Arama sonuçları: *

1. BeratZer

Yardım 10K Oyuncu Koltuğu Önerisi!!!

Merhaba 10 bin tl bütçem var ve oyuncu koltuğu alacağım. Bu fiyatlarda özellikleri bakımından en f/p olan ve uzun süre kullanabileceğim dayanıklı, rahat ve terletmeyen oyuncu koltuğu arıyorum. İşim gereği uzun saatler pc başındayım. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. ek olarak...
  2. BeratZer

Öneri Kardeşim için Anakart Önerisi!

Merhaba arkadaşlar kardeşimin bilgisayarına anakart alacağım.12th İntel core i7 12700KF 3.60GHz işlemci var. 16 x2 32gb ddr4 ram var. Bana maks 10 bin tlyi geçmeyecek, sistemle uyumlu fiyat performans anakart önerir misiniz??
  3. BeratZer

Öneri F/P VDSL Modem Önerisi !

1 seneye taşınacağım fiber olan biryere taşınırsam birdaha modemle uğraşmayım diye düşündüm ondan
  4. BeratZer

Bi üst modeli fiyatıda daha düşük bende karar veremedim hangisi daha iyi bu arada prime dan indirim olmadı ya neyse ikisinden birini alacam kararszım
  5. BeratZer

Hocam şunla arasındaki fark nedir daha iyise bunu alayım fiyat da iyi ne diyosun? https://www.amazon.com.tr/dp/B01M1VAY45/ref=asc_df_B01M1VAY451715362440000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B01M1VAY45&linkCode=asn&psc=1
  6. BeratZer

Bu Tp link modemi mi alayım biraz daha verip diğer arkadaşın önerdiği tenda yımı? geceyi bekleyeceğim belki dediğin gibi indirim olur. keenetic de çok pahalı ya ona bütçe yetmez.
  7. BeratZer

Arkadaşlar Turknet kullanıyorum altyapım 69 Mbps hız ve 15 Mbps upload a kadar destekliyor. Eski modem bozuldu yeni modem alacağım ama pek anlamıyorum. Bana 1500 tlyi geçmeyecek uzun süre götürecek modem önerir misiniz?
  8. BeratZer

HyperX Cloud III Ayarları

hocam memnunmusun kulaklıktan
  9. BeratZer

Çözüldü✓ 2k Bütçe Kulaklık Önerisi

Hocam hs80 3200 v2x 1850 fiyat farkına değermi sence kararsızım.
  10. BeratZer

hocam v2x le arasındaki fiyat farkına değer dersen hs80 alacağım
  11. BeratZer

Hocam diğerlerine göre artıları nelerdir bugün almayı planlıyorum. 1709406077 V2x mi steelseries mi yardımcı olacak varmı?
  12. BeratZer

Yurtici kargo: koliniz adres nedeniyle gonderim merkezine iade edilmistir

Hocam sağolun çok teşekkürler.
  13. BeratZer

Yurtici kargo: koliniz adres nedeniyle gonderim merkezine iade edilmistir

Bugün sabah aynı mesaj geldi banada bende uyku sersemi tam yeni kalkmıştım. Baktım siteye tıkladım. Devam dedim adres isteyince anladım. Herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım yardımcı olurmusunuz? Kartları fln kapattırayımmı 1709375521 Hocam bu zamana kadar bir sorun oldumu bugün başıma geldi sadece...
  14. BeratZer

Çözüldü✓ 1.5k Red Switch Klavye Önerisi

Hocam varmı başka önerin?
  15. BeratZer

2k bütçeye Oyun,müzik için mikrofonuda fena olmayan kulaklık arıyorum. kablolu kablosuz farketmez. Duruma göre bütçe 500 oynayabilir en mantıklısı hangisi? https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-blackshark-v2-x-siyah-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,2003901967.html...
  16. BeratZer

Çözüldü✓ 1.5k Red Switch Klavye Önerisi

Bütçe 1.5 k duruma göre az çıkabilirim. Sessiz kronik sorun olmayan klavye arıyorum.
  17. BeratZer

Öneri Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim?

Valla geldi artık. Bakalım bir sorun olursa ölü piksel vs ozamn düşüneceğim sağolun.
  18. BeratZer

Öneri Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim?

aldım 13.600 e şimdi baktım 13200 şaka gibi ya neyse 1709122727 Monitörü kullanıyorsanız önerdiğiniz ayarları yazabilirmisiniz mesela 240 dan 260 oc ye cekmenin bir herhangi bir zararı varmıdır?
  19. BeratZer

HyperX Cloud Core vs Razer Blackshark V2X

Bende bu 3 ü arasında kaldım. Hangisi daha mantıklı?
Geri