Arama sonuçları: *

1. F

Şehir dışında çalışmak?

Haklısınız hocam, teşekkürler diliyorum değerli yorumlarınız için.
  2. F

Şehir dışında çalışmak?

Haklısınız hocam zaten üniversite okuduğum şehirde yaşamak istiyorum, ailemle yaşamak gibi bir isteğim hiç yok açıkçası. Ama burada çalışırsam kenara para koyabilirim ama sağlık sorunum da var biraz. Orada çalışsam kenara para koyamayacağım. İkilemde kalmamın sebebi bu aslında. Teşekkürler...
  3. F

Şehir dışında çalışmak?

Arkadaşlar merhaba. Ben tıbbi sekreterlik bölümü mezunuyum. Ailemin yanında yaşıyorum ve burada 5 tane hastaneye iş başvurusunda bulundum 2 hafta önce ancak henüz bir geri dönüş sağlanmadı. Ben de kasiyer olmak için bir zincir mağazaya başvuracağım. Aynı zamanda üniversite okuduğum şehirdeki...
  4. F

Yeni sekme açmayıp ?

Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum. İyi günler diliyorum.
  5. F

Yeni sekme açmayıp ?

Teşekkürler diliyorum hocam, çok sağ olun. Bir sorum daha vardı; ben banka hesabını örnek olarak verdim. Yani herhangi rastgele üyeliğimizin olmadığı bir siteden ayrılmak için adres çubuğuna mesela google.com diye yazıp google'a girince tamamen o siteden ayrılmış oluyoruz değil mi? Yani arka...
  6. F

Yeni sekme açmayıp ?

Sayın hocam benim için önemli bir konu onun için sormak istedim. Teşekkürler diliyorum.
  7. F

Yeni sekme açmayıp ?

Merhaba. Ben banka hesabıma web sitesi üzerinden giriyorum onun için bir soru sormak istiyorum. Ben banka hesabımı kapatacağım zaman adres çubuğuna google.com diye yazıp google'a giriyorum. Sorum şudur bir web sitesini mesela donanimarsive.com'a girdik diyelim sekmeler bölümünden kapatıp yeni...
  8. F

Çözüldü✓ Yeni sekme açmamak ?

Arkadaşlar merhaba. Banka hesabıma girmek için google'dan bankanın sitesine giriş yapıyorum. Aklıma şu takıldı da; mesela ben bir sekmeyi kapatmıyorum ve adres çubuğuna google yazıp google'a giriyorum. Sorum şu tam olarak bir web sitesinden çıkmak için yeni sekme açmadan adres çubuğuna google...
  9. F

Youtubedaki zaman göstergesi?

Tamamdır hocam teşekkürler diliyorum.
  10. F

Youtubedaki zaman göstergesi?

Arkadaşlar merhaba. Aklıma takılan bir konu vardı da. Şimdi youtube'dan video izlerken zaman göstergesinin önündeki bu koyu şey önbellek mi oluyor? Yani ben youtubedan twitch yayınları izliyorum ama mesela 30 dakikalık videonun 5.saniyesindeyken internetim bazen donuyor ama video mesela...
Geri