Arama sonuçları: *

1. boeasy

GamingGen İade almıyor

İlk iade için gaminggene gönderdiğinde 14 günlük iade süren dolmamış ise THH ile kazanırsın. 14 günlük iade süresi içinde sorunu farkedip gönderdim iadem reddedildi üründeki kusuru bana yüklüyorlar diyeceksin.
  2. boeasy

5G geldi yorumlarınız neler?

TT ile 350 mbps alıyorum.
  3. boeasy

❌İndirim Bitti! Philips Evnia 27M2N3800A 13999TL

Aocun en üst serisi AGON PRO model bir monitör aldım monitörde 3 adet ölü pixel ve çerçeve açıklığı vardı. Sitelerinde iade butonu bulunmuyor kendilerine mail ile ulaştım sadece ups kargo ile çalışıyorlar onun her ilçede şubesi yok zaten iade almayacaklarını servise göndereceklerini 25 gün...
  4. boeasy

❌İndirim Bitti! Philips Evnia 27M2N3800A 13999TL

Sakın hayatınızın hatasını yapıp itopyadan monitör almayın. Ölü piksel kusur vs çıkınca iadede sorun çıkarıyorlar. THH sonucunu bekliyorum 6 aydır.
  5. boeasy

🔥İndirim Rampage TİTAN TT25F400F 25 FHD 400Hz Fast IPS 0,5ms HDR Monitörü 7.998 tl

Şuanki fiyatta kısmen alınabilir. 290 cd parlaklık bana az geldi. Ama indirimsiz 11 bin bütçeye çıkarsam dell, aoc vs alırım. 400 hz bisey ifade etmiyor çünkü.
  6. boeasy

🔥İndirim Rampage TİTAN TT25F400F 25 FHD 400Hz Fast IPS 0,5ms HDR Monitörü 7.998 tl

AGON PRO 390 hzden daha mı iyi şimdi bu?
  7. boeasy

Rx 9060 xt 16 gb ekran kartımı ikinci elde kaça satmalıyım?

Düşürür tabii ki alan kişiler buna dikkat ediyor içerisinde garanti belgesi vs. oluyor.
  8. boeasy

Ps 5 aldım iyi yaptım mı?

Ama sen pahalıya almışsın. Senin aldığın fiyatlara cdli satılıyor. Mesela bahsettiğim yerde digital versiyon, 2 kol + şarj standı 31.500 tl. cdli versiyon, 2 kol + şarj standı 35.500 tl. Aradaki fiyat farkına 1 yıllık Plus aboneliği alırdın. İyi forumlar.
  9. boeasy

Ps 5 aldım iyi yaptım mı?

Fiyat pahalı. İstanbuldaysanız Kadıköydeki Kahraman Konsoldan alın. İthalatçı olsa bile 2 sene garanti veriyorlar. Sahibinden üzerindende alabilirsiniz. 1 sene önce Bilkom Garantiliyi 24 bine almıştım. Oyun fiyatlarına gelirsekte PS Plus alın belli indirim dönemleri oluyor. Genelde ilk üyeliğin...
  10. boeasy

Coil Whine Bilirkişi

Alo 175
  11. boeasy

Coil Whine Bilirkişi

İlk kez böyle bir olay duyuyorum. THH danışma hattını ara bilgi al. Hem geçmişteki ASUS monitörümde hem buzdolabı vs. hepsinde bilirkişi evime geldi. Sonuçta cep telefonu değil ki rahatlıkla götüresin. Kasayı komple götürmen ayrı saçma, ayağına çağırması daha başka saçmalık.
  12. boeasy

Coil Whine Bilirkişi

Bilirkişiye sen neden kasayı götürüyorsun o kısmı anlayamadım? THH bilirkişi atadıysa bilirkişi gelip kendi inceleyecek evinde. Adamın işi o devletten ücret alıyor. Buzdolabı için başvurduğumda bilirkişi evde incelemiş raporunu o şekilde tutmuştu.
  13. boeasy

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

oled tv bakarken gördüm hatta MSI falanda var 500 hz oled 44 bin tl ama çok iyi indirim oranı yok.
  14. boeasy

ihtiyacım yoktu. 24 bin güzel fiyattı 280 hz oled için.
  15. boeasy

R5 7600X'den 7800X3D'ye geçmek değer mi ?

Değer zamanında 7500F'ten geçmiştim. FPS oyunları için alacaksanız 3D V-Cache olması gerekiyor. 7800x3D oyun işlemcisi 9700x'ten daha iyi performans verir.
  16. boeasy

https://amzn.eu/d/06g1ErtA
  17. boeasy

Eldiven çıkarttım, çığlık falan attım ama sanırım boşa.

50 usd falan kar edebilirsin ama zararda edebilirsin. Geçmiş terminalde zarar etmiştim ben. 7 günlük pazar ve takas banı söz konusu oluyor. Kaç kişi düşürdü bilmiyoruz. Şuan banı olup ilana koyamayan banın kalkmasını bekleyen kişiler var 7 gün sonunda bu sayıya bağlı olarak fiyatı iyice...
  18. boeasy

Öneri Deathhader V4 Pro Alınır mı ?

Aynen e-sporculara sponsor. Tanımadığın e sporcular için sponsor yorumu yapıyor olman komik. Adam 610 hz ASUS kullanıyor ASUS sponsor ama monitör olarak BenQ öneriyor. Açıkça sponsordan dolayı ASUS kullandığını söylüyor. Kendi mouse olarak zowie kullanan biri logitech sponsor olsa zowieden devam...
  19. boeasy

Bahsettiğim durum şu Deathhader V4 Pro o fiyatları haketmiyor. Mouse bozuksa idare etmelik bir mouse alıp bu teknolojiyi takip etmelisin. Bu logitech şuan TR'ye yeni girdi çok yeni bir mouse sadece mediamarktta satılıyor. Yaygınlaştığında diğer pazar satıcılarında vb. fiyatının 8.5 bin civarına...
  20. boeasy

Gayette güzel çalışıyor deneyimlemeden neden konuşuyorsunuz? MCU'ya takmışsınız. MCU'nun tıklama hassasiyetine veya fare gecikmesine katkısı sıfır. E-sporla ne kadar ilgilisiniz bilmiyorum faceit elo kasan biri olarak ve bu alandaki ünlü oyuncuları takip eden biri olarak bayağı popüler bir...
Geri