Arama sonuçları: *

1. H

Ubuntu deskop league of legends

windowsun darlamasından sıkıldım ve ubuntu deskop dagıtımını kurdum ama lutris uzerinden lolu yuklediğimde sürekli riot client güncelle diyor güncelliyorum bilgisyarı yeniden başlat diyor başlatıyorum yine güncelle diyor ne yapmalıyım
  2. H

Troll hack program isim

arkadaşı trollicem
  3. H

Troll hack program isim

eski videolardan bilenler vardır arkadasının pcsini hackliyo ekrana yazı fln yazdırıyo cd rom açtırıyo o programın ismini bilen varmı
  4. H

Wifi nin kac G oldugu nasil anlarim

Bi proje icin wifimin kac G oldugunu ogrenmem gerekiyor modemin isminin yaninda 2.4/5G yaziyor 2.4g mi 5 g mi bu internet yardim ederseniz sevinirim
  5. H

🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

Yapan her türlü yapar çivili yolda surekli lastik değiştirmeye benzer bu
  6. H

Witcher 3 once dizimi oyunmu

Oyunu suan oynuyorum oynarken diziyide izlesem kafa karisikligi veya spoyler olurmu
  7. H

Teşekkür ederim sagolun
  8. H

Witcher 3 once dizimi izlemeliyiz oyunumu oynamaliyiz yada ayni sekildemi izleyip oynamaliyiz bilen yardimci olursa sevinirim
  9. H

türk nett saglayıcısı coktu!!!!

Evet suanda duzeldi
  10. H

türk nett saglayıcısı coktu!!!!

suanda turknet kullanıcıları cogu siteye cogu uygulamaya giremiyor bu genel bi sorun merak edenler için duyurmak istedim
  11. H

Valoranta giremiyorum.

evet bendede var dcyede giremiyorum lolede bazı sitelere vs
  12. H

klavdeye makro açma nasıl olur

merhaba iyi formlar klavyede bi işlemi surekli yapmam lazım klavyede surekli ctrl+3 lazmam lazım bunu nasıl yaparım uygulama gerekirmi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  13. H

amd ekran kartlarının driverinde onemli anları kayıt alma

dediğin yeri buldum actim oyuna girdim ama kaydetmiyo dediklerini yaptım oyuna girdim ama kaydetmiyo dosyalara baktım yok kayıttada gozukmuyo 1722534740 1722534745
  14. H

amd ekran kartlarının driverinde onemli anları kayıt alma

hatırladıgım kadarıyla bi ozellik vardı son 15 dkyi (daha kısada olabilir hatırlamıyorum) kayıt alıyordu istediğimizde onu kaydediyorduk o ozelliği driverde nasıl acıcam nerden acıcam bulamadım yardımcı olurmusunuz teşekkürler
  15. H

lol cana gore hasar vuran şampiyonlar

merhaba iyi forumlar lolde rakibin azamı canına gore hasar atan carlar neler nişancı tank vs fark etmez lane fark etmez bu şampiyonları bilen yazabilirmi teşekkürler
  16. H

ryzen 5 7500f soğutucu önerir misiniz?

Ak 400 240 mmlik sivi sogutmalardan daha iyi performans gosteriyor
  17. H

ryzen 5 7500f soğutucu önerir misiniz?

Deepcool ak400 ustune sogutma tanimam hep ucuz hep kaliteli
  18. H

İşlemcim yanıyor yardım lütfen

Reis o islemciye stok fan yetmez kişin belki idare eder ama yazin yetmez istersen hava sogutucu onerisinde bulunurum
  19. H

Çözüldü✓ DDR 5 ram ve ddr1 ram fark olurmu

DDR 5 ram olmayacak sadece ddr1 ram takicam olmazmi oyke
  20. H

Çözüldü✓ DDR 5 ram ve ddr1 ram fark olurmu

Performansin dusucegini biliyorum ama calisirmi kisa sureligine idare eder mi? onu merak ediyorum
Geri