Arama sonuçları: *

1. BeratZer

Pc Açılmıyor Yardım!!!

Valla ben onu yapamam ki ya daha beter ederim en iyisi komple tamirciye götürmek
  2. BeratZer

Pc Açılmıyor Yardım!!!

Anladım bilgiler için teşekkürler iyi bayramlar.
  3. BeratZer

Pc Açılmıyor Yardım!!!

yok bütün kabloları söktüm kapalı duruyor
  4. BeratZer

Pc Açılmıyor Yardım!!!

Abi şimdi ben bu şekilde kullanmayım demi.
  5. BeratZer

Pc Açılmıyor Yardım!!!

Ben incehesap dan aldım hazır sistem olarak bakarlar heralde
  6. BeratZer

Pc Açılmıyor Yardım!!!

Peki abi psu yeni mi aldın tamir mi oldu? 1779839039 Direk incehesap a göndersem onlar yapar mı gerçi garanti bitti heralde
  7. BeratZer

Pc Açılmıyor Yardım!!!

ryzen 7 7800x3d 1779838821 Ekran kartsız denedim yine aynı
  8. BeratZer

Pc Açılmıyor Yardım!!!

Yine aynı sorun oluyor hocam bişey değişmedi
  9. BeratZer

Pc Açılmıyor Yardım!!!

Ben onu yaptım dün video izleyerek çalışmıştı fanlar da dönüyo 1779838323 Hatta bi videoda bios pilinden diyodu bios pilini de değiştim
  10. BeratZer

Pc Açılmıyor Yardım!!!

Evet
  11. BeratZer

Pc Açılmıyor Yardım!!!

Benim anakart ve ekran kartı etkilenmişmidir 4070 ti var. Bide tamirciye ekran kartını çıkartıp götüreyim demi? Veya nasıl olması lazım 1779837840
  12. BeratZer

Pc Açılmıyor Yardım!!!

3 kere fln bastım tık yok 1779837361 Sorun psu ozman demi.
  13. BeratZer

Pc Açılmıyor Yardım!!!

Şuan deniyorum 1779837211 Yok yine çalışmadı
  14. BeratZer

Pc Açılmıyor Yardım!!!

Daha alalı 2 yıl oldu hazır sistem incehesaptan almıştım bu kadar erken gider mi?
  15. BeratZer

Pc Açılmıyor Yardım!!!

Başka bir prize uzatma fln olmadan deneyim mi
  16. BeratZer

Pc Açılmıyor Yardım!!!

yok olmuyor doğrudan prize taktım açılmıyor
  17. BeratZer

Pc Açılmıyor Yardım!!!

arkadaşlar dün hiçbir sorun olmadan kullandığım pc bugün açılmıyor kasadan başlat düğmesine basıyorum sanki elektrik gitmiş gibi hiç bir şey olmuyor. her şey takılı hiçbirşeyle oynamadım. Herşeyi denedim ve en sonunda çoklu prizle kasadaki başlat düğmesine aynı anda basarsam çalışıyor ama aynı...
  18. BeratZer

Yardım 10K Oyuncu Koltuğu Önerisi!!!

Merhaba 10 bin tl bütçem var ve oyuncu koltuğu alacağım. Bu fiyatlarda özellikleri bakımından en f/p olan ve uzun süre kullanabileceğim dayanıklı, rahat ve terletmeyen oyuncu koltuğu arıyorum. İşim gereği uzun saatler pc başındayım. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. ek olarak...
  19. BeratZer

Öneri Kardeşim için Anakart Önerisi!

Merhaba arkadaşlar kardeşimin bilgisayarına anakart alacağım.12th İntel core i7 12700KF 3.60GHz işlemci var. 16 x2 32gb ddr4 ram var. Bana maks 10 bin tlyi geçmeyecek, sistemle uyumlu fiyat performans anakart önerir misiniz??
  20. BeratZer

Öneri F/P VDSL Modem Önerisi !

1 seneye taşınacağım fiber olan biryere taşınırsam birdaha modemle uğraşmayım diye düşündüm ondan
Geri