzelir diye düşünüyorum
  2. rslbeyk

hala aynı geçmedi silip yüklesem de aynı sorunla karşı karşıya kalıcam
  3. rslbeyk

zaten silip yüklemiştim 2 kez olmamıştı bunu denememiştim teşekkür ederim bir sorun çıkartırsa tekrar dönücem
  4. rslbeyk

BIOS güncellemesi yok. Yani bilgisayar güncel durumda.
  5. rslbeyk

Kaspersky ile denedim onda da sorun çıkmıyor ve 2. defa kurmuştum sorun çıkıyor diye ama çözülmemişti hala sorunu anlayamadım 1717860851 evet yapmıştım onu da ama bir şey değişmedi başka yerden indirilmiyor zaten tek microsoft store da var
  6. rslbeyk

Windows Defender için diyorsan, evet yaptım. Bir sorun gözükmüyor.
  7. rslbeyk

HP Victus bilgisayarımda anlamadığım bir sebepten birden bire OMEN Gaming Hub yazılımının CPU kullanımı %100 oluyor. Masaüstüne sağ click yapmam bile 10-15 saniyemi alabiliyor. Ama OMEN Gaming Hub'ı görev yöneticisinden kapatınca sorun çözülüyor. Fakat bu sefer yazılımı yine açmam gerekiyor ve...
  8. rslbeyk

Galaxy S23 FE şarjı neredeyse hiç gitmiyor.

A21s fakat basit bir işlemci ve ekranla 5000 mah lik bir batarya birleşirse doğal olarak iyi bir şarj performansı çıkar
  9. rslbeyk

Ekranımda görüntü bozulmaları oluyor

ne dediğinizi anlayamadım tam olarak
  10. rslbeyk

Ekranımda görüntü bozulmaları oluyor

RTX 3050 4 GB'lik laptop ekran kartına sahibim. Windows 10'da yaşamadığım görüntü bozulma sorununu Windows 11'de yaşamaya başladım. Nvidia'nın yazılımından Vertical SYNC'i açsam bile problem çözülmüyor. Fakat dikkat ettiğim şey bu bozulmalar dikey değil, yatay bir şekilde olması. Ve bazen hiç...
  11. rslbeyk

Hayır 7 yıl Android güncellemesi sunuluyor araştırabilirsin.
  12. rslbeyk

telefon yavaşlamadığı sürece kullanılır diye düşünüyorum tabi o zamanlara kadar teknoloji çok fena ilerler diye düşünüyorum uzun bir güncelleme süresi verildiği için dedim.
  13. rslbeyk

Eski Exynos'lar daha verimsizdi zaten bugünkülere göre. 2400 güzel olmuş en azından kağıt üstünde. Kullanmadığım için yorum yapamayacağım.
  14. rslbeyk

Eski FE lerin şarjı daha da kötü gidiyor diye biliyorum. Yanlışsam beni düzeltin lütfen. Zaten Snapdragon 865'in üretim teknolojisi 7 nanometre. 1708430147 S24 7 yıl boyunca güncelleme sunacak. Gerçekten uzun ömürlü bir telefon. Bütçeniz yetiyorsa ve uzun ömürlü bir telefon istiyorsanız başka...
  15. rslbeyk

S23 değil. S23 FE'ninki kötü. Veya bana denk gelen ayıplı mal.
  16. rslbeyk

Ekran kapalı zaten hocam. Ne kadar yiyebilir ki? Herhangi bir telefonda bu kadar yiyor ortalama. Her sahibi olduğum Samsung telefonda benzer süreleri zaten ekran kapalıyken alabiliyorum.
  17. rslbeyk

İlk aldığım günden beridir aynı cihazın üzerinde kılcal çizik dahi yok. 1708429372 Acaba nerden satın aldınız ben Vatan Bilgisayar'dan aldım. Bazı kullanıcılar gayet uzun gidiyor derken bazıları da bizim gibi düşünüyor
  18. rslbeyk

ben de öyle düşünmüştüm
  19. rslbeyk

Haklısınız hocam.
  20. rslbeyk

Acaba garanti dışı olur mu bu kısmı açınca bilmiyorum da. 1708372346 Öyle deneyeceğim bakalım arada fark olacak mı. Kapatınca bir zararı olmuyor.
Geri