Arama sonuçları: *

1. E

110Kg Deadlift Yaptım

büyük ihtimal deadlift formun çok kötüydü.birkaç gün bekle eğer ağrı geçmezse doktora görün derim
  2. E

Arkadaşlar odağım öldü ne yapmalıyım

reels kaydırıyorsan kaydırmayı bırak faydasını görürsün
  3. E

İnsta profesyonel hesap açılmıyor

Selam arkadaşlar,2 tane gönderi paylaştım hala kendini tanıt yazıyor nasıl çözebiliriz?yoksa bug mı var?
  4. E

son sene sınıfta kaldım(yeni yönetmelik)[ÇÖZÜLDÜ]

hocam sen en iyisi müdüre bir sor
  5. E

yeni yönetmeliğe göre 1 günden eski işlemler yapılamıyormuş
  6. E

zaten 90 gün kala mantıksız sanırım dediğiniz doğru sağolun hocam :)
  7. E

hocam bu yeni yönetmelik daha dün yürürlüğe girdi müdürün yetkileri kısıtlanmış bildiğiniz gibi değil.hayırlısı olsun düzeltemezsem önüme bakarım artık :)
  8. E

sınav senesi sınıfta kaldım(yeni yönetmelik)

sağolun hocam
  9. E

hocam müdür değiştiremiyor.kaynak linki koydum inceleyin isterseniz
  10. E

https://mektepligazete.com/haber/detay/ogrenci_ve_veliler_dikkat_meb_duyurdu_artik_okul_mudurleri_bile_degistiremeyecek…#:~:text=Devamsızlık%20affı%20bekleyen%20öğrenci%20ve,bir%20değişiklik%20söz%20konusu%20olmayacak. sanırım sınıfta kaldım tüm emekler boşa gitti :/
  11. E

(acil)Ben bazen ders çalışmak için okula gitmiyordum devamsızlığı düzeltirim diyordum.son durumda özürsüz 12.5 gün devamsızlığım var yeni yönetmelikte müdürün devamsızlığı değiştiremeyeceği yazıyor...
  12. E

dün yeni bir yasa gelmiş okul 1 gün öncesini değişiremiyor eskiden 2 ay dı bu
  13. E

arkadaşlar bazı günler ders çalışmak için okula gitmiyordum devamsızlığı düzeltirim diyordum.son durumda özürsüz 12.5 gün devamsızlığım var yeni yönetmelikde müdürün devamsızlığı değiştiremeyeceği yazıyor. acaba okul harici devamsızlığı değiştirecek bir yer varmıdır? yardımlarınızı bekliyorum
  14. E

kablolu kulakiçi kulaklık önerisi

odyofil(ses kulağı olanlar)ın yalancısıyım tavsiye ediliyor bass ve tiz odaklı temiz ses veren kulaklık https://www.amazon.com.tr/CCA-Kulaklıklı-Ultra-ince-Çıkarılabilir-Kulaklıklar/dp/B09NDFHZ3G
Geri